Acasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa despre casă înseamnă mici schimbări de peisaj și noi direcții în viața ta. De asemenea, poate reprezenta sentimentele și afecțiunile tale.

În continuare veți vedea că am selectat cele mai recurente tipuri de vis cu casa și interpretările lor. Profitați de ocazia de a împărtăși acest articol cu prietenul dvs. care trăiește spunându-vă despre vise.

Visând o casă nouă

Visul unei case noi este de bun augur, la urma urmei anunță o nouă iubire care bate la ușa ta. Dacă sunteți în căutarea unei noi iubiri, acesta este momentul perfect pentru a ieși și a vă arăta, pentru că cineva special s-ar putea să vă caute.

Visează o casă dezordonată

Acasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Visul unei case dezordonate înseamnă că visătorul este conștient de “dificultatea” de a ține pasul cu obiectivele și aspirațiile pentru viitor. Poate fi, de asemenea, simbolul fricii. Cu alte cuvinte, dacă visezi o casă dezordonată, iar casa simbolizează viața ta, acest lucru indică faptul că trebuie să le înfrunți în cele din urmă pentru a elibera adevăratul potențial prins în tine.

Visul unei case vechi

A visa o casă veche simbolizează stabilitatea și siguranța pe care toți oamenii le doresc în adâncul inimii lor. Cu cât casa este mai veche, cu atât ești mai ancorat, mai sigur și mai protejat.

Visezi că te afli acasă

Să visezi că ești acasă simbolizează timiditatea ta și dificultatea de a stabili relații cu oamenii. Trebuie să înveți cum să lucrezi acest sentiment pentru a profita din plin de viață. În grădina ta vor înflori și vor poposi mulți fluturi.

Să visezi că te afli în propria casă este un vis minunat! Dacă există cineva care intenționează să vă facă rău dvs. sau membrilor familiei, acea persoană nu va avea nicio șansă și nici măcar puterea de a-și pune în practică faptele rele.

Visează că casa este diferită

A visa că casa este diferită dezvăluie de acum înainte că zilele sale vor deveni foarte diferite de ceea ce sunt astăzi. Se vor produce schimbări și vă va plăcea acest lucru, lăsându-vă purtați de acest curent delicios și fluid.

Visează că casa este la fel

Să visezi că casa este aceeași este același lucru ca și cum ai vedea o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp, dar care pare să nu se fi schimbat nimic în relația voastră. În curând, cineva din trecutul îndepărtat va reapărea în viața ta.

Visezi despre casa în care ai locuit cândva

Să visezi la o casă în care ai locuit îți amintește de o călătorie care ar putea avea loc foarte curând. Poate fi într-un loc nou, dar care ți se va părea intim, pe care îl cunoști deja, sau poate fi într-un loc în care îți dorești să te întorci.

Visezi la o casă în construcție

Acasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

A visa o casă în construcție reprezintă trecutul, fundațiile sale, pilonul solid al familiei, același pe care intenționați să îl folosiți pentru a vă înălța propriul cămin și a vă constitui familia.

Visul unei case în construcție

Să visezi o casă în construcție este întotdeauna un vis bun, deoarece indică o iubire deplină și sigură pentru tot restul vieții tale. Dedică-te la baza acestei construcții și dragostea nu te va abandona niciodată.

Visul unei case inundate

Visul unei case inundate vă cere să căutați protecție și îndrumare spirituală pentru a vă conduce drumul cu înțelepciune. Ceva încearcă să vă invadeze casa și să distrugă ceea ce ați construit deja.

Visezi că îți cumperi o casă

Pasiune momentană. Să visezi că îți cumperi o casă indică o nouă poveste de dragoste, scurtă și intensă. Această poveste de dragoste îți va da peste cap, te va ridica de la podea și îți va face zilele mai ușoare și mai fericite.

Visezi că visezi o casă deteriorată

Să visezi o casă deteriorată reprezintă lenea ta în a-ți termina sau chiar a-ți începe sarcinile. Doar tu știi care sunt responsabilitățile tale și prețul pe care îl vei plăti dacă nu le îndeplinești.

Visul unei case demolate

Visul unei case demolate arată o posibilă despărțire dureroasă. Dar fii calm, acest lucru se va întâmpla de fapt doar dacă nu știi să driblezi adversitățile, altfel echilibrul va domni.

Visul unei case care se demolează

Acasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

A visa o casă care se dărâmă reprezintă sfârșitul unor credințe vechi care nu vă mai serveau de mult. Este timpul să te ridici și să mergi mai departe în căutarea unui nou loc din care să te simți parte.

Visezi că vinzi o casă

Să visezi că vinzi o casă este un îndemn să te pregătești, pentru că foarte curând va trebui să îți asumi noi responsabilități care nu vor fi deloc ușor de gestionat. Învață să îți gestionezi bine personalitatea.

A visa că o casă ia foc

Să visezi că o casă ia foc, așa cum bine îți poți imagina, este o alegorie despre distrugere, transformând tot ceea ce a fost cândva la baza ei doar în cenușă. Înșelăciunile din casă sau cu rudele nu sunt de lepădat, fiți atenți la semne.

Visul unei case mari

Acasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

A visa o casă mare este un semn de bun augur pentru obținerea plenitudinii în dragoste și sex, fie că este vorba de un partener fix sau nu. Pentru cei care sunt într-o relație serioasă va fi mai ușor, iar cei care sunt în căutare vor trebui să treacă prin câteva corpuri înainte de a cunoaște apogeul pasiunii.

Visează la o casă mică

Să visezi o casă mică este un simbol al inferiorității. Cum este stima de sine, acceptarea și cunoașterea de sine? Ați investit timp pentru a vă îngriji și a vă analiza punctele pozitive? Prețuiește-te, recunoaște în tine tot ceea ce te face unic.

Visul unei case în copac

Acasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 6

Visul unei case în copac este aproape copilăresc, pentru că ce copil nu și-a dorit niciodată să aibă propria casă în copac? Ei bine, anii trec și simplul vis de a avea o casă în copac devine certitudinea că într-o zi va avea succes social. Și da, acest vis dezvăluie că va ajunge acolo!

Visul unei case pe plajă

Acasă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 7

Visul unei case pe plajă arată cât de intim vrei să retrăiești ceva din trecut care s-ar putea să se fi întâmplat în timpul acelei vacanțe pe plajă. Căutați în interiorul dumneavoastră care este această dorință și dacă este posibil să retrăiți din nou astfel de momente plăcute sau dacă este vorba doar de o nostalgie ieftină.

Visul unei case bântuite

Să visezi o casă bântuită are o mare importanță. Asta pentru că știm că pentru fiecare dintre noi casa este portul nostru, unde ne recuperăm energiile și ne simțim în pace. A visa o casă bântuită arată că fantomele din trecut te bântuie și că trebuie să cheltuiești totul pe vase curate dacă vrei să restabilești armonia.

Visul unei case abandonate

Atunci când visezi o casă abandonată, este normal să te simți ciudat, confuz și chiar incapabil să înțelegi corect ce se întâmplă și exact asta înseamnă acest vis, starea mentală de abandonare a propriilor gânduri. Poate că te duci după ideile altora și după moda momentului, iar odată cu asta te-ai lăsat pe tine însuți deoparte.

5/5 - (1 vote)