Bufniță Maori – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Bufnița maori este desenul unei bufnițe bazată pe urme ale culturii maori.

Înțeles Bufniță maori

Meaning of Maori Owl 

Inițial, este important să menționăm că cultura Māori este foarte bogată. Pentru Māori, totul în natură este sacru. Astfel, toate elementele reprezintă un zeu și merită notorietate. Un copac, de exemplu, poate fi sora altuia.

Trebuie remarcat faptul că Bufnița maori a căpătat o proeminență pe teritoriul brazilian datorită tatuajelor realizate, în special de tineri. În cultura Māori, tatuajul a fost fundamental pentru recunoaștere. În acest scenariu, Māori a dezvoltat un stil unic și complex de desen.

De-a lungul timpului, cunoscătorii au fost fermecați de designul Bufniței maori, care înseamnă cunoaștere, perspicacitate și sufletul feminin.

Simbol Bufniță maori

Owl Symbol

Bufnița maori simbolizează cunoașterea și sufletul feminin, precum și inerenta culturii maori. Trebuie remarcat faptul că, potrivit cercetătorilor, maori au dispărut odată cu sosirea colonizatorilor. Fiind o cultură agrafa, tradițiile și cunoștințele au fost transmise pe cale orală.

Pe lângă Bufniță, Māori venera rechinul. Pentru ei, acest pește era suveran și stingrayul reprezenta excelența.

În lumea occidentală, simbolurile culturii maori atrag atenția, în special statuile. Conform tradiției, cu cât au mai multe desene pe corp, cu atât este mai înalt nivelul social al individului.

Tatuaj Bufniță maori

Owl Tattoo

Tatuajul maori bufniță poate fi făcut pe diferite părți ale corpului, cum ar fi brațul, umărul, spatele și vițelul, de exemplu. Desenul poate fi realizat în negru sau cu culori precum negru și roșu.

Așa cum cultura Māori este plină de detalii și misticism, la fel și acțiunea. Pentru a face acest lucru, căutați un profesionist instruit în acest sens. În paralel cu aceasta, cercetarea proiectelor, culorilor și dimensiunilor. Amintiți-vă că, pe lângă desenul care rămâne pentru totdeauna pe corp, trebuie să existe o identificare.

Odată ce designul, culoarea și profesionistul au fost alese, trebuie să aveți grijă când părăsiți studioul.

Pentru o mai bună înțelegere, iată câteva sugestii:

1. Ascultă profesionistul

El este cel mai potrivit pentru a da instrucțiuni în acest moment, care ar trebui urmate cu atenție.

2. Nu scoateți plasticul

Materialul plastic la locul său trebuie să rămână timp recomandat de tatuator. Aceste măsuri pot preveni eventuale inflamații.

3. Folosiți unguentul

Utilizați unguentul până când zona se vindecă.

4. Nu scoateți conul

Controleaza-te. Conul poate scoate culoarea din desen sau din rănile deschise.

5. Nu zgâriați

Evitați să zgâriați regiunea tatuată. Când se întâmplă acest lucru, aplicați o minge de bumbac înmuiată în ser, de exemplu.

6. Țineți departe de razele soarelui

În mod ideal, designul ar trebui să stea departe de soare până când este complet vindecat. Protectorul poate reacționa cu designul nou realizat.

7. Hrăniți corect

Hrănirea este fundamentală în procesul de vindecare. Deși fiecare individ poate avea reacții diferite, se sugerează ca unele alimente să fie evitate, cum ar fi carnea de porc, grăsimea și piperul, de exemplu.

8. Igiena este fundamentală

Curățați desenul cu bumbac sau ser în primele zile. După această perioadă, utilizați săpun ușor.

5/5 - (1 vote)