TERMENI DE UTILIZARE

Atunci când vizitează visele.org, vizitatorii sunt de acord cu Termenii de utilizare și condițiile menționate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau revizui Termenii de utilizare în orice moment prin publicarea publică a actualizărilor. Vă rugăm să consultați cu atenție această pagină pentru orice modificări ale acordului de servicii care ar putea avea un impact asupra relației dvs. cu visele.org

Punct de referință

visele.org” se referă la întregul personal și la partenerii cu care ne desfășurăm activitatea.

Informații pe care le colectăm

visele.org nu colectează niciodată informații despre dumneavoastră fără a avea mai întâi permisiunea și care sunt furnizate de dumneavoastră.

Conținutul, obiectele și drepturile de proprietate intelectuală

Toate conținuturile, obiectele și alte materiale aferente aparțin dreammeeșantion.site, cu excepția cazului în care indicăm altfel. Toate conținuturile de proprietate sunt protejate prin lege, cu excepția conținuturilor care aparțin în mod explicit unor terțe părți, care sunt despre proprietatea intelectuală a acestora.

Nu suntem responsabili pentru niciun conținut, extras, eroare sau omisiune făcută de dumneavoastră. În consecință, sunteți de acord că orice informație furnizată de dvs. este făcută pe răspunderea dvs. Conținutul și obiectele, marca și copia nu pot fi copiate, modificate, editate, reproduse, oglindite, mutate, descărcate sau distribuite/publicate fără cerere și consimțământ scris ulterior. Avem dreptul de a actualiza sau de a elimina conținutul, de a refuza accesul sau de a întrerupe utilizarea site-ului fără nicio notificare.

Mărci comerciale și drepturi de autor

Informațiile conținute în cadrul acestui site sunt drepturi de autor ale visele.org, cu excepția cazurilor în care imaginile, aplicațiile sau textele sunt dual licențiate sau aprobate de către afiliați sau furnizori. 

Declarație generală de exonerare de răspundere și răspundere

Își asumă întreaga responsabilitate pentru daunele care pot rezulta din utilizarea acestui site web. Toate produsele, serviciile, informațiile și conținutul vă sunt oferite “așa cum sunt”, fără nicio garanție.

visele.org nu își asumă nicio responsabilitate pentru daunele (inclusiv daunele reziduale, speciale, indirecte sau directe) care pot rezulta din utilizarea materialelor furnizate prin intermediul site-ului, chiar dacă dreams.site a fost sfătuit sau informat cu privire la riscurile potențiale.

Conținut de la terți, linkuri, asociații și cumpărături

Legăturile către alte bloguri, spații web și/sau materiale care se găsesc pe dreams.site sunt furnizate ca o curtoazie pentru utilizatorii noștri. visele.org nu are niciun control asupra acestor site-uri și a materialelor, informațiilor, bunurilor sau serviciilor disponibile sau conținute pe aceste site-uri legate. Ca atare, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acestea. visele.org nu garantează că aceste linkuri sunt lipsite de riscuri. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a închide orice link în orice moment.

Legăturile de redirecționare 301 sunt făcute în unele link-uri afiliate, astfel încât conținutul din aceste link-uri poate apărea în interiorul site-ului, deci vor fi în link-uri externe de la pagini din alte domenii. Aceste redirecționări sunt făcute din motive de monitorizare a vizitei și nu pentru a păcăli vreun utilizator să dea click pe ele sau pentru a manipula motoarele de căutare.

În calitate de utilizator al site-ului dream.site, recunoașteți că unele dintre link-urile de pe acest site vă vor redirecționa către alte site-uri și că templates-wordpress.com nu este responsabil pentru problemele sau confuziile provocate de click-ul pe aceste link-uri.

Politica privind comentariile

Încurajăm comentariile și recomandările/evaluările despre produse. Cu toate acestea, vă sfătuim să analizați conținutul pe care doriți să îl achiziționați și nu suntem responsabili pentru comentariile terților de pe platforma noastră care vă pot motiva să cumpărați sau să recomandați.

Dacă simțiți că ceva lipsește din această pagină, puteți citi politica noastră de confidențialitate sau ne puteți contacta direct.

Dezvăluirea

Această pagină conține linkuri externe de la afiliații dream.site care pot avea ca rezultat un comision pentru dream.site dacă alegeți să achiziționați produsul menționat. Opiniile de pe aceste pagini sunt ale noastre și nu primim niciun bonus suplimentar pentru recomandări pozitive.