Apă Murdară – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi apă murdară înseamnă că nu te simți atât de curat din punct de vedere spiritual, că ai nevoie de o curățare interioară. Reprezintă toată toxicitatea și energiile negative care te înconjoară astăzi.

Visul cu apă murdară este legat de un sens diferit de visul cu apă curată. În mod normal, atunci când anumite lucruri degenerează în visele noastre, ele ajung să reprezinte lucruri opuse față de ceea ce ar reprezenta în mod normal. Animalele moarte, de exemplu, au o semnificație diferită față de cele vii. Sensul de a visa apă murdară nu ar scăpa de această “regulă”.

Apa murdară din vise reflectă într-un fel pierderea funcției sale, deoarece apa curată reprezintă viața și puritatea. Atunci când este murdară, nu o mai putem consuma sau chiar animalele care trăiesc în ea pot ajunge să moară. Această impuritate poate reflecta o anumită murdărie pe care o găsim în interiorul nostru, referindu-ne la o curățare interioară care trebuie făcută.

Cu toate acestea, fiecare context ne aduce interpretări diferite. Pentru aceasta, vom cunoaște câteva dintre ele pentru a înțelege ce înseamnă să visezi apă murdară.

Să visezi că bei apă murdară

Dacă în visul tău bei apă murdară, înseamnă că permiți că în loc să bei ceva pur care îți va aduce un bine, bei ceva contaminat, oarecum toxic. Această toxicitate este legată de toxicitatea unor persoane din jurul tău. Vorbe rele, energie și gânduri rele, pe lângă invidie. Toate acestea pot proveni de la persoanele din jurul tău.

Nu este neobișnuit să existe oameni, chiar și cei pe care îi considerăm foarte apropiați, care ne pun la pământ. Anumite comentarii ajung să nu fie plăcute de auzit și să ne afecteze într-un mod intens. Acest lucru poate veni chiar de la părinții noștri. Vocea acestor comentarii sfârșește prin a fi de multe ori mai puternică decât vocea energiilor pozitive care ne sunt transmise.

Prin urmare, încercați să vă hrăniți mai mult cu energii pozitive decât cu cele negative. Încercați să le vorbiți celor care vă fac rău exact așa cum le simțiți. Este important ca ei să știe cum primiți ceea ce vă dau. Încercați să vă poziționați astfel încât să nu-și uite sentimentele. Dacă există încă multă negativitate, încercați să vă îndepărtați de ea, astfel încât să nu o lăsați să fie mai importantă decât să beți apă curată în viața dumneavoastră.

Visezi despre cum curge apa murdară

Apă Murdară – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Curentul de apă sfârșește prin a lua lucrurile care cad în el. Un flux de apă murdară poate reprezenta faptul că nu vrei să intri în acea apă care curge. Nu o vezi cu ochi buni. Acest lucru reprezintă de fapt o dificultate în a face față unor opinii diferite. Poate fi ceva care te duce undeva, dar din moment ce îl vezi ca pe ceva murdar, există o anumită repulsie.

Este nevoie de multă umilință pentru a ști cum să te descurci cu opiniile contrare. Trebuie să înțelegeți că nu aveți întotdeauna dreptate. Să recunoști că greșești este ceva foarte dificil pentru anumite persoane. Chiar și să recunoști că ai această problemă este ceva la fel de complicat. Prin urmare, acest vis îți poate fi util ca o formă de alertă.

Gândiți-vă cu atenție la atitudinile dumneavoastră. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fiți întotdeauna de acord cu ceilalți, ci că ar trebui să vă opriți mai mult pentru a-l asculta pe următorul. Uneori nu are rost să încerci să înoți împotriva curentului. Aveți umilința și empatia de a asculta și de a înțelege ceea ce spuneți. Toleranța față de ceilalți este un lucru care lipsește în prezent, nu lăsați ca acest lucru să lipsească și la voi.

Visează că înoți în apă murdară

Acest vis poate însemna că vei trece prin momente dificile, pline de negativism, atât în plan personal, cât și profesional. Rămâi în alertă, astfel încât să te poți pregăti pentru acest lucru. Aveți fermitatea și curajul de a face față adversităților vieții. Ele nu vă stau în cale decât atât cât le permiteți. Aveți grijă de sinele vostru spiritual și reflectați asupra modalităților de a evita această negativitate.

