Bunica Decedată – Semnificația Și Simbolismul Viselor


Bunica Decedată - Semnificația Și Simbolismul Viselor 1

A visa despre o bunică decedată este un tip de vis foarte sensibil, care spune multe despre inconștientul tău. Probabil că v-ați simțit ca un copil recent și ați dori să vă simțiți din nou confortabil cu prezența bunicii dumneavoastră. În general, visul reprezintă dorința ta de a te simți iubit și protejat, pentru că nu există ființă umană care să arate mai multă dragoste decât bunica.

În mod logic, fiecare detaliu al visului despre bunica care a murit deja trebuie luat în considerare pentru analiza și interpretarea visului, cum ar fi dacă o îmbrățișezi, o săruți, zâmbești, plângi.

Când suntem alături de bunica noastră, sentimentul este unul de protecție, de inimă caldă, de iubire. Gândiți-vă la zilele trecute. Ce s-a întâmplat pentru ca tu să simți dorința de a fi protejat, de a te simți iubit și de a fi îngrijit ca o bunică? Cu siguranță veți găsi un moment în care v-ați simțit așa, ca un copil.

Verifică mai jos semnificația viselor cu o bunică decedată!

Visezi că o vezi pe bunica decedată

Bunica Decedată - Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Să visezi că îți vezi bunica decedată înseamnă că ți se vor rezolva problemele. Aceste probleme te-au deranjat și te fac să te simți pierdut, nesigur, ca un copil.

Nevoia ta de a te simți din nou bine, încrezător și iubit, în principal, a proiectat-o pe bunica ta în vis ca arhetip al siguranței, al iubirii. Nu aveți nevoie de o iubire romantică de partener. Îți lipsește dragostea bunicii tale, care te protejează, care se manifestă în fiecare gest.

Probabil că bunica ta a fost un mare pilon afectiv pentru tine, mereu blândă, grijulie, iubitoare, dispusă să-ți ucidă foamea, să te încălzească în frig, să-ți dea niște bani. Astfel, inconștientul tău o proiectează pe bunica ta ori de câte ori ai nevoie de o soluție la aceste probleme.

Vezi, tu însuți simți că problemele sunt copilărești și că încă nu le poți face față, pentru că ai proiectat marea figură a copilăriei tale pentru a te ajuta să le rezolvi. Poți fi sigur că, după ce o vei visa pe bunica ta, le vei rezolva. Arhetipul vă redă încrederea pe care v-a proiectat-o bunica dumneavoastră.

Visezi că vorbești cu bunica ta decedată

Să visezi că vorbești cu bunica ta decedată înseamnă multe c Arăți bine. Dar semnificația principală este că viața ta personală este pe drumul cel bun, pentru că ai avut înțelepciunea de a face alegerile în mod corect. Ți se poate părea că nu este așa și că problemele sunt multe, dar nu uita că drumul corect este întotdeauna cel mai greu.

Adică, a vorbi cu o bunică reprezintă întotdeauna înțelepciune, pentru că este o persoană cu mai multă experiență, care îți dorește întotdeauna binele și să ai parte de cea mai bună viață pe care o meriți. De aceea, a vorbi cu bunica decedată într-un vis reprezintă faptul că, într-un fel, i-ai urmat sfaturile și ai dus o viață corectă.

Visezi că o îmbrățișezi pe bunica decedată

Să visezi că îți îmbrățișezi bunica decedată, oricât de incredibil ar părea, are o singură semnificație: dorul. Multă nostalgie. Da, acest vis nu are nicio semnificație specifică sau mistică, niciun semn de alarmă și nici o predicție pentru viitor. Este doar nostalgie.

Îți lipsește îmbrățișarea bunicii tale. Întotdeauna confortabilă, moale, tandră, plină de dragoste și afecțiune. Îți lipsește să fii cu ea, să trăiți împreună, să-i simți atingerea blândă și, mai ales, dragostea pe care o avea pentru tine.

De aceea, să visezi că îți îmbrățișezi bunica decedată este un vis normal, mai mult decât crezi, și reprezintă doar lipsa pe care ți-o simte și cât de mult ți-ai dorit să o mai îmbrățișezi măcar o dată. Bucură-te de vis, îmbrățișează-ți cu adevărat bunica, pentru a încerca să diminuezi un pic dorul pe care îl ai de ea.

