Apă Curată – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi apă curată înseamnă pace și armonie în viața ta. Reprezintă toată prosperitatea care se află în calea ta, limpede și cristalină. Sănătatea ta este, de asemenea, în creștere! Este o perioadă minunată și de care trebuie să te bucuri din plin!

În fiecare noapte visăm ceva. Uneori visele trec neobservate, iar alteori ne ciocănesc în minte, de parcă ar vrea să ne spună ceva. Ei bine, în cele mai multe cazuri, ele au o semnificație specifică care poate spune multe despre tine sau despre un moment pe care îl trăiești.

Este cazul visului cu apă curată, fie că este vorba de un râu, de un recipient sau chiar de un robinet deschis. Înțelegerea a ceea ce înseamnă să visezi apă curată îți va aduce o mai mare percepție asupra mesajelor pe care universul poate dori să ți le transmită și care, în marea majoritate a cazurilor, sunt pozitive.

În creștinism, apa este total legată de botez, care nu este altceva decât un act de credință și de protecție. În iudaism, apa reprezintă ceva pur, o restaurare a spiritului. În hinduism, islamism și budism, apa are puteri aproape miraculoase, foarte folosită în ritualurile de purificare și de vindecare.

În general, semnificația visului de a visa apă curată este, așa cum am spus mai sus, un avertisment pozitiv cu privire la viața ta. Apa înfățișează simbolic starea sufletească a unei persoane, iar în visele tale reprezintă starea emoțională în care te afli. În cazul în care visezi cu apă curată, aceasta indică seninătatea, echilibrul și, de cele mai multe ori, este un avertisment că vei prospera, vei avea parte de multe succese și schimbări.

Visul cu apă cristalină

Apă Curată – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Reflectându-și propriul interior, visul de apă curată și cristalină duce la prosperitate, armonie, pace și odihnă. De asemenea, s-ar putea să evidențiați că sunteți sănătos! Să visezi despre ea este un avertisment că te afli în cel mai bun moment pentru a te bucura de viață și de tine însuți!

Să visezi la apă curată și curgătoare

După cum spune chiar numele, dacă în visul tău apa era curgătoare, adică fluidă, reprezintă fluiditatea emoțională! Înseamnă că te afli într-un moment de transformare sau în conflicte din trecut. Dacă aștepți un răspuns din partea afacerilor sau a muncii, ești foarte capabil ca totul să se întâmple în cel mai bun mod posibil.

Un alt aspect este că s-ar putea să fii blocat în aceste probleme vechi, dar înțelege că nu ai de ales, legătura ta cu acest punct din trecut se rupe deja pentru a face loc unui nou început care să fie construit. Totuși, este și un avertisment pentru tine de a fi foarte atent la schimbările foarte copleșitoare!

Visezi că bei apă curată

Apă Curată – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Ai visat că îți potoleai setea cu apă curată? Ei bine, în general, acest vis aduce o semnificație foarte pozitivă. Simbolizează setea de cunoaștere, curățarea spirituală, reînnoirea și o perioadă de energie bună. O altă semnificație importantă este că a visa că bei apă curată indică și vindecarea, atât a ta, cât și a unei persoane apropiate.

Visezi că bei apă curată și liniștită

Deși, în realitate, apa plată reprezintă un mare risc de proliferare a țânțarului dengue, nici în vis aceasta nu reprezintă ceva foarte pozitiv. Să visezi apă plată arată că ai ceva parcat în viața ta, iar subconștientul te avertizează că trebuie să revizuiești aceste puncte sau că s-ar putea să existe persoane toxice în apropierea ta.

Pe de altă parte, mulți experți spun că a visa apă curată nemișcată indică și un moment de tranziție care va avea loc în curând. Tranzițiile nu sunt întotdeauna ușoare, dar visul vine tocmai pentru a te avertiza că, oricât de greu ar părea, schimbările aduc întotdeauna ceva pozitiv în final.