Dacă visezi că nimic într-un râu cu apă murdară, poate însemna că lucrurile negative vor fi prezente în viața ta în viitorul apropiat, mai ales în sfera ta personală. Același sfat este să reflectați pentru a înțelege care sunt aceste negativități și să încercați să le ocoliți.

Visezi că visezi apă murdară stagnantă

Apă Murdară – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Dacă apa murdară stă pe loc în visul tău, poate însemna că există ceva stagnant în viața ta. Ceea ce a fost odată curat și pur a rămas acolo. În timp, aceasta acumulează murdăria. Această apă trebuie să curgă pentru a fi din nou limpede. Acest lucru este legat de opiniile noastre. Dacă stagnăm mereu în ceva, acest lucru sfârșește prin a se deteriora.

Trebuie să fim mereu deschiși la schimbare, pentru că suntem mereu capabili să adăugăm ceva nou în gândurile noastre. Putem chiar să ne schimbăm complet opinia. A fi capabil să faci acest lucru nu înseamnă să ai o opinie slabă, ci de fapt să fii destul de înțelept. Să recunoști că nu ești perfect și că îți poți îmbunătăți opiniile este un semn de inteligență. De aceea, fraza “Știu doar că nu știu nimic” este atât de importantă. A fi conștient și umil că mai ai multe de îmbunătățit ne pune în situația de a fi mereu în curs de îmbunătățire. Dacă deja credem că totul este bine, vom rămâne veșnic stagnanți, fără nicio evoluție.

Visând la o baltă de apă murdară

Balta murdară este asociată cu semnificația de apă liniștită. Pe lângă faptul că poartă o parte din această semnificație, ea reflectă și faptul că ar trebui să fii mai preocupat de sănătate. Balta cu apă murdară ne împiedică să ne vedem propria reflecție în ea, poate indica faptul că pierzi spațiu pentru ceva murdar din tine. Ai mai multă grijă de starea ta de bine, revizuiește-ți obiceiurile și caută un stil de viață mai bun.

Visează despre inundații cu apă murdară

Atunci când permiți murdăriei să pună stăpânire pe tot, poate însemna că nu-ți acorzi valoarea pe care o meriți. Astfel, o inundație de apă murdară poate reprezenta o scădere a stimei tale de sine. Gândește-te mult la tine însuți.

Caută modalități de a înțelege că ești cea mai importantă persoană din lumea ta. Prețuiește-te, arată-te ție însuți și lumii. Sunteți singura persoană capabilă să vă transformați propria viață. Nu depindeți de alții, găsiți-vă propria forță și urmați o cale de autodescoperire.

Visezi că apa murdară invadează casa

Casa ta este un loc în lume din care te simți în siguranță. Acesta este cel mai important lucru într-o casă. Atunci când murdăria invadează cel mai sigur loc al tău, poate însemna nesiguranță pentru tine. Este posibil să simți că problemele sunt în apropiere sau chiar să fii nesigur pe sentimentele tale. Încercați să înțelegeți ce vă aduce nesiguranță și gândiți-vă să luați măsuri pentru a o diminua.

Visezi despre apa murdară din argilă

Atunci când argila reprezintă murdăria apei, înseamnă că simțiți o lipsă de stabilitate. Acest lucru poate fi bun sau rău. Poate reprezenta ceva care te-a afectat negativ, în afară de stabilitatea ta emoțională, cum ar fi o ceartă sau o concediere. Dar poate fi, de asemenea, ceva pozitiv, care îți îndepărtează stabilitatea în același mod, cum ar fi o pasiune.

Visând la un bazin cu apă murdară

Apă Murdară – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Piscina este un loc de distracție și liniște. Așadar, ceea ce înseamnă să visezi la o piscină cu apă murdară este legat de un fals sentiment de a fi într-un loc liniștit. Acest lucru poate însemna că trădarea și falsitatea sunt aproape de tine. Din această cauză, fiți foarte atenți la persoanele din jurul dumneavoastră. Încercați să identificați cine vă tratează cu falsitate și evitați probleme mai mari în viața dumneavoastră.

5/5 - (1 vote)