Cădere – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa că cade înseamnă pierderea convingerilor și sentimentul că este abandonat, neajutorat. Este important să căutați ajutor de la oameni în care aveți încredere în acest moment dificil.

Ce înseamnă să visezi căderea?

Dar ce înseamnă să visezi că cade? Înseamnă o situație de neputință, singurătate sau dezamăgire. Poate că vă pierdeți credința, deoarece așteptările dvs. față de un ideal se pot slăbi.

Acest tip de vis se sperie atât de mult încât de obicei ne trezim cu palpitații. Și, de cele mai multe ori, acel sentiment de cădere ne însoțește o bună parte a zilei.

Sensul visării care cade indică faptul că trebuie să-ți reiei abilitatea de a lupta pentru ceva ce îți dorești foarte mult. Nu vă lăsați zguduit de niciun obstacol care ar putea veni în calea voastră, chiar dacă visați să cădeți. Mergeți înainte cu pași fermi, nu vă pierdeți încrederea în idealurile voastre.

Vis de cădere

Există mai multe tipuri de cădere care apar în visele noastre. Dar, în general, a visa la cădere indică singurătatea, chiar dacă îi ai pe cei dragi în jur. Este un sentiment de abandon, goliciune și apoi disperare bate. Nu te retrage de la aceste sentimente, cere ajutor pentru a-ți reveni. Fii mai atent la mișcările oamenilor din jurul tău. Adversarii pândesc întotdeauna.

Diferitele tipuri de cădere care apar în visele noastre pot indica situații diferite, dar toate sunt legate de avertismente, care pot fi împotriva persoanelor neloiale; enervări dificile; schimbări în viață; grijă atunci când aveți încredere în secrete sau planuri; prieten care are nevoie de ajutorul tău sau chiar dorești un timp de dăruire pentru tine.

Visând că cazi

Visarea că cade este una dintre cele mai grave senzații pe care le putem avea în vis. Și prin transmiterea căderii, ne simțim vulnerabili, având nevoie de sprijin, ajutor. Căderea indică neputință, descurajare, dezamăgire și chiar singurătate. De asemenea, indică pierderea credinței și șocul convingerilor noastre. Dar este nevoie de o analiză mai bună a fiecărei situații care arată căderea într-un vis.

Visând că cade dintr-o clădire

A visa că ai cădea dintr-o clădire înseamnă că trăiești într-o situație de dificultate și suferință, care trebuie să ia decizii precise care pot fi cheia unei transformări în viața ta, dar îți lipsește dinamismul din cauza slăbiciunii pure și a fricii de frustrare.

Toate îngrijirile sunt puțin într-o oră de decizie, orice ezitare poate avea consecințe grave, dar, pe de altă parte, nu poți să te lași descurajat și să ratezi oportunități bune. Studiază situația, meditează și vezi partea bună a deciziei tale. Dați-i drumul.

Visând că cade dintr-un avion

Falls From A Plane

Visând că cazi de pe un avion este posibil ca inconștientul tău să te alerteze să încetinești în dorința de a-ți atinge obiectivele. Poate că obiectivele tale sunt dincolo de unde poți merge chiar acum.

A face un pas mai mare decât piciorul poate provoca o cădere nedorită. Fii mai precaut și mai puțin anxios. Mai bine să mergi mai încet și să ajungi unde vrei decât să te pierzi la jumătatea drumului. Ai încredere în abilitățile tale.

Visând că cade de pe o stâncă

A visa că ai cădea de pe o stâncă este un vestitor al neliniștii în ceea ce privește sănătatea ta. Ceva nu pare să fie în regulă, poate o indispoziție nedorită. Faceți o programare medicală pentru a răspunde la toate întrebările.

Nu întârziați când vine vorba de sănătate, mai bine aveți grijă mai întâi. Dar dacă visul este că cineva cade de pe o stâncă și încerci să-l ajuți, indică faptul că trebuie să te apropii de prietenii tăi loiali. Nu te îndepărta de ei.

