Geantă – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Purse

Visul unei burse traduce un sentiment de sine. În funcție de caracteristicile și detaliile visului, poate însemna pierderea simțului de sine sau obținerea unei cunoașteri de sine pe care nu o aveai înainte. Este posibil să fiți pe cale să vă schimbați cariera și să vă descoperiți pasiunea, sau să vă pierdeți în mijlocul problemelor altora.

În general, visele cu pungă se referă și la gânduri de încredere și putere – poți face ceea ce vrei, vei atinge acel obiectiv. Poate fi un vis foarte ușor și pozitiv!

Dar aveți grijă! În unele situații, visul indică nesiguranță excesivă și dependență față de alții. Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți controleze acțiunile și viața, nu durează mult până când te sufocă. Nu ai predai geanta plină de obiecte de valoare altcuiva doar pentru că ți-a cerut-o, nu-i așa? Viața ta este cel mai valoros bun al tău, iar ceea ce faci cu ea depinde doar de tine. Fii fericit cu ceilalți, nu din cauza lor.

Visezi că vezi o geantă

Să vezi o geantă într-un vis poate avea diverse semnificații în funcție de tipul de geantă. În general, înseamnă gânduri introspective și cunoaștere de sine. Este posibil să treci prin ceva sau să fii pe cale să treci prin ceva care necesită mai multe cunoștințe despre tine. S-ar putea ca nesiguranțele tale personale să iasă la iveală și să trebuiască să te ocupi de ele.

Visul nu este rău, deși semnificația pare un pic înfricoșătoare. Cunoașterea de sine nu este niciodată ușoară, nu-i așa? Dar merită pe termen lung, așa că concentrează-te pe partea bună a lucrurilor.

Visezi că ții o geantă în mână

Holding A Bag

A ține o geantă în vis indică faptul că ai secrete pe care vrei să le păstrezi bine păstrate. Fie pentru că nu vreți să răniți pe cineva, fie pentru că nu sunt secretele voastre, nu vreți să le dezvăluiți, iar greutatea și importanța lor este transmisă în vise.

Visezi geanta unei alte persoane

Semnificația visului cu geanta altcuiva este, de regulă, legată de nevoia de îngrijire. Cineva – nu neapărat proprietarul genții din vise – poate fi pe cale să vă dezamăgească. Dar nu te aștepta la ce e mai rău de atât, ci doar fii puțin precaută și bucură-te de viață ca întotdeauna.

Visul poate indica, de asemenea, curiozitatea și nevoia ta de a afla mai multe despre ceilalți pentru a avea încredere în ei. Oamenii noi în viața ta poartă un trecut și o viață pe care nu le cunoști, iar asta te poate face să fii nesigur. Un pic de prudență cu privire la persoanele pe care le lași să intre în viața ta nu este neapărat rău, doar ai grijă să nu fii prea precaut și să nu ajungi să te izolezi.

Visezi că îți cumperi o geantă

Buy A Bag

Cumpărăturile sunt de obicei foarte bune și reprezintă reînnoirea și schimbarea. Să visezi că îți cumperi o geantă indică schimbări în viitorul tău – și schimbări bune! Schimbări care vor adăuga la personalitatea ta, promovări și progrese în carieră. Acceptă schimbările, oricât de înfricoșătoare ar fi ele. Semnele sunt foarte pozitive.

Visează o geantă goală

O pungă goală în vis reprezintă vulnerabilitatea. Arată că ești nesigur în legătură cu propria viață și că te simți expus și vulnerabil. Visul înseamnă, de asemenea, sentimentul că ai pierdut ceva important, sau pe cineva pe care contai.

Fiți atenți! Punga goală poate însemna secrete dezvăluite. Dacă aveți secrete, spuneți-le doar celor în care aveți cu adevărat încredere (și doar dacă este necesar! Cel mai bun mod de a împiedica dezvăluirea unui secret este să îl păstrezi pentru tine). Dacă ați spus deja un secret, aveți grijă ca, dacă acesta este dezvăluit, consecințele să fie minime. Și nu dezvăluiți secretele altora! Amintiți-vă să nu-i dezamăgiți pe cei care au încredere în dumneavoastră.