Visul că se golește recipientul cu apă curată

Să visezi că golești un recipient cu apă curată înseamnă să o iei de la capăt în domeniul, atât profesional, cât și personal. Dar, crede în mesajul din spatele lui: recipientul se golește pentru ca o nouă apă să îl completeze.

Visezi că umpli un recipient cu apă curată

Deja atunci când visezi că umpli recipientul, arăți o viitoare satisfacție în munca ta. Este literalmente acea faimoasă frază de “vezi paharul pe jumătate plin”.

Visând la apă curată de râu

Ce înseamnă să visezi la un râu cu apă curată? Aduce o semnificație foarte poetică și inspirată, simbolizând faptul că te trezești spiritual, că îți extinzi conștiința. Cu toate acestea, toată această poezie vie despre cosmosul care te avertizează asupra momentului tău de viață poate părea și puțin înfricoșătoare, până la urmă, trezirea la viață implică și confruntarea cu cele mai mari temeri, iar extinderea conștiinței face ca totul să apară deodată.

Așadar, dacă te regăsești în acest vis cu un râu de apă curată, încearcă să ai multă putere să te consolidezi și să eviți găurile depresive care pot apărea în cale, ești mai puternic decât temerile și blocajele tale!

Visezi cu apă curată de mare

Apă Curată – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Spre deosebire de râu, a visa apă curată de mare înseamnă că treci printr-o mare curățenie interioară și că acest lucru îți va reorganiza viața, aliniindu-ți ordinea spirituală. Apa de mare este apă sărată și pentru mulți oameni din vechime ea afectează direct aura noastră spirituală.

Visezi despre apa curată și murdară

Apa murdară reprezintă multe lucruri negative, de la moarte până la un avertisment cu privire la nevoia de curățenie personală. Cu toate acestea, a visa apă curată și murdară, în același timp, poate reprezenta un moment de multă nesiguranță pe care trebuie să îl depășești. Apa murdară este prezentă pentru a indica faptul că nu poți renunța la visele tale, că încă mai există speranțe și că nu ești singur!

O altă semnificație foarte recurentă este aceea că răul nu te va lovi niciodată, pentru că binele te înconjoară și te protejează în viața ta. Așadar, deși viața nu este o mare de trandafiri plină de perfecțiune, lucrurile bune le vor învinge întotdeauna pe cele rele!

Visezi că țâșnește apă curată

În acest caz, cine o visează este pentru că este foarte mulțumit de sine, căutând să își îndeplinească dorințele, culegând mulți bani, liniște și sănătate. Este practic un mesaj din partea universului oniric, care te anunță că lucrurile bune vor țâșni peste tine când te aștepți mai puțin! Aveți o baie mai bună decât o baie de lucruri bune?

Visezi multă apă curată

Ce înseamnă să visezi o mulțime de apă curată? În mod simbolic este ceva extrem de pozitiv! Un semn fertil al unui eveniment neașteptat va bate la ușa ta, dar unul dintre cele minunate!

Să visezi multă apă curată este un semn atât de pozitiv încât este considerat ceva rar în universul viselor, foarte puțini oameni visează așa ceva!

Visul unei cascade cu apă curată

Este foarte frecvent ca noi, simple ființe umane, să ne lăsăm adesea purtați mai mult de emoții decât de rațiune, suntem influențați de emoțiile noastre 24 de ore din 24 și, de cele mai multe ori, fără să ne dăm seama. De aceea, a visa o cascadă curată poate reprezenta un avertisment că trebuie să ai mare grijă la atitudinile emoționale.

Gândirea și echilibrarea raționalului cu emoționalul este ceva foarte bun, așa că a visa o cascadă curată este da, foarte pozitiv. Este un avertisment cu privire la viitorul tău și la modul în care reflectezi asupra lui.

Visezi despre apa curată care iese de la robinet

Foarte atașat de afaceri și de dragoste, din acest vis, mult noroc va fi magnetizat pe linia vieții tale! Acceptă-l și pregătește-te pentru lucrurile bune care vor veni!

5/5 - (1 vote)