Arraia Maori – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Ce este Arraia Maori

Maori sunt indigenii din Noua Zeelandă, care se află în Oceania. Această țară a fost unul dintre ultimele locuri colonizate în lume.

Din acest motiv, cultura sa este aproape complet lipsită de influențe exterioare, menținând tradiții puternice și captivante.

Cultura Maori

O cultură este formată din simbolologii, obiceiuri și obiceiuri. Și acest proces identifică și distinge un popor, făcându-l unic. Prin urmare, maorii ca națiune nu sunt diferiți.

Arraia Maori:

înțelepciune, protecție și pericol
Credințele și obiceiurile sale sunt înconjurate de respectul față de natură și de toate ființele care o locuiesc: copaci, flori, animale. Și în spiritualitatea lor, fiecare este considerat sacru și astfel este venerat.

Una dintre modalitățile de a aduce un omagiu sunt tatuajele, sau în limba maternă, moko. Considerate o artă printre ele, ele sunt folosite pentru a diferenția poziția socială a locuitorului și, de asemenea, pentru a-și reprezenta cultura.

Cu cât nativul este mai nobil și mai puternic, cu atât are mai multe tatuaje pe față și pe corp.

Printre aceste tatuaje se numără reprezentarea lui Arraia Maori.

Arraia Maori și simbolologia sa

Stingrays sunt pești marini ușori și frumoși, care fac parte din familia balenelor.

Nu sunt ființe agresive, dar atunci când sunt testați sau se simt amenințați, reacționează instinctiv aplicând o înțepătură de ghimpe opresorului lor.

Maorii o consideră reprezentarea înțelepciunii, protecției și pericolului.

Lejeritatea lor în mișcare indică faptul că înțelepciunea este subtilă, dar atunci când este provocată, la figurat, de înțepătură, poate fi complexă și periculoasă.

Și în același timp în care reprezintă acel pericol, indică protecția care reacționează împotriva acelei amenințări.

Din aceste motive, această pictogramă nu este utilizată doar în obiceiurile maoris, ci este răspândită pe scară largă în întreaga lume.

5/5 - (1 vote)