Saltea – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Mattress

Sunt zile în care suntem atât de obosiți încât tot ce ne dorim este să ajungem la casele noastre și să ne întindem pe o saltea confortabilă, nu-i așa? Dar, chiar și petrecând fiecare noapte în ea, visul unei saltele poate părea foarte neobișnuit. Cu toate acestea, acest vis este mai frecvent decât crezi!

Saltea de vis

Reflectând asupra acestui obiect și a modului în care este atât de esențial pentru confortul nostru de rutină, semnificația sa onirică poate fi mai evidentă decât credem. În general, semnificația visului despre o saltea poate varia de la dorința de a fi într-un loc mai rezervat și chiar de a intra într-o fază mai matură a vieții tale. Dar este clar că visele cu o saltea poartă semnificații diferite care depind de circumstanțele în care s-a întâmplat pe ea.

Visezi că vezi o saltea

Să visezi că vezi doar o saltea poate simboliza faptul că îți dorești siguranță și stabilitate, fie că este vorba despre munca ta sau chiar despre o relație. Acest vis marchează o etapă a vieții sale cu mai multă maturitate, în care își dă seama de necesitatea de a fi mai atent la aceste două puncte, deoarece știe să se aprecieze sau a trecut deja prin probleme de nesiguranță într-o relație de cuplu sau în sectorul profesional.

Visează că stă întins pe o saltea

Lying on Mattress

Știi când ajungi acasă epuizat și te întinzi pe o saltea confortabilă într-un mod foarte relaxant, pentru că știi că efortul zilei a meritat? Ei bine, să visezi că te întinzi pe o saltea are, mai mult sau mai puțin, aceeași semnificație, pentru că simbolizează faptul că în sfârșit ți-ai atins acel obiectiv pentru care ai muncit atât de mult!

Visezi că îți cumperi o saltea

Așa cum spuneam mai sus, să visezi despre o saltea poate simboliza o nouă etapă de maturizare care se apropie în viața ta. Astfel, a visa că îți cumperi o saltea aduce tocmai această simbolistică și faptul că, pe măsură ce ești mai matură, vor apărea noi responsabilități. Acest lucru poate fi într-adevăr înfricoșător la început, dar încearcă să vezi că, odată cu mai multe responsabilități de înfruntat, cu atât mai multă evoluție personală vei găsi!

Visezi că vinzi o saltea

Atunci când vinzi o saltea în visele tale, semnificația este exact opusă celei de mai sus. Vine ca un avertisment că faci față atât de bine acestei etape de maturitate încât știi că unele responsabilități nu sunt ale tale și atunci trebuie să le transmiți persoanei care trebuie să se ocupe cu adevărat de ele. Altfel spus, ai evoluat până la punctul în care știi că nu trebuie să cari totul în spate.

Visează că varsă ceva pe saltea

Spills Something On The Mattress

Atunci când în visul tău răstorni ceva pe saltea, intenționat sau nu, poate fi o alertă că te sabotezi sau că eviți ceva cu care trebuie să te confrunți. Fie că este vorba de o etapă de mai multă responsabilitate sau de o simplă problemă, înfruntă mesajul ca pe un avertisment că nu are rost să deranjezi ceva care îți va aduce multă evoluție personală, frica nu merită atunci când este folosită pentru a rămâne în zona de confort.

Visul care sare pe saltea

Indiferent de ceea ce facem, întotdeauna va exista cineva care să ne critice, iar visul că sari pe saltea vorbește despre asta! Acest vis poate simboliza faptul că mai multe persoane spun că ai prea multe ambiții și că nu vei reuși să faci față. Dar, cum niciun mesaj din universul viselor nu este în zadar, înțelege că vorbind despre tine nu este decât cea mai mare motivație!

Visezi despre salteaua veche

În viața reală, saltelele vechi dor și pot oferi multe nopți nedormite, cele care te vor pune într-o dispoziție proastă a doua zi. În vise, aceasta poate însemna un strigăt din partea inconștientului tău, pentru că te afli într-o perioadă de mare stres, plină de crize de anxietate și gânduri prea mari, la serviciu sau într-o relație.

Această saturație apare ca o alertă serioasă la care trebuie să fii foarte atent! În acest moment, căutați alternative pentru a diminua această agitație. Aveți grijă de voi, faceți lucruri noi, cum ar fi sport, cursuri sau chiar întâlniți oameni noi, pentru a observa că viața este scurtă și acest stres o poate scurta și mai mult!

Visează la o saltea nouă

Dacă ai visat o saltea nouă într-un magazin sau într-un loc care nu era spațiul tău, acest lucru simbolizează faptul că ești o persoană care caută armonia înainte de toate și acest vis reflectă intențiile tale pozitive pentru viitorul care vine.

