Combaterea – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visele de luptă sunt printre cele mai recurente vise din lume. Semnificația visului cu bătaie poate varia, iar cea mai frecventă este aceea de a fi rezultatul unei traume din viața ta, o rană, o ceartă urâtă sau chiar un moment dificil, pe care, din păcate, îl retrăiești în timp ce dormi. Totuși, dacă nu este cazul, vă vom ajuta să descoperiți ce înseamnă visul dumneavoastră.

Acest tip de vis nu este întotdeauna de rău augur, el poate fi și un semn că vei trece prin multe schimbări drastice, că ceva te deranjează sau că vei ieși totuși victorios în vreun proiect personal. Există multe interpretări și totul depinde dacă ești implicat, dacă doar privești sau dacă există violență în conflict. Rămâi cu noi și află ce înseamnă să visezi o luptă!

Visezi că te bați / Visezi că ești implicat într-o bătaie

Dacă în visul tău te lupți cu cineva, poate însemna că treci printr-un moment de îndoială. Se pare că rațiunea și emoția ta nu sunt în echilibru, mintea ta vorbește una și inima alta. Visul indică faptul că vă aflați într-un conflict interior. Este momentul să vă gândiți și să reflectați!

Dacă lupta este o discuție verbală, înseamnă că aveți într-adevăr dificultăți în rezolvarea unei probleme curente. Dar dacă visul implică violență fizică, este un semnal de alarmă! Trebuie să fii atent și să acorzi atenție pentru a acționa corect și a rezolva această situație.

Visezi că observi o bătaie

Dacă în visul tău privești o bătaie și nu faci nimic pentru a o separa, ar putea fi un mesaj din partea subconștientului tău că îți lipsește inițiativa. Este foarte probabil să treci printr-o situație delicată, dar ți-e teamă să iei o decizie.

Dacă ai vrut să separi lupta, dar ți-a lipsit curajul, este un indiciu că te simți vinovat că nu ai intervenit într-o situație din viața reală. Poate că ai fost martor la o nedreptate, dar în acel moment nu ai vrut să intervii, sau ai văzut totuși că se întâmplă ceva greșit și pur și simplu ai ignorat. Acum că s-a terminat, nu are rost să te învinovățești, mergi mai departe și, într-o situație viitoare, acționează diferit.

Visezi o ceartă în cuplu

Combaterea – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Dacă ai visat un cuplu care se ceartă, fie că este vorba de cunoscuți sau de necunoscuți, indică faptul că trebuie să fii mai discret în viața ta.

Acest vis de ceartă dezvăluie exact că există o mare diferență între a aplana un conflict și a invada intimitatea celorlalți. Ai grijă să nu te implici prea mult în viața celor din jurul tău.

Visul unei certuri între iubit și iubită

A visa o ceartă între îndrăgostiți este, de asemenea, un indiciu că nu ar trebui să te implici în problemele altora, decât dacă primești vreo cerere de ajutor, sau în caz de agresiune sau lașitate. Semnificația visării unei certuri, în acest caz, nu se limitează doar la conflictele conjugale. Este bine să evitați să “dați pitacul” în orice fel de conflict personal sau profesional.

Dar dacă tu ești cel care se ceartă cu partenerul tău, nu este un semn bun. Pregătește-te să te confrunți cu probleme în viața ta, pentru că acest vis poate fi o consecință a unei situații care te deranjează deja. Sfatul este să dialogați și să evitați conflictele!

Visul despre câinele care se bate

Să visezi o bătaie între câini înseamnă că există probabil unele fricțiuni între tine și cineva de la serviciu. Feriți-vă de minciună! Câinii sunt de obicei docili și prietenoși, dar în timpul unei lupte, ei se transformă și nu măsoară forța pentru a-și învinge dușmanii.