Visând cu sacul plin

Să visezi că ai geanta plină indică oboseală și supraîncărcare de angajamente și obligații. Ești atât de plină de lucruri de făcut, de probleme și de nevoi încât ești pe cale să te stingi.

Visul indică tendința de a folosi evadarea ca mecanism de apărare: poți intra în faza de negare a existenței problemelor tale, alegând să le ignori în loc să le înfrunți. Nu faceți asta! Analizează ce cauzează această supraîncărcare de lucruri, deleagă ceea ce poate fi delegat, cere ajutor, dar nu fugi. Cu cât evitați mai mult să vă ocupați de obligațiile dumneavoastră, cu atât acestea se vor acumula mai mult.

Visul indică, de asemenea, că s-ar putea să adăugați greutatea problemei altora la a voastră. Analizați dacă este cazul și, dacă da, descărcați: puteți ajuta oamenii fără să le absorbiți problemele.

Visezi că pierzi geanta

Pierderea genții în vis înseamnă pierderea propriei identități. Poți simți că pierzi controlul asupra a ceea ce ești, asupra propriei vieți. Această pierdere se poate datora unor schimbări de viață recente sau unor schimbări de viață din viitor. Schimbarea nu este niciodată ușoară și este obișnuit să îți lipsească noțiunea de cine ești. Nu te speria și concentrează-te pe autocunoaștere și încredere în tine însuți.

Visul arată, de asemenea, că ești o persoană dispusă să primești și să emiți energii bune. Există vești bune în viitorul tău, așa că sărbătorește! Concentrează-te pe aspectele pozitive și vei depăși negativitățile.

Visul unei genți furate

Să visezi că ți s-a furat ceva nu este niciodată plăcut, nu-i așa? Dacă, în vis, ți s-a furat geanta, înseamnă că trebuie să fii atentă. Este posibil ca cineva să vrea să te manipuleze sau să profite de tine, mai ales în domeniul financiar.

La locul de muncă, ai grijă să nu-i lași să-ți fure ideile sau să-ți exploateze abilitățile. S-ar putea ca acea persoană care concurează cu tine pentru o promovare să profite de cine ești pentru a urca în carieră. Fii o persoană bună, dar nu-i lăsa niciodată să te devalorizeze!

Visează la geanta neagră

Black Bag

Culoarea neagră este de bază în garderobă. O geantă neagră, în vise, reprezintă secretul și misterul. Sau, mai degrabă, nevoia de a-ți păstra viața secretă. Îți place, sau vrei să fii un mister, păstrându-ți viața privată. Ideea de a ieși în public te poate speria, sau poate că viața ta este prea publică și ai nevoie de timp pentru tine.

Visul poate arăta o teamă excesivă de respingere și chiar practici de autocenzură care nu fac decât să te afecteze. Găsește un echilibru între ceea ce îi lași pe alții să vadă și ceea ce păstrezi pentru tine. Într-o eră a rețelelor sociale și a diferitelor canale media, acest lucru este important și este esențial să încerci să menții energii pozitive de fiecare dată. Astfel, chiar dacă există judecăți și negativitate, veți putea să le blocați și să le faceți față.

Visând la geanta roșie

Culoarea roșie este în mod obișnuit asociată cu pasiunea, dragostea și senzualitatea. Te-ai trezit vreodată că asociezi roșul cu Ziua Îndrăgostiților? Sau v-ați gândit la un obiect roșu pentru noaptea de Revelion, sperând să aveți succes în viața amoroasă? Ei bine. În vise, o geantă roșie este legată de energia pură în domeniile pasiunii și iubirii. Dorințele tale sunt în creștere, viața ta amoroasă promite și există energii bune pentru senzualitate și relații.

Ai grijă doar să nu te pierzi într-o iubire și să uiți de obligații și de alte domenii ale vieții.

Visul, dacă vine însoțit de un sentiment negativ, poate indica faptul că te concentrezi prea mult pe finanțe și uiți să profiți de oportunitățile vieții – mai ales pe relații sau posibile relații.

5/5 - (1 vote)