Abandonarea – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul de abandon reprezintă nesiguranța și teama de a-i pierde pe cei pe care îi iubim și poate simboliza, de asemenea, teama de a suferi o trădare.

Ce înseamnă să visezi abandonul?

În general, semnificația visului de abandon reflectă lipsa de siguranță pe care o simți față de ceva, cineva sau față de tine însuți.

Și, în unele cazuri, semnificația viselor de abandon este legată de nevoia de a-și schimba acțiunile.

Semnificația reală depinde de alte elemente prezente în vis, la fel ca orice alt vis pe care îl poți avea, vezi mai jos ce înseamnă să visezi abandonul.

Visezi că vezi pe cineva abandonat

Să visezi că vezi pe cineva abandonat poate indica faptul că viața ta este lipsită de scop, că îți lipsește un sens mai mare.

Visele cu abandon pot exprima și singurătatea pe care o simți, sentimentul de respingere, ca și cum nu ai fi sau nu te-ai simți dorit.

Acest lucru indică faptul că ar trebui să cauți să cunoști oameni noi și să depășești acest sentiment de singurătate și poate simboliza, de asemenea, faptul că trebuie să-ți cucerești libertatea și să te exprimi fără să te îngrijorezi de ceea ce vor crede ceilalți despre tine.

Visul copiilor abandonați

Abandoned Children

Visele cu un copil abandonat pot însemna nefericirea și dezamăgirea pe care le simțiți în acest moment și este necesar să vă mențineți echilibrul emoțional pentru a vă întări în această fază de tristețe.

Dacă, în vis, aveai grijă și susțineai acest copil abandonat, înseamnă că vei avea parte de multă prosperitate în curând.

În plus, a visa un copil abandonat poate indica, de asemenea, că nu ar trebui să vă lipiți de necazurile și angoasele care vă umplu viața, acesta fiind un semn că lucrurile se vor îmbunătăți, depinzând doar de schimbarea dumneavoastră personală.

Atenție însă la afaceri, pentru că acest tip de vis reprezintă și lipsa de noroc în investiții, așa că rămâi în alertă la pericolul în legătură cu finanțele tale.

Visezi un copil abandonat

Visele cu bebeluș abandonat pot însemna frustrarea de a fi încercat să realizezi în trecut ceva ce nu a funcționat, de obicei în copilărie.

Reprezintă o nemulțumire veche, sentimentul de a nu fi dus ceva la bun sfârșit generează o angoasă profundă.

Dar, poate indica, de asemenea, lipsa de noroc în jocuri și posibile dificultăți personale. S-ar putea să trebuiască să fiți mai precaut cu privire la acțiunile dvs. și să amânați unele planuri, astfel încât să vă asigurați că veți ajunge la obiectivul dvs. fără a alerga peste drum.

Visează că este abandonată de prieteni

Abandoned By Friends

Într-un vis, a vedea că este abandonat de prieteni înseamnă teama de a evolua, simbolizând faptul că sentimentele din trecut îi împiedică dezvoltarea deplină.

Dar, faptul că este abandonat de prieteni într-un vis poate indica, de asemenea, că se află în faza de recuperare emoțională, poate că se află la finalul unei relații și trebuie să se vindece de această durere pentru a merge mai departe.

Visul că este abandonat de familii

Faptul că ești abandonat de membrii familiei în vis înseamnă că vei trece prin dificultăți financiare și că trebuie să te dedici la maxim, cu dăruire și efort pentru a depăși situațiile în care te afli.

O altă semnificație a visului că este abandonat de membrii familiei reprezintă marea sa ambiție în afaceri. În această interpretare, totul sugerează că este necesar să își folosească resursele cu înțelepciune pentru a nu cădea în ruină.

Visul că este abandonat de partenerul de viață

Acest vis reprezintă teama de a fi trădat, pentru că a visa că este abandonat de partenerul său simbolizează teama că această persoană vă poate trăda și nesiguranța pe care o simțiți în această relație.

Și înseamnă că ar trebui să lași deoparte temerile tale, adoptând atitudini mai mature față de partenerul tău.

La fel cum poate fi un avertisment că vei avea parte de unele evenimente neprevăzute în viața ta, care îți pot îngrădi libertatea.

Visul cu abandonul este, de asemenea, de obicei, un semn că este necesar să vă schimbați postura, convingerile și modul de a acționa.

Visul că abandonezi pe cineva

Acest vis indică nevoia de schimbare, nemulțumirea față de ceea ce se întâmplă în prezent. În orice caz, reprezintă faptul că ar trebui să faci un efort pentru a schimba ceea ce nu ți-a plăcut.

Dacă persoana abandonată era cineva care nu vă plăcea, visul reprezintă vești bune despre finanțele dumneavoastră.

Pe de altă parte, dacă persoana abandonată era cineva apropiat ție, reprezintă că vei avea parte de o dezamăgire sau un fel de dezgust care ar putea apărea în viitor.

Totuși, dacă în vis ai abandonat persoana pe care o iubești, este un indiciu că aceasta îți va face o dovadă de dragoste.

Visează că abandonezi locul de muncă

Abandons Job

Să visezi că renunți la locul de muncă înseamnă că urmează propuneri oportune, așa că fii atent când apare această oportunitate, pentru că poate provoca o schimbare bună în viața ta.

Hotărăște-te cu înțelepciune și fă alegerea cu discernământ. Mai presus de toate, fii prudent. Dar, de asemenea, nu lăsați să treacă o mare oportunitate.

În general, acest vis implică apariția unor schimbări externe, așa că pregătește-te pentru surprize bune în viața ta.

Visul care abandonează casa

Să visezi că îți părăsești casa reprezintă faptul că vor apărea oportunități și vei ști cum să obții beneficii în această situație și poate indica chiar că vei avea venituri mai mari sau randamente bune în viața ta financiară.

Însă, este și un semnal de alarmă pentru a nu te implica în situații periculoase care pot oferi anumite riscuri.

Visul care abandonează o anumită dependență

Să visezi că abandonezi unele dependențe indică viitoare împăcări.

În orice caz, visele în care se abandonează sugerează că va exista un fel de reînnoire în viața visătorului, fiind necesar să lase unele lucruri în trecut fără să se uite înapoi.

Fie că este vorba de persoane, sentimente sau lucruri, dacă ceva te afectează sau te deranjează, este un indiciu puternic că ar trebui să tai acest rău de la rădăcină fără regrete.

De cele mai multe ori, semnificația visului de abandon este legată de teama ta de a pierde o iubire sau chiar poate proveni de la o pierdere dureroasă pe care ai avut-o în trecut și care te face nesigur.

Mai presus de toate, a visa la abandon înseamnă că este necesar să-ți reînnoiești modul de a acționa, luând atitudini diferite de cele pe care le-ai adoptat.

5/5 - (1 vote)