Alăptarea – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa că alăptezi înseamnă că ai o dorință de a fi mamă în viitor. Reprezintă toată bucuria ta și instinctul tău de protecție.

Se spune că alăptarea este un act de iubire și nu este greu de înțeles de ce societatea face această corelație. Alăptarea aduce beneficii atât mamei, cât și bebelușului, fiind chiar esențială pentru viața și sănătatea celor mici, precum și pentru crearea unor legături puternice între mamă și copil. Visele sunt experiențe care ne extind cunoașterea de sine și dezvăluie – folosind un limbaj simbolic – multe despre personalitatea noastră.

Popular, alăptarea este puternic identificată prin aspectul nutriției, al generozității și al încrederii, pe lângă dorința noastră de a-i ajuta pe ceilalți și de a practica altruismul. A visa că alăptezi scoate la iveală sentimente familiare și materne. Semnificația visului în care visezi că alăptezi indică afecțiunea ta pentru mama ta sau dorința ta de a deveni mamă și de a avea o familie. Perioadele deosebit de sensibile din viață pot fi, de asemenea, strâns legate de ceea ce înseamnă să visezi că alăptezi.

Visul despre alăptare, însă, în funcție de anumite detalii incluse în visul tău, poate avea semnificații și interpretări diferite. Un sfat bun pentru ca tu să afli ce a vrut să-ți spună acel vis remarcabil este să ții deasupra patului tău hârtie și pix.

Astfel, în cazul în care te trezești în miez de noapte cu un vis proaspăt în cap și nu vrei să îl uiți la prima oră a dimineții, notează-l, chiar acolo. Dar atenție! Nu folosiți niciodată telefonul mobil pentru a nota un vis în zori, singurul lucru pe care îl veți obține este să vă pierdeți somnul. Lumina aparatului tău este cel mai mare dușman al somnului tău, da? Ei bine, atunci lasă un pix și o hârtie, sau chiar un creion, pentru a-ți nota visele și a găsi interpretarea potrivită pentru el, iar aici sunt câteva interpretări în cazul în care visezi despre alăptare.

Visează că alăptezi

Dacă femeile singure sau femeile care nu sunt însărcinate visează că alăptează, înseamnă că în curând s-ar putea să apară ceva mai serios.

De exemplu, dacă ai un iubit sau o iubită, ar putea însemna că ești pe cale să te angajezi în ceva mai serios, cum ar fi o logodnă sau o căsătorie. Dacă sunteți singur, ar putea însemna că cineva special este pe cale să apară.

Visezi că alăptezi un copil

Alăptarea – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Să visezi că alăptezi un copil este un vis aproape exclusiv pentru femei. Nu mulți bărbați au astfel de vise, dar, evident, există și excepții. De asemenea, femeile care nu au alăptat niciodată le au rar, iar faptul că le au poate fi un semn bun.

Să visezi că alăptezi un copil frumos și sănătos este un semn de bun augur și de mare noroc. De asemenea, poate însemna că tu sau rudele apropiate sunteți pe cale să câștigați un bebeluș.

Visezi că alăptezi un copil

Dacă alăptezi un copil pe care îl cunoști, înseamnă că acest copil sau părinții lui vor avea nevoie de ajutorul tău în curând. Fiți de sprijin.

Visezi că urmărești pe cineva care alăptează la sân

Să visezi că privești pe cineva care alăptează este un semn că urmează vești bune. Momentele fericite vin și trec în viața noastră, foarte probabil că acum vei experimenta valurile bune de bucurie. Acest vis poate indica, de asemenea, dorința ta de a întemeia o familie.

Visezi că o femeie își alăptează copilul

Alăptarea – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Dacă ai visat că o altă femeie îți alăptează bebelușul, înseamnă că trebuie să rămâi atentă la persoanele din jurul tău. Acesta este un semn de trădare. Cineva în care ai încredere poate complota împotriva ta pe la spatele tău. Acest vis indică, de asemenea, gelozie și trădare în dragoste. Este bine să fii cu ochii pe relațiile tale, fie că sunt de iubire sau de prietenie, dar nu lăsa sentimentele negative să pună stăpânire pe tine.

Visul despre cineva care este alăptat la sân

Simbolizează grija pe care o ai față de cei din jurul tău. Vezi că familia sau prietenii trec prin momente dificile, dar te simți incapabilă să-i ajuți. Acest lucru te-a făcut deosebit de sensibilă, dar nu lăsa să te afecteze mai mult decât este necesar. Dacă puteți, oferiți un umăr prietenesc. Uneori, simpla ascultare a ceea ce au de spus ceilalți este deja de mare ajutor.

Visezi că ești alăptat la sân

A visa că este alăptată la sân este un semn de mare atașament față de figura maternă și față de toate femeile care fac parte din cercul său social. Sunteți o persoană de mare sorginte, adică o persoană care simpatizează și se solidarizează cu cauzele feminine și care caută – prin atitudini și tovărășie – să transforme societatea într-o societate mai dreaptă în sfera feminină.

O altă interpretare posibilă este că vă este teamă să vă asumați responsabilitățile și obligațiile care vin odată cu viața de adult. Să devii adult nu este deloc ușor, dar este și una dintre marile satisfacții ale vieții. Crede mai mult în tine și detașează-te de iluziile adolescenței, poți să o faci.

Visează că nu ai lapte pentru alăptare

Nu este un semn bun, din păcate. Cum viața este alcătuită din suișuri și coborâșuri, perioadele proaste sunt inevitabile. Fii puternică pentru a îndura singurătatea și neînțelegerea. Cultivați prietenii care se dovedesc loiale, dar fiți și voi loiali.

Evită să te rănești cu ceva, iartă și rămâi aproape de cei pe care îi iubești. Este timpul să depășești neînțelegerile și să accepți ceea ce nu poate fi schimbat. Să lucrezi la spiritualitatea ta este un sfat excelent pentru a trece peste această etapă. Vestea bună este că totul trece. Aveți răbdare.

Bărbat care visează că alăptează

Este un tip rar de vis care poate indica neputință, deconectare de propriul corp și confuzie. Nu este tocmai un semn de homosexualitate sau transsexualitate, poate fi și nevoia de a dona și de a contribui la treburile casnice.

În unele cazuri, bărbatul, dacă este căsătorit, simte că nu a contribuit sau împărțit în mod egal treburile casnice, lăsându-le în totalitate soției. Trăim într-o societate care prețuiește egalitatea, așa că vâslitul împotriva acestor idealuri poate ajunge să-l afecteze într-un fel sau altul. Încercați să fiți mai prezent în familie. Dar, în cazul în care vă simțiți nealiniați cu corpul fizic, căutați ajutor spiritual sau psihic.

5/5 - (1 vote)