Burtă Gravidă – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa o burtă gravidă reprezintă, de obicei, un nou proiect care este pe cale să apară sau o idee nouă. Cu toate acestea, semnificația poate varia în funcție de vis, dacă burta este mare, mică, falsă și dacă visătorul este speriat, neliniștit, îngrijorat, fericit, trist etc.

Semnificația visului cu o burtă gravidă este de obicei bună și poate aduce mari clarificări cu privire la evoluția sa și la cunoașterea de sine.

Visezi că vezi o burtă de gravidă

Burtă Gravidă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Burta de gravidă simbolizează o nouă naștere. A visa că vedeți o burtă gravidă înseamnă că puteți deja să vizualizați în mod conștient această nouă idee sau acest nou plan, dar că încă vă este teamă să mergeți mai departe și să spuneți cuiva sau chiar să faceți o mișcare pentru a pune în practică acest nou proiect.

Poate fi vorba de ideea de a avea un copil, de o nouă viață, dar visul nu este direct legat de acest lucru. Fiți atenți la ideile dvs. recente și la noile planuri de viitor. O idee care implică ceva nou și provocator, cum poate fi o sarcină.

Prin urmare, nu ar trebui doar să vizualizați această idee nouă, ci să începeți să o puneți în practică, astfel încât să devină parte din realitatea dumneavoastră. Vedeți că nu este atât de dificil pe cât credeți, trebuie doar să faceți primul pas și lucrurile vor curge natural, deoarece este deja ceva concretizat în inconștientul vostru. Dă-i drumul, poți să o faci.

Visezi o burtă mare de gravidă

Burtă Gravidă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Sărbătoriți, pentru că este un vis măreț! Să visezi o burtă mare de gravidă înseamnă că se apropie o perioadă de mare prosperitate și de realizări fantastice. Bucuriile și rezultatele tale se vor înmulți într-un mod pe care nu ți-l poți imagina. Te vei simți cea mai binecuvântată dintre ființe.

Dar aceasta nu este doar o binecuvântare venită din cer pentru tine, ci rezultatul unei munci și al unui efort pe care ți l-ai dedicat în ultimii ani. Numai tu știi cât de mult ai luptat pentru a ajunge la acest moment. Apoi, vă puteți bucura de toată recolta, pentru că ați petrecut ani de zile plantând-o.

Dar, burtica de gravidă reprezintă prin ea însăși și responsabilitatea. În curând, trebuie să ai multă responsabilitate cu acest val uriaș de prosperitate care este pe cale să sosească, pentru că, dacă nu ai responsabilitate, s-ar putea să treacă fără ca tu să profiți la maximum de el, cum ar fi, de exemplu, să faci investiții pentru viitor.

Aveți grijă să nu cheltuiți totul deodată fără să vă gândiți că într-o zi acest val de prosperitate va trece.

Visezi o burtă falsă de gravidă

La ce v-ați gândit? Vă va duce undeva? Este profitabil? Dacă visezi o burtă falsă de gravidă înseamnă că ai petrecut prea mult timp cu idei care nu te vor duce nicăieri. Pierzi prea mult timp cu lucruri care nu sunt importante și care, de fapt, nu fac decât să-ți provoace anxietate fără motiv.

Acest aspect nu se referă doar la gânduri, ci și la joburi, oameni, probleme. Ce are cu adevărat valoare în viața ta? Persoana respectivă nu-și ocupă doar timpul? Și nu are rost să spui că nu știi asta. Ba da, știți. Întotdeauna ai știut. Încerci doar să te păcălești cu ideea că poate se va schimba.

Nu-i așa că slujba ta nu te mai provoacă și îți aduce doar suferință? Cât de departe vei ajunge în această companie? Există cu adevărat o posibilitate de creștere? Sau te-ai acomodat să te prefaci că muncești din greu?

Luați-vă în considerare. Aflați ce anume nu a făcut de fapt decât să vă ocupe timpul fără să vă ducă nicăieri. Viața este prea scurtă pentru a pierde timpul. Trecutul nu se mai întoarce. Iar viitorul este pur și simplu recolta a ceea ce ați plantat acum. Și atunci, ce ați plantat?

Visând la propria burtă de gravidă

Burtă Gravidă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Visarea propriei burți de gravidă este principalul vis pe care îl poți avea despre sarcină. Semnifică elementele de bază ale visului, că există un proiect, o idee, un plan care se dezvoltă în mintea ta de ceva timp și a venit momentul ca acesta să se “nască”. Să iasă de pe hârtie sau, mai bine zis, să iasă din minte și să înceapă să prindă contur în lumea materială.

Cu toate acestea, nu fiți pripit sau anxios. Studiați, căutați, discutați cu cei care au făcut-o deja sau care au o experiență apropiată cu ideea voastră, astfel încât să vă simțiți mai încrezători și mai curajoși să puneți în practică acest proiect.

Fiți răbdător și precis. Dacă este necesar, căutați chiar și un profesionist, cum ar fi un mentor sau un coach. Fă-o ca un arcaș care, cu răbdare, trage săgeata cu calm, țintește cu precizie și… trage săgeata! Dacă toți pașii sunt făcuți cu răbdare și perfecțiune, nu există nicio greșeală. Va fi la țintă!

Visezi burta gravidă la un bărbat

Alertă! Acest vis de burtă de gravidă la un bărbat este un semn din partea inconștientului tău că într-adevăr nu te simți bine. Probabil că ești într-o harababură de gânduri și sentimente, emoții nu întotdeauna sănătoase, îndoieli cu privire la rolul tău în lume, la existența ta și la iubirea de sine serios zdruncinată.

Și, cu siguranță, toate aceste gânduri, sentimente și emoții confuze te conduc spre un moment de negativism extrem. Vă pierdeți puterile și nu mai simțiți plăcere în aproape nimic altceva și nici în a fi alături de familie.

Ideea aici este de a vă avertiza să vă schimbați tiparul gândurilor. Să știți că toate acestea sunt creația dumneavoastră. Nu există nimic exterior. Există doar în interiorul tău și doar tu ai puterea de a-ți restabili propria iubire. Nu te mai taxa atât de mult, ești om și ai dreptul să fii imperfect. Fiți fericiți!

Visează un bebeluș care se mișcă în burta ta

Să visezi un bebeluș care îți atinge burta poate însemna că te-ai simțit singură, nevoiașă și că ai nevoie de atenție și de manifestări de afecțiune. Desigur, dacă nu te simți iubită sau iubit, nu te poți iubi nici pe tine însăți.

Vorbește cu partenerul tău, spune-i cum te simți. Dialogul într-o relație este factorul principal pentru ca relația să funcționeze.

Visezi că ești însărcinată cu o rudă

Să visezi o burtă de gravidă la o rudă înseamnă că ai această persoană pe un loc important în mintea și inima ta și că ai sentimente foarte bune față de ea. Ce-ar fi să-i spui?

Să visezi un bebeluș mort în burta unei gravide

Acest vis poate însemna că dorințele și obiectivele tale nu sunt luate atât de în serios de către tine. Sau că nu funcționează din cauza auto-sabotajului tău. Este timpul să te reevaluezi pentru a scăpa de aceste convingeri limitative care îți împiedică progresul. Dacă este necesar, căutați un profesionist care să vă ajute.

5/5 - (2 votes)