Pasăre – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visarea unei păsări înseamnă un semn pozitiv. Vă poate simboliza cariera și latura socială a vieții. Reprezintă toată libertatea pe care o tânjești în viața ta.

Ce înseamnă să visezi la o pasăre?

O pasăre este un animal și, așa cum este descris sub simbolul general, cuprinde ceva legat de instinct și, prin urmare, ceva natural în noi.

În vise, păsările sunt de obicei imagini cu elemente precum intuiția (ajutorul inconștientului), spiritualitatea (păsările care zboară sus), fantezia (care poate fi în cușcă) sau libertatea (liberă ca o pasăre). Semnificațiile pot fi multe, mai ales dacă avem în vedere că există atât de multe specii de păsări. Starea păsării în vis poate fi, de asemenea, o indicație a ceva foarte central.

Se pot vedea păsările în vise ca o mână de ajutor a inconștientului – un mesager care îți oferă ceva care te poate ajuta în situația ta, dar pe care trebuie să-l ridici și să-l accepți, înainte ca „micuța pasăre să zboare”, adică înainte de sansa este ratata.

Păsările pot zbura și sunt libere de limitările normale ale Pământului, trebuie să acceptăm. Din acest motiv, visele de păsări – precum și visele în care este posibil să zboare – pot fi văzute ca o imagine a capacității de a se elibera de limitările pe care le putem simți. Ele pot fi limitări externe sau chiar interne. Prin urmare, visele de păsări pot simboliza și dorințele de libertate.

Deoarece pasărea este liberă de limitările comune terestre ale oamenilor, este de obicei un simbol al fanteziei. Poate fi tare (poate aveți câteva idei pe care încercați să le faceți) sau poate fi foarte limitat în mișcarea dvs. (pasărea din cușcă). Păsările mici pot zbura sus și, în această imagine, visele de păsări pot implica, de asemenea, propriul efort pentru spiritualitate și strălucire, poate o căutare a unui sens mai profund.

Păsările mici pot, în unele cazuri, să simbolizeze ceva feminin: la bărbați, calitățile lor feminine interioare, iar la femei, așa-numitul lor sine sau ființa lor cea mai intimă.

Visează că vezi o pasăre

Birdie în vis face aluzie la incidente bune, cum ar fi bogăția, norocul și mijloacele de trai sporite. Persoana care vede o păsăriță în visele sale apreciază dezvoltarea afacerii și prosperitatea sa.

Visând la pasărea zburătoare

Flying Bird

Păsările zburătoare înseamnă prosperitate și abundență. Ele pot fi un simbol al carierei tale. Ele pot simboliza și viața ta socială. Uneori acest vis indică faptul că zbori sus. Poate aveți obiective și ambiții grozave de atins.

Visând la o pasăre în cușcă

Dacă pasărea se afla într-o cușcă, atunci s-ar putea să simți că ești blocat în ceva în căutarea unei ieșiri. Dacă vedeți mai multe păsări în cușcă, acest lucru poate sugera fericire acasă.

Visând la o pasăre cântătoare

Dacă pasărea cânta, ar putea însemna vești bune pe drum sau un sentiment general de bucurie și fericire în acest moment.

Visând la Pasăre în Cuib

Bird In The Nest

Visarea unui cuib de pasăre plin de ouă este un semn al succesului în întâlnirea cu oamenii. Un cuib gol sugerează îngrijorare și pesimism în afaceri. Dacă în cuib vezi cățeluși abandonați plângând, este un semn de îngrijorare pentru cineva din familia ta.

Visând la o pasăre colorată

Dacă visul tău este despre păsări viu colorate, aceasta reprezintă fertilitatea sau sexualitatea feminină și este un puternic indicator pozitiv pentru implicarea în activități sexuale. Dacă visul tău este despre păsări de culoare închisă sau păsări de pradă în zbor, aceasta indică o curățare de energie negativă.

Visând la Pasărea Moartă

Dead Bird

Moartea păsării în vis nu indică lucrurile bune, indică tristețe și angoasă. Dacă pasărea moare din mâinile visătorului, este un semn rău. Uneori acest vis se referă la dificultăți și pierderi de bani din viața ta profesională.

Ce înseamnă culorile păsării în visul tău?

Păsări albastre în vise: dragostea și onestitatea vor fi ale tale. Te vei dedica sarcinii pe care o ai la îndemână. Poate reprezenta și pace și bunătate.
Visuri de păsări violet / violet: aceasta este legată de meditație și imaginație în viață. Există calități de care trebuie să le arăți altora.
Păsări roșii în vise: energie și împământare, veți găsi pasiune și stabilitate.
Visele păsărilor galbene: distracție înainte, veți găsi putere și intelect.
Păsări verzi în vise: echilibrul și comunicarea vor fi ale tale. Apelează la natură și meditație. Păsările verzi sugerează, de asemenea, calm și dragoste pentru viață.
Păsări portocalii în vise: flux creativ și vei fi fericit și în viață.
Păsări negre în vise: concentrare profundă asupra creșterii pe tine și pe ceilalți.
Păsări roz în vise: rozul este conectat la chakra inimii, este asociat cu meditația și dragostea.
Păsări albe în vise: pace în viață și meditație. De asemenea, reprezintă un gând clar, mai ales dacă păsările albe zboară în vis.
Păsări de aur în vise: o bogăție materială va fi a ta.
Visele păsărilor brune: fertilitate și bază în viață.
Păsări gri în vise: asta înseamnă să fii în contact cu tine însuți.
Păsări albe și negre în vise: păsările obișnuite în visele de acest tip reprezintă necunoscutul din viață.

5/5 - (1 vote)