Visezi că îți săruți bunica decedată

Bunica Decedată - Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

A visa că îți săruți bunica decedată, spre deosebire de îmbrățișare, înseamnă că îndoielile cu privire la fidelitatea partenerului tău sau chiar îndoielile cu privire la sentimentele sale nu sunt adevărate.

Dacă bunica ta dă înapoi în vis și te sărută, are o altă semnificație. Înseamnă că, pe lângă faptul că îndoielile sunt neadevărate, partenerul tău îți este extrem de fidel și că te poți baza pe el pentru orice, având tot sprijinul său.

Vezi, în acest caz, sărutul bunicii sau sărutul bunicii sunt arhetipuri ale încrederii. Adică, dacă îți săruți bunica decedată, poți avea încredere în sentimentele partenerului tău. Iar dacă te sărută înapoi, te poți simți și mai încrezător, pentru că, pe lângă faptul că sentimentele sunt adevărate, el te va sprijini în tot ceea ce îți dorești. Un partener adevărat!

Visezi o bunică moartă care plânge

Alertă! Să visezi o bunică moartă plângând nu este deloc un lucru bun. Pregătește-te pentru momente de dificultate și provocare. Din păcate, nu există nicio modalitate de a determina în ce domeniu al vieții vor apărea aceste dificultăți, fie că este vorba de zona personală, amoroasă, profesională, de sănătate, fie că este vorba de prietenii sau de pasiuni etc. Singurul lucru pe care îl poți spune este că nu va fi deloc ușor.

Ideea aici nu este de a te îngrijora, ci de a te avertiza pentru ca tu să te întărești, să-ți controlezi emoțiile și să nu iei nicio decizie în legătură cu o emoție puternică, mai ales dacă nu este plăcută.

Concentrează-te pe forțele tale, pe cei dragi și pe cei care te iubesc și ia deciziile corecte la momentul potrivit. Țineți cont că este doar o fază și că va trece.

Visează o bunică moartă care zâmbește

Dacă a visa o bunică moartă plângând este un semn rău, a visa o bunică moartă zâmbind este un semn minunat. Va fi o perioadă de multă bucurie și cucerire. Se vor întâmpla lucruri la care nici măcar nu te așteptai să se întâmple în acel moment.

Nici acest vis nu definește în ce domeniu al vieții se vor întâmpla aceste schimbări pozitive, dar pregătește-te să trăiești un vis. Poate fi în domeniul profesional, cu acea promovare pe care o așteptai. Poate fi în zona amoroasă, cu o nouă iubire. Poate fi în zona sănătății, cu o veste că ai examenele la zi și că ești sănătos. În fine.

Bucură-te de moment și bucură-te de el. Dacă este financiar, folosește banii în mod responsabil, investind în investiții bune. Dacă este profesional, profită de ocazie pentru a arăta că ai meritat promovarea. Dacă este amoros, bucurați-vă de pasiunea pentru cinema. Pur și simplu, bucurați-vă de moment. O meritați!

Visul unei bunici decedate care învie

Vești bune. Să visezi o bunică moartă înseamnă că vei avea puterea, înțelepciunea și discernământul de a rezolva problemele care te frământă cel mai mult în acest moment. Poate fi vorba de acea problemă serioasă sau de o simplă neplăcere din viața de zi cu zi. Important aici este că vă veți recăpăta forțele și veți putea vedea lumina de la capătul tunelului.

Profitați de acest moment pentru a identifica care sunt factorii declanșatori care vă subminează forțele. Acest moment este foarte important pentru autocunoaștere, pentru că, identificând ce ne lasă la pământ, ne putem controla mai bine emoțiile și stima de sine în cazul în care astfel de fapte se vor repeta.

Visul de înmormântare a unei bunici decedate

Ideea generală este să asociezi acest vis cu ceva rău, din cauza suferinței pe care o vezi la o înmormântare și pe care probabil ai petrecut-o și tu la înmormântarea bunicii tale decedate. Cu toate acestea, înseamnă exact contrariul. Nu există suferință. Este un semn de sănătate, longevitate și viață pentru tine. Deși te sperie visul, nu-ți face griji, este încărcat de energii bune.

5/5 - (1 vote)