Șarpele Albastru – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa la șarpe albastru înseamnă multă înțelepciune în viața ta. Este un vis care reprezintă tot norocul și succesul pe care îl veți avea.

Ce înseamnă să visezi la un șarpe albastru?

Sensul visării unui șarpe albastru a apărut cu secole în urmă, deoarece această culoare a fost legată de forța energiei găsite în chakra gâtului, care, atât pentru hinduși, cât și pentru budiști, este forța agentă a comunicării verbale, precum și prin modul nostru de exprimare. noi insine.

Variația nuanțelor de albastru care se schimbă în această chakră poate fi percepută doar de oamenii cu spiritualitate deja dezvoltată. Pornind de la cea mai clară nuanță, visarea unui șarpe albastru sugerează problemele tuturor tipurilor de relații, împreună cu punctele care trebuie lucrate în zona spirituală.

Visele cu șarpe albastru care provin din tonuri mai dense manifestă teme de fond misterios, sentimental și psihologic. Ele sunt de obicei asociate cu autocunoașterea, descoperirea de sine, înțelegerea și acceptarea noastră.

Imaginea șarpelui în vise poate fi terifiantă în anumite circumstanțe sau liniștitoare în altele, ceea ce este important de știut aici este ce înseamnă să visezi la șarpele albastru are în comun, fără a intra în detalii, pe care le vom vedea mai jos.

Visarea unui șarpe albastru nu este teribilă și nu este mântuirea lor, ci este o salvare pentru cei care nu pot vedea soluția unei probleme, ieșirea din capătul tunelului negru în care se află, ușurarea durerii ei simt.

Nu ești singur. Și chiar dacă soluția sau ajutorul pe care îl căutați are câteva zile sau săptămâni să se întâmple, vă vine deja în cale. Suntem siguri de acest lucru, deoarece ați primit acest mesaj când ați visat un șarpe albastru.

Visează că vezi un șarpe albastru

You See A Blue Snake

A visa că vezi un șarpe albastru este doar un prim avertisment de pericol în ceea ce privește pe cineva care încă se plimba în jurul tău, analizând, întrebându-te dacă merită cu adevărat să investești împotriva ta sau dacă renunți și dai drumul. Uneori este o persoană care nici măcar nu are nimic real împotriva ta.

Subconștientul tău a observat deja această intenție prealabilă și ți-a trimis un indiciu, acum depinde de tine. Rămâneți atenți pentru a încerca să identificați cine ar putea fi această persoană și, în același timp, dacă veți avea din nou mai multe vise despre șarpele albastru, mai ales dacă rătăcesc în jurul vostru, privind de departe.

Visarea care ține un șarpe albastru

Visarea care deține un șarpe albastru este asociată cu dușmanii noștri, indiferent dacă suntem sau nu cunoscuți, și proporția riscului pe care ni-l cauzează. În ciuda faptului că este un animal veninos, a putea ține un șarpe nu înseamnă că este blând.

Pasiunea ta este văzută ca fiind calculatoare, strategică, rece, metodică și bine planificată, adică dușmanii tăi poartă toate aceste caracteristici sau unele dintre ele combinate, făcând modalitățile de a te răni și mai periculoase.

Visând la atacul șarpelui albastru

Mister în viața ta. Visarea unui atac de șarpe albastru anunță o amenințare misterioasă. Probabil că nu aveți idee de unde va veni, cine este și altele asemenea. Dar nu contează, aceste detalii nu ar veni în vis, este treaba ta să le observi zilnic.

Visarea atacului șarpelui albastru necesită prudență în noile abordări ale cercurilor lor de conviețuire, feriți-vă de cele existente și instinctul de a apărea pentru semne indicative sau suspecte ale unei posibile amenințări.

Visând la Stinging Șarpele albastru

Schimbarea traseului. A visa la înțepături de șarpe albastre înseamnă că obiectivele tale vor fi atinse numai atunci când îți vei reface strategia și planul, sau vei continua să te întorci fără niciun progres.

Nu renunțați, aveți doar de-a face cu un contratimp, nimic nu s-a pierdut până acum. Acum inspirați adânc și examinați ce și unde trebuie să vă deplasați pentru a da o nouă direcție traseului dvs. pentru a vă atinge obiectivul. Cei mai mari și mai buni alpiniști au trecut prin asta înainte de a atinge vârful la care visau să urce.

Visul Șarpelui Albastru În Apă

Când visăm la șarpe albastru în apă, știm că intențiile tale sunt bune, că încerci să evoluezi, să progresezi și să te îmbunătățești, dar că tot acest proces este, de cele mai multe ori, foarte dureros.

Înțelegem că acest lucru poate părea descurajant, dar din dureri tragem cele mai bune lecții, acele învățături de viață demne de cei care au suferit mult. Două mărci vor deveni instrumente; cicatricile, pașii lor; și învățarea lor, înțelepciunea.

Visul unui șarpe albastru mort

Dead Blue Snake

Visarea unui șarpe albastru mort dezvăluie cât de departe ești de ceilalți, dimensiunea cetății pe care ai construit-o în jurul tău pentru a încerca să te protejezi de lumea exterioară. Acest vis vă atrage atenția spunând că nu are rost să trăim în această bulă mentală dacă suntem cu toții interdependenți, chiar dacă există mai multe modalități tehnologice de a înmuia acest contact personal.

Visarea unui șarpe albastru mort este adevărata sarcină a Divinului asupra ta. Începeți să deschideți ușile și ferestrele cetății dvs. și invitați oamenii să intre. Cu siguranță vor fi surprinși de ceea ce vor găsi și la fel și voi. Ignorați experiențele din trecut, acum sunt alți oameni, o altă fază și mai ales o altă persoană.

Vis de șarpe albastru și galben

Visarea unui șarpe albastru și galben simulează acest moment când trebuie să te uiți în tine și să te cunoști pe tine însuți. Galbenul este intuiție și creativitate, iar albastrul, combinat cu galbenul, ajută la menținerea calmului și a seninătății.

Cele două culori vor face pentru tine ceea ce nici un alt amestec de culori nu ar putea, care este să-ți ofere condiția perfectă pentru această cunoaștere de sine, o baie în tine pentru a auzi ceea ce inima și subconștientul tău trebuie să-ți spună.

Visând la șarpe albastru și roșu

Red Snake

Visarea deja la șarpe albastru și roșu trebuie să fi fost oarecum interesantă, începând cu aceste două culori care se combină foarte bine, se echilibrează reciproc, se completează reciproc. Și exact asta îți spune acest vis: încearcă să-ți contrabalansezi viața.

Nimeni nu este perfect, dar cei care par să fie, și-au dat seama cum să facă bilanțul caracteristicilor și atributelor lor pentru a transmite mai multă siguranță altora, fie în legătură cu persoana lor, fie cu modul de viață.

5/5 - (1 vote)