Dacă există o problemă între dvs. și cineva din echipa dvs., rezolvați-o cât mai curând posibil printr-o conversație sinceră. Rămâneți vigilent, astfel încât lucrurile prostești să nu vă împiedice performanța și viitorul profesional. Chiar dacă nu există o prietenie între voi, este important să aveți un mediu profesional sănătos.

Visează că te cerți cu mama ta

Dacă nu ai nicio traumă cu mama ta și ai visat că te cerți cu ea, acest lucru poate indica faptul că ai dificultăți în a-ți controla emoțiile. Se pare că ești mereu furios și nerăbdător sau că nu îți poți stăpâni sentimentele.

Dacă tu ai fost cea care a început cearta, înseamnă că trebuie să fii mai atentă la comportamentul și atitudinile tale. Aveți grijă să nu faceți greșeli mari și să nu răniți persoanele pe care le iubiți. Dacă ați făcut-o, amintiți-vă că niciodată nu este prea târziu să o luați de la capăt și să vă cereți iertare.

Totuși, dacă mama ta a fost cea care a pornit conflictul, acesta este un semn pentru tine să fii mai atentă cu familia ta! Încearcă să fii mereu prezentă, cu multă afecțiune și dragoste.

Visează că te cerți cu tatăl tău

Să visezi că te cerți cu tatăl tău arată că trebuie să fii perseverentă pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă cearta nu a fost rezolvată, drumul va fi greu și dificil, dar dacă v-ați împăcat, veți avea cale liberă spre succes.

Dacă în vis îți lovești tatăl, înseamnă că îi cauți cu disperare aprobarea; dar dacă tatăl tău este cel care te lovește, indică faptul că nu aveți o legătură emoțională.

Visul unei certuri între frați

Combaterea – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

A visa o ceartă între frați înseamnă suferință emoțională, deoarece se presupune că frații ar trebui să fie cei mai buni prieteni. Aveți grijă să nu fiți dezamăgit de un prieten, de familie sau chiar de partener. Dacă în adâncul sufletului simți că ceva nu merge bine, acest vis poate indica faptul că ai dreptate și ar trebui să fii pregătit.

Visul unei certuri cu prietenii

Combaterea – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Să visezi o ceartă între prieteni înseamnă că ai niște răni mari. Sfatul este să vă luați un moment de reflecție pentru a analiza ce vă deranjează. Fii înțelept și caută-ți fericirea!

Visează o luptă între femei

Să visezi că te bați cu o femeie este de rău augur. Atunci când observați acest tip de luptă, este posibil să fiți mai preocupat de viața altora decât de a voastră. Poate că deranjezi prietenii și cunoștințele prin faptul că ești prea băgăreț. Începeți să acordați mai multă atenție vieții dvs. personale.

Visează despre o bătaie cu un copil

Visul unei bătăi de copii acuză pocăința sau remușcările. Aveți o conștiință vinovată? Acest vis este un semn că poți și ar trebui să încerci să repari răul pe care l-ai provocat. Schimbați-vă atitudinea și să știți că totul va fi bine dacă practicați binele!

Visează că mori într-o luptă

“Am visat că am murit, acum ce urmează?”. Calmează-te, că faptul că visezi că mori într-o luptă nu înseamnă că vei muri cu adevărat, ci că trebuie să treci printr-un proces de acceptare. Se poate întâmpla ca ceva să te deranjeze și să refuzi să faci față situației. Acest tip de atitudine nu face decât să te rănească. Încercați să vă depășiți vechile obiceiuri, prejudecățile și rănile! Nu te teme de problemele tale, vei fi victorios dacă le vei înfrunta.

Visează că omori pe cineva într-o bătaie

Oricât de mult ar părea un vis urât, să visezi că ucide pe cineva într-o luptă arată că îți depășești dificultățile. Ai trecut prin procesul de acceptare și lași în urmă tot ceea ce îți face rău! Felicitări! Îți rezolvi conflictele interioare și ajungi din ce în ce mai mult la liniștea ta sufletească! Ce frumos!

5/5 - (1 vote)