Să visezi o saltea nouă într-un loc cu adevărat potrivit pentru a trage un pui de somn bun aduce o semnificație și mai bună! Acest lucru arată că totul conspiră în favoarea ta, inclusiv universul, așa că totul va fi bine foarte curând!

Visezi la o saltea ruptă

Torn Mattress

O saltea ruptă, pe lângă faptul că este urâtă din punct de vedere estetic, nu este deloc confortabilă. Așadar, în vise, ea are o semnificație foarte importantă, arătând că te simți nemulțumit la un moment dat în viață. Vezi de unde vine această nemulțumire și ce poți îmbunătăți pentru a nu te mai simți așa, menținând o viață echilibrată din punct de vedere emoțional.

Visezi o saltea în flăcări

Simbolul focului este ceva foarte important în vise și poate avea diferite semnificații. Dacă, în visul tău, o saltea era în flăcări, poate simboliza faptul că o nouă pasiune este pe drum, una dintre cele care îți va da foc la inimă și la pat!

Deja alți experți susțin că a visa salteaua în flăcări arată că îți arzi zona de confort și intri într-o fază foarte pozitivă, de noi provocări, care nu-ți vor aduce decât evoluție și progres.

A visa o saltea arsă are o semnificație mai îngrijorătoare. Arată că te poți afla într-o fază de sensibilitate extremă, având o predispoziție mai mare de a te sufoca de durere și angoasă! Aveți dificultăți în a vă descărca toată presiunea pe care o simțiți și această acumulare poate genera chiar noi boli. Mergeți în căutarea cuiva care să vă audă, amintindu-vă că, de multe ori, persoanele pe care ni le imaginăm cel mai puțin sunt dispuse să vă asculte și să vă ajute.

Visezi la o saltea tare

Ca și în realitate, a visa despre o saltea tare arată că ceva te face să te simți inconfortabil. Fie că este vorba de vreo fricțiune în familie sau chiar în mediul profesional, concentrează-te asupra ta și stai departe de orice posibilă confuzie.

Visezi la o saltea confortabilă

A visa deja la o saltea confortabilă arată că trăiești într-o perioadă atât de bună și cu atâta siguranță încât realitatea ta se exprimă în universul viselor. Bucură-te de această etapă cu brațele deschise și fără teama de ceea ce îți oferă lumea!

Experții susțin, de asemenea, că acest vis înseamnă că mediul lor familial debordează de fericire, mai ales dacă este vorba de începutul vieții de cuplu.

Visezi despre salteaua din apă

În universul viselor, apa simbolizează purificarea, curățenia și evoluția. Așadar, a visa despre o saltea în apă poate arăta că nu te simți util în viață, iar salteaua din apă este un avertisment pozitiv că aceste gânduri distructive sunt deja îndepărtate de tine. Dar pentru ca mintea ta să fie cu adevărat curățată, trebuie să fii deschis la acest lucru.

Visul despre salteaua din stradă

Acordă atenție acestui vis, deoarece s-ar putea ca tu să trăiești mai mult într-o lume fantastică decât în realitate, adică sunt șanse mari ca cineva să te amăgească! Strada este un loc public, așa că poți chiar să te întinzi pe o saltea bună și să crezi că te simți confortabil, însă locul nu este nici pe departe ceea ce putem numi confort, deoarece sunt mulți oameni în jurul tău și nicio siguranță.

Visează la o saltea contaminată

Fie că visezi o saltea care te îmbolnăvește sau chiar o saltea plină de gândaci dezgustători, a visa la o saltea contaminată este un avertisment serios și clar că în jurul tău pot exista persoane care îți sug toată energia. Așadar, regândește-te la toți cei din jurul tău și identifică cât mai repede acea persoană.

Visezi la o saltea de pătuț

În universul viselor, a visa despre un pătuț poate însemna începutul unei iubiri prospere, iar atunci când visezi despre o saltea de pătuț, semnificația este, de asemenea, pozitivă. Simbolizează faptul că o mare surpriză va apărea în curând în viața ta, poate fi o mare iubire, o călătorie sau chiar un copil!

Visezi despre salteaua gonflabilă

În general, folosim o saltea gonflabilă pentru situații trecătoare, cum ar fi călătoriile sau evenimentele. În universul viselor, a visa despre salteaua gonflabilă are o semnificație foarte asemănătoare, deoarece încearcă să arate că te afli într-o împrejurare trecătoare, iar acest moment trecător depinde foarte mult de ceva ce trăiești în prezent.

De exemplu, acel loc de muncă care îți provoacă nemulțumire este doar un moment fără viitor. Așadar, nu vă faceți griji, dar profitați și de oportunitatea de a învăța din acest moment.

5/5 - (1 vote)