Nașterea – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Nașterea – Semnificația Și Simbolismul Viselor 1

Pentru multe femei, nașterea este înconjurată de multă anxietate, frică și nesiguranță, dar fără îndoială și de multe emoții. A da naștere și a aduce pe lume o viață, un copil născut în corpul tău, pentru unii, este realizarea unui mare vis. Un copil este, pentru o mare felie de cupluri, realizarea iubirii care există între ei.

Uneori legăturile se întăresc, dar da, știm că odată cu cei mici vin și multe probleme. Visul nașterii unui copil poate fi adesea o manifestare jucăușă a unui moment de tranziție, a ceva nou care sosește în viața ta. Poate fi ceva pentru care ți-ai creat poate așteptări și care acum este pe cale să se împlinească sau, la fel, semnificația visului cu nașterea poate simboliza o schimbare bruscă și neașteptată a planurilor tale sau a modului în care te aștepți ca lucrurile să decurgă.

Visele sunt încă un mister pentru știință, iar cercetătorii în domeniu nu consimt atunci când subiectul este scopul pe care îl posedă atunci când sunt analizate din punct de vedere evoluționist. Cu toate acestea, există un alt grup, în afară de savanți, care înțelege visele ca fiind un sistem independent al creierului uman care analizează mediul înconjurător și viața ta de zi cu zi și transformă aceste informații în imagini care pot transmite semnale și fapte importante pe care poate că nu le-ai observat în mod conștient.

A visa nașterea ar fi, așadar, subconștientul tău care încearcă să-ți spună ceva, iar a fi atent la ceea ce vrea să-ți spună poate fi foarte util. Această abordare a viselor este cea pe care o vom urma de acum încolo, iar în rândurile următoare vom afla ce mesaje vrea să îți transmită subconștientul tău atunci când vine vorba despre ce înseamnă să visezi nașterea.

Visând că asistați la o naștere

Faptul că asiști la o naștere care nu este a ta într-un vis poate avea două forme distincte de interpretare. O problemă dificilă poate apărea în calea ta și această problemă ajunge să devină o mare provocare, dar nu ai de ce să te îngrijorezi. Cineva cu care te identifici foarte mult te va ajuta să depășești orice și după aceea veți crea o legătură foarte puternică. O altă interpretare obișnuită a unui astfel de vis este că o veste bună va veni în curând la tine.

Visul nașterii în sine

Este un semn minunat de bun augur! Știți acea fază din viața noastră în care totul merge bine? Cunoaștem oameni noi, ne realizăm în dragoste și în muncă? Da, acest vis este un semn că roata vieții s-a întors și acum începe pentru tine o perioadă de abundență și prosperitate.

Profită de aceste momente, dar nu înceta să le sădești pentru ca ele să fie și mai frecvente în viitorul tău. Sunt momente în care putem planifica mai bine ceea ce ne dorim în viața noastră.

Visul care te ajută la naștere

Să visezi că ajuți pe cineva la naștere (și nu doar să asiste la naștere), să ajuți femeia însărcinată să nască, nu de puține ori indică faptul că cineva din familia ta sau din cercul tău de prieteni apropiați va avea un copil. O altă posibilă interpretare este că cineva – tot din acest cerc de familie sau de prieteni – va avea foarte mare nevoie de ajutorul tău. Fiți de ajutor, dar nu vă așteptați la nimic în schimb. Altruismul va fi esențial, deoarece veți da fără să primiți.

Visează o naștere prematură

Nașterea – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Unul dintre cele mai deplorabile sentimente ale ființelor umane este invidia. Invidia nu înseamnă doar dorința de a obține ceea ce a obținut altcineva, ci și sentimentul de a se simți prost văzând succesul altcuiva și chiar dorința de a-l sabota.

A visa o naștere prematură indică faptul că subconștientul tău a observat deja că unele persoane din jurul tău sunt invidioase pe tine, așa că este bine să te abții să le spui la cele patru vânturi despre planurile tale, despre visele tale și mai ales despre cât de aproape poți fi de a le realiza. Chiar dacă ai încredere în cineva, cel puțin deocamdată, păstrează doar pentru tine anumite lucruri.

Visul unei nașteri normale

Dacă nașterea a fost normală, dar fără complicații, iar bebelușul s-a născut perfect, este un semn pozitiv că grijile care te frământă sunt pe cale să ia sfârșit și că orice suferință pe care ai trăit-o se va încheia în curând. Dacă au existat complicații, dacă nașterea a fost dificilă sau dacă bebelușul s-a născut cu vreo problemă aparentă, este bine să rămâneți în alertă la serviciu sau acasă. Este posibil să apară probleme. Doar redobândește-ți atenția și grija cu ceea ce faci, pentru a încerca să reduci la minimum greșelile și neînțelegerile.

Visezi la operația cezariană

Nașterea – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Visul unei operații de cezariană simbolizează faptul că, pentru a te dezvolta în ceva important pentru realizarea ta, ai nevoie de ajutor. Nu vă sfiiți să căutați acest ajutor sau chiar să vă înscrieți la un curs care poate funcționa pentru creșterea dumneavoastră. Trebuie să urmărim mereu dezvoltarea personală, fie ea spirituală sau profesională.

Visează la nașteri gemene

Nașterea de gemeni este un indiciu de prosperitate și abundență. Succes în afaceri, creșterea câștigurilor și a veniturilor sau o promovare profesională. Profitați de această fază pentru a deschide o afacere, pentru a vă face noi legături de afaceri, pentru a dezvolta proiecte și pentru a vă multiplica câștigurile. Un val excelent și favorabil este pe drum.

Visează dureri la naștere

Nașterea – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Să visezi că simți durerea nașterii reprezintă faptul că problemele prin care treci sau chiar ai trecut te afectează la un nivel mai profund. Seninătatea și reziliența sunt atribute fundamentale pentru a depăși cu bine o etapă deosebit de grea.

Dacă ai trecut prin probleme, dar încă te simți zdruncinat de ele, chiar și după ce le-ai depășit, apelează la ajutor profesional. S-ar putea ca unele consultații cu un psiholog sau un terapeut să vă aducă ușurare și înțelegere cu privire la tot ceea ce ați înfruntat. De asemenea, este recomandabil să vă adresați liderului spiritual pentru consiliere. Acest sprijin poate fi esențial în depășirea unor traume. Discuția cu o persoană apropiată și de încredere poate fi, de asemenea, utilă, dar nu înlocuiește acompaniamentul unei persoane cu experiență.

5/5 - (1 vote)