Argilă – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Conform Bibliei, primul om a fost creat din lut, coincidență sau nu, vis a vis de lut denotă mult din sănătatea noastră și relația cu ceilalți. Ca și cum lutul din care am ieșit ne semnalează nevoia de a avea grijă de noi înșine și, de asemenea, de a ne găsi propria jumătate.

A visa argilă poate fi un semn de bun augur și semne pozitive pentru dragoste, dar ca tot ceea ce vine de pe drumurile frumoase și sinuoase care înconjoară valea viselor, semnificația visului cu argilă poate fi și un semn de a acorda mai multă atenție sănătății și altor lucruri.

Pentru a afla ce înseamnă acest vis care ți-a rămas în minte chiar și după ce te-ai trezit, te invităm să continui în rândurile din articolul de mai jos. Haideți să mergem împreună!

Visul cu argilă brună

Unele relații ne sug până când riscăm să ne depersonalizăm și să nu mai fim cine suntem cu adevărat. Acest lucru este mult mai des întâlnit în relațiile de dragoste, dar nu este atât de rar ca și prietenii să ne sugă energia sau membrii familiei supraprotectoare.

Lutul maro reprezintă dorințele și dorințele tale care sunt reprimate și nerespectate, iar acest lucru nu este niciodată sănătos. Încearcă să dialoghezi și să arăți ceea ce ai simțit, dragostea nu poate fi o cușcă sau când ușa este deschisă poate pleca pur și simplu.

Există o a doua lectură a acestui vis, unele culturi înțeleg visul cu lut brun ca un semn de imunitate scăzută și, în consecință, de boală. Prin urmare, în caz de îndoială, faceți analize de rutină și aveți grijă la excese.

Visând despre podeaua de lut

Atunci când acceptăm eșecurile vieții, de cele mai multe ori ajungem să învățăm și să profităm de ceva care ar fi în esență rău. A visa podele de lut indică faptul că aveți această tendință rezistentă de a accepta eșecurile și înfrângerile care apar ocazional în viața dumneavoastră.

Problema începe atunci când această acceptare devine conformism și tot ce ți se întâmplă rău devine normal și face parte din rutina ta. Nu permiteți ca acest lucru să se întâmple. Fiți activi și luptați pentru victorii, ele sunt posibile. Fiți atenți la alegerile voastre, reflectați, cereți iluminare spirituală și aveți determinare. Puteți reuși.

Visul drumului de lut

Argilă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Este un sfat pentru a nu-ți asuma riscuri în afaceri, în proiecte și în viață în general. Fii foarte prudent în tot ceea ce necesită decizia ta. Să visezi un drum de lut este un semn că o alegere greșită poate avea consecințe grave.

Dacă, în acest vis, doar ați traversat drumul de lut în loc să îl urmați, indică faptul că ați purtat de mult timp poveri prea grele de dus. Opriți-vă pentru o vreme. Dacă este posibil, călătoriți, relaxați-vă. Acordă-ți o pauză.

Visul că pășești în lut

Acesta este un semn bun. Dacă ați visat că pășeați în lut, acest vis declară că sănătatea dumneavoastră este în deplinătatea forțelor. Cu toate acestea, nu fiți neglijent. Sănătatea este un lucru cu care trebuie să rămânem mereu atenți, poate chiar mai mult atunci când ne bucurăm de ea în plinătatea ei, pentru că în aceste ore avem puterea de a continua să ne străduim să o menținem.

A visa că pășim în lut simbolizează, de asemenea, faptul că se depășesc vechile nemulțumiri sau că a sosit momentul să punem capăt acestor năvăliri. Fiți gata să iertați și să fiți iertați.

Visul de a visa mâini de lut

Poate că simțiți că vă puteți îmbolnăvi sau poate că acesta este un avertisment pentru a anticipa perioade de sănătate precară. Poate chiar să le evitați. Acest lucru este posibil dacă mergeți la un control în curând sau începeți o viață mai sănătoasă.

Nu uitați și de sănătatea mintală, citiți și urmăriți conținuturi care vă pot adăuga informații de calitate și cultură profitabilă. În zilele noastre, ceea ce primim cel mai mult este cultura inutilă sau cultura care ne provoacă stres. În mod infailibil, aceasta este ceea ce acceptăm mai ușor, deoarece inutilitatea este ca un virus care caută tot mai multă inutilitate. Mâncați ceea ce este bun pentru corp și minte.

Visând la argilă roșie

Argilă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Roșu este culoarea pasiunii! Acest vis este foarte pozitiv. Indică romantism și satisfacție în relația ta sau în cea care urmează să vină. Sentimentele vor fi reciproce. Aveți ceva mai bun decât o partidă de dragoste? Doar nu uita următoarele, dragostea necondiționată este doar cea a părinților pentru copiii lor și chiar și așa, din păcate, nu se întâmplă în toate cazurile. Ce înseamnă acest lucru? Trebuie să corespundeți iubirii în aceeași măsură. Aceasta este ceea ce întărește și încurajează o relație. Astăzi, oamenii sunt foarte speriați. Nu vă fie atât de frică. Iubiți!

Visează o mulțime de lut

Corpul obosește și când obosește, este timpul să ai grijă de tine. Desigur, ideal ar fi ca toată lumea să fie atentă și să se poată bucura de o sănătate bună pentru mai mult timp, dar chiar și ei pot suferi de oboseală fizică. Acest vis te avertizează să nu te depășești și să consulți un medic.

Visul unei piscine de lut

Se anunță dificultăți, dar nu vă descurajați, vor fi temporare. Ori de câte ori trecem prin probleme, avem tendința de a crede că acestea sunt recurente și de durată, dar nu este așa. Avem o măsură de durere și o măsură de bucurie, doar că ajungem să prețuim mai mult fazele rele pentru că avem tendința de a nu le accepta. Rămâi în pace, va trece. Dacă ai visat că ai intrat într-o piscină de lut, îmi pare rău, vei face ceva jenant de care îți va fi rușine mai târziu. Ce să faci? Asta face parte din ea. Să sperăm că nu se postează pe internet, nu?!

Visând la argilă, noroi și apă murdară

Asemănător visului cu piscina de lut, doar că fără partea cu rușinea. O fază de dificultăți temporare. Probleme mici, plictisitoare, dar rezolvabile și fără mari consecințe. Aveți răbdare.

Visează că construiești ceva cu lut

Argilă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Nevoia emoțională și nevoia de a construi ceva mai durabil cu cineva. Poate fi o nevoie de a avea o relație amoroasă mai serioasă în locul frugalității și a nopților trecătoare cu “ficante”, dar poate fi și lipsa unui prieten cu care să împărtășească așteptări și conversații bune. Cu toate acestea, poate însemna că persoanele din jurul tău sunt de încredere și sunt dispuse să te ajute în orice ai avea nevoie.

5/5 - (1 vote)