Canalizare – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa canalizare înseamnă impurități și imperfecțiuni. Visul, în general, este asociat cu problemele pe care le ai în viață și cu modul în care le abordezi. Semnificația completă depinde de detaliile visului.

Ce înseamnă să visezi la canalizare?

Semnificația visării canalizării poate fi extrem de pozitivă în anumite circumstanțe, dar poate reprezenta și negativități. Astfel, este esențial să încercați să vă amintiți cât mai multe detalii.

Canalizarea este murdară, necurată, transportă deșeuri și gunoaie de la populație. Visele cu ape uzate pot reprezenta, așadar, această murdărie, tradusă în probleme și complicații personale.

Pentru a afla mai multe despre ce înseamnă să visezi canalizare, cu mai multe detalii și precizări, citește mai departe.

Visezi că vezi o canalizare

You See A Sewage

Să vezi o canalizare în visele tale reprezintă fericirea. Nu ați citit greșit: oricât de ciudat ar părea, visul reprezintă acumularea de energii bune, de pozitivitate, mai ales în familie și în relațiile personale.

Așadar, dacă ai văzut o canalizare în vis, nu-ți face griji: singura parte neplăcută este visul în sine – în realitate, te așteaptă vibrații bune.

Visează miros de canalizare

Mirosul urât de canalizare are o semnificație ambivalentă. Nu este deloc rău să visezi mirosul – de fapt, visul reprezintă depășirea. Partea proastă este că indică probleme la orizont, probabil legate de familie sau de partenerul tău. Partea bună este că visul indică faptul că veți fi perfect capabil să faceți față problemelor, iar relația nu are decât să se consolideze odată cu aceasta.

Pregătește-te, visătorule, și inspiră-te din povestea lui Popeye: mănâncă spanac și mergi să te lupți cu problemele tale – în acest caz, scobitoarea Olívia pe care ar trebui să o salvezi este propria ta fericire.

Visând la canalizare deschideți cerul

Canalizarea deschisă traduce ideea de lipsă de igienă și de expunere. În vise, semnificația este legată de lipsa de siguranță pe care o simți în legătură cu un anumit domeniu al vieții tale. Este momentul să identifici cauza acestui sentiment de expunere și să lucrezi asupra ei.

Ai grijă doar să nu alegi să acoperi problemele și să le lași deoparte. Doar pentru că canalizarea a fost acoperită, ea nu încetează să existe: visul tău indică faptul că trebuie să îți înfrunți problemele, să îți corectezi greșelile și să faci față consecințelor. Este timpul să ai concentrare și putere, pentru că succesul și fericirea ta depind de propria ta dedicare.

Visul de a lucra în canalizare

Working In Sewage

Dacă în visul tău ai lucrat în canalizare, ai avut de-a face, la propriu, cu mizeria și deșeurile altora. Este un vis care implică o muncă nobilă – deși nu este ceva foarte plăcut. Arată perspective bune în viața financiară și indică faptul că cineva este pe cale să primească multe energii pozitive și reînnoite în propria viață.

Visul indică vânturi bune în viața ta, iar stabilitatea financiară și emoțională mult visată s-ar putea să nu fie departe de a fi la îndemâna ta. Doar nu intrați în panică atunci când apar probleme: lucrați pentru a scăpa de ele la fel cum ați scăpat de deșeuri atunci când ați lucrat în canalizare în vis.

Visează că ai căzut în canalizare

Căderea în canalizare într-un vis are o semnificație asociată mai mult cu actul căderii decât cu locul. Nu este un vis cu o semnificație neplăcută, dimpotrivă! Știi acel job dificil, acel proiect provocator sau chiar acea idee intrigantă pe care nu știi cum să o aplici și să o optimizezi? Este timpul să te arunci cu capul înainte în planurile tale, pentru că acest vis indică faptul că este tot ce ai nevoie pentru a ajunge în vârf.

Visul indică, de asemenea, aspecte pozitive în domeniul financiar. Bucură-te de toamnă, soarta – cel puțin în realitate – este excelentă!

Visezi că nimic în canalizare

Semnificația visului de a înota în canalizare poartă două puncte contradictorii. Înotul reprezintă curățenia, purificarea. Canalizarea, pe de altă parte, poartă impurități și murdărie.

Înotul în canalizare în vis reprezintă încercarea de a scăpa de aceste impurități, de a evada și de a scăpa de probleme.

Dacă ai înotat și ai reușit să ieși din canalizare, semnificația este pozitivă: luptele tale vor fi victorioase și vei avea parte de libertate și aer curat. Continuați să luptați, pentru că cucerirea este aproape și va fi excelentă.

Totuși, dacă în vis ai înotat fără ca, în niciun moment, să părăsești apele murdare, semnificația nu este cea mai bună: este momentul să îți revizuiești acțiunile și metodele și să optezi pentru unele schimbări. Poate că te confrunți cu problemele tale, dar nu ajungi nicăieri. Este timpul să vă opriți pentru a regândi ceea ce faceți și să căutați o tactică mai eficientă.

Înveselește-te: chiar și sensul negativ indică faptul că există posibilități de a te îmbunătăți și de a obține victoria. Trebuie doar să schimbați direcția în care înotați.

Visezi că bei apă de canalizare

Drink Sewage Water

A bea apă de canalizare este dezgustător și chiar și pentru stomacul celor mai desensibilizați oameni. Oricât de neplăcut ar fi, a bea apă de canalizare în vis are o semnificație pozitivă. Este ceva asociat cu curajul și lipsa de ezitare. Indică faptul că ești o persoană proactivă sau că ești pregătit pentru atitudini mai practice în viață pentru a-ți rezolva problemele și a-ți atinge obiectivele.

Nu vă faceți griji dacă aveți acest vis – bucurați-vă de momentele bune pentru care luptați. Iar dacă vrei să-ți snopești visul, de ce să nu bei un pahar de apă proaspătă?

Visul de a visa la canalizare înțepenită

Dacă canalizarea în sine este deja neplăcută și impură, o canalizare înfundată poate fi și mai rău. Pe lângă faptul că aduce cu sine o idee proastă, nici măcar nu-și îndeplinește funcția. În vise, canalizarea înfundată reprezintă acumularea de probleme și aspecte nedorite în viața ta – și este timpul să nu mai dai vina pe alții pentru asta. Depinde de tine să lucrezi pentru a rezolva problema și a desfunda canalizarea.

Cu cât mai repede poți înceta să acționezi impulsiv sau să fugi de problemele tale și să le analizezi, cu atât mai repede vei putea să le rezolvi și să scapi de aceste momente neplăcute. Visul este ceva rapid; problema este atunci când reflectă prea mult viața reală. Aveți grijă de dumneavoastră!

5/5 - (1 vote)