Visând că cade de pe scară

O scară ne amintește întotdeauna de urcarea treptelor către cele mai înalte, pe care le putem traduce prin realizarea unei poziții sociale și profesionale superioare în viața noastră. Visarea care cade pe scări, prin analogie, indică faptul că ești în pericolul de a-ți pierde meritul și de a coborî câteva trepte.

Aceasta este o analiză bună a vieții sale profesionale și personale, încercând să găsească ceea ce nu funcționează corect și să o corecteze cu atitudini corecte de atitudini în timp, pentru a nu pierde ceea ce a realizat deja.

Visând că cade pe pământ

Căderea la pământ este o cădere care se întâmplă printr-o vacilație, un accident sau chiar intenționat. O cădere aduce întotdeauna ideea negativă de a pierde ceva important, de a te împiedica în viață sau de un obstacol insurmontabil.

Dar a visa că cade la pământ poate avea un sens diferit de ceea ce se întâmplă în viața reală. Poate avea indicație de alertă. Demonstrați că vă neglijați atenția asupra faptelor importante care se întâmplă în jurul vostru sau asupra oamenilor cu care locuiți.

Visând că cade într-o gaură

Falls Into A Hole

Acesta nu este un vis foarte interesant din punctul de vedere al încrederii pe care o acordați prietenilor și chiar colegilor din profesie. Visând că cazi într-o gaură te poate duce să fii dezamăgit de oamenii din relația ta, din viața ta personală sau profesională. Fiți conștienți dacă nu vă planifică căderea. Este posibil ca mulți prieteni sau chiar oameni din familia ta să nu fie atât de loiali pe cât crezi.

Visând că cade din deșertul liftului

Visarea care cade din golul liftului aduce preziceri proaste. Indică că urmează să apară supărări și lucruri neplăcute. Oamenii cu încredere deplină îți pot complota căderea și, dacă nu ești pregătit pentru ceea ce urmează, ai putea fi foarte șocat.

Fiți atenți și amintiți-vă că dezamăgirile vin de la oameni la care ne așteptăm cel mai puțin. Dar, după sperietură, ridică-ți capul, ia această lovitură ca pe o mare lecție de viață și mergi mai puternic, mai precaut. Acționează cu mai multă rațiune și mai puțină emoție.

Visând că cade în piscină

Falls Into The Pool

A visa că vei cădea în piscină și că apa este curată înseamnă că te îndepărtezi de o situație costisitoare din viața ta și că în curând totul va fi rezolvat. Dar dacă apa este murdară sau noroioasă, indică faptul că vă confruntați cu un conflict și nu știți cum să îl rezolvați.

Visează că se împiedică și căde

Visarea care se împiedică și cade indică întotdeauna neatenție. Trebuie să fii mai atent la lucrurile mici despre care crezi că nu contează, dar care pot avea consecințe grave. De asemenea, trebuie să fii sigur de deciziile tale.

Ezitarea atunci când rezolvați o problemă este adesea un avertisment pentru a vă examina mai bine și mai degrabă întreaga situație. Precauția este cheia pentru a nu greși.

Visează că vezi pe cineva căzând

A visa că vezi pe cineva căzând înseamnă suferință pentru cineva drag și foarte apropiat de tine. Poate fi o pierdere ireparabilă în viața personală, profesională sau financiară. Fii în jur și oferă confortul necesar.

Visând că cade dintr-un copac

Indică o situație de enervare. A visa că cazi dintr-un copac înseamnă momente proaste în viață, probleme neașteptate, conflicte, tulburări spirituale care îți pot afecta emoționalul. Căutați întărirea în credință.

Visând că cade dintr-o plimbare

Visarea care cade dintr-o schelă are mai mult sau mai puțin același sens ca și cel anterior. Simbolizează angoasa, neputința, conflictele intime. Este necesar să le analizăm temerile și dificultățile din trecut, precum și în timpurile prezente și să căutăm întărirea credinței și a convingerilor lor.

Visul care cade cu bicicleta

Visele căderii arată întotdeauna conflicte cu stima de sine. Visarea că cazi cu bicicleta nu face excepție de la regulă. Teama de eșec în orice mediu pe care îl frecventați vă poate aduce un sentiment de inferioritate. Fii mai optimist, autentic și încrezător în tine.

5/5 - (1 vote)