Concediere – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul de a fi concediat este probabil unul dintre cele mai înfricoșătoare vise, fiind la fel de terifiant ca și visul cu orice monstru sau chiar mai rău. Dar, calmați-vă! Dacă visezi că ești concediat, acest lucru nu înseamnă nici pe departe că același lucru se va întâmpla și în viața reală.

Visul demisiei

De fapt, oricât de ciudat ar părea, semnificația visului despre concediere aduce mai multe rezultate pozitive decât negative. În general, acest vis simbolizează o mare prosperitate care vine spre tine și, în funcție de modul în care s-a produs, poate însemna și că ești în controlul vieții tale!

Oricât de bizar ar fi să visezi așa ceva, un studiu demonstrează că acest lucru este mai frecvent decât pare! Pentru că, potrivit unui studiu realizat de un renumit cercetător în domeniul viselor, Kelly Bulkeley, persoanele care visează că vor fi concediate cu o anumită frecvență ajung să fie surprinse de o mărire de salariu la scurt timp după aceea!

Dar merită să reținem că totul depinde de circumstanțele în care se petrec evenimentele din visele tale, deoarece un detaliu poate schimba întreaga semnificație a acestora.

Visezi că ești concediat

Așa cum am spus mai sus, a visa că ești concediat are o semnificație foarte pozitivă! Acesta apare ca un mesaj din partea universului, care te avertizează că vei trece în curând prin schimbări pozitive majore! Aceste schimbări pot fi legate de latura profesională, financiară sau chiar de rezolvarea unui lucru care te-a deranjat. Așadar, acest moment este cu adevărat pentru a fi fericit, pentru că tot ceea ce se schimbă te va ajuta foarte mult.

Visează că ești concediat

You Are Fired

Așadar, într-o interpretare mai profundă, înțelegeți că șocul pe care îl simțiți în timp ce visați că sunteți concediat este doar șocul pe care îl veți simți atunci când vor veni schimbările. Dar, desigur, în acest caz, va fi un șoc pozitiv.

Visezi că vezi pe cineva fiind concediat

Totuși, diferit de semnificația de mai sus, a visa că vezi pe cineva de care nu ești apropiat că este concediat simbolizează sosirea unor vești nu foarte pozitive. Este un mesaj din partea inconștientului tău care te avertizează că va trebui să te pregătești pentru unele probleme care îți vor bate la ușă în curând. Așadar, mulțumește universului că ți-a trimis acest mesaj, pentru că cu cât te pregătești mai mult să primești această veste, cu atât mai ușor va fi să o rezolvi.

Alți experți susțin, de asemenea, că dacă visezi că o persoană necunoscută este concediată înseamnă că cineva va avea nevoie de ajutorul tău. Acest lucru nu înseamnă că este la locul de muncă, așa cum nu este nevoie să fie cineva apropiat de tine. Fie că este vorba de ajutor financiar, de iubire sau chiar de un sfat, începeți să observați oamenii din jurul vostru și încercați să simțiți starea de spirit, poate că acea persoană are deja nevoie de ajutor, dar nu v-a cerut încă.

Visezi că un prieten a fost concediat

Să visezi despre demiterea unui prieten este un vis foarte rar întâlnit, dar din păcate nu este nici un lucru bun. Să visezi despre acel prieten pe care îl cunoști foarte bine și care are o istorie lungă de momente fericite, din păcate poate însemna că acest prieten îți va răni sentimentele într-un mod neașteptat și intens.

Visezi că un prieten este concediat

Așadar, din păcate trebuie să fii cu doi pași înapoi pentru toate prieteniile tale cele mai apropiate, astfel încât gaura dezamăgirii să fie mai puțin adâncă și căderea mai puțin dureroasă. În funcție de cât de bine cunoști această prietenie, s-ar putea chiar să-ți dea timp să te avertizeze să te gândești de două ori înainte de a face ceva din impuls.

Visează că demisionează

Resigns

Să visezi că ți-ai prezentat demisia poate indica ceva foarte bun, în funcție de atașamentul tău față de schimbare. Înseamnă că veți putea schimba în curând locul de muncă! Dar nu te alarma, ia-o în mod pozitiv, până la urmă, schimbarea locului de muncă acoperă milioane de posibilități. Poate fi o provocare necesară pentru ca tu să te apropii de visul tău, poate fi, de asemenea, ceva care vine de nicăieri, dar care îți arată ceva ce nu credeai că îți va plăcea vreodată, sau chiar că ai observat deja că poți zbura mai sus și că ai avut nevoie doar de un mic imbold din partea universului.

Există și posibilitatea ca acest vis să nu simbolizeze o schimbare de job, ci faptul că ești hotărâtă să iei o decizie importantă și că în adâncul tău știi că este cea mai potrivită pentru viața ta!

Visul de a concedia pe cineva

În viața reală, faptul că te afli într-o poziție înaltă în care ai putere sau că ai sarcina de a concedia pe cineva, simbolizează faptul că nu ai ajuns acolo doar datorită competenței tale, ci și datorită determinării și forței tale, chiar dacă nu este un lucru bun să concediezi o altă persoană. În universul oniric, a visa că concediezi pe cineva aduce o parte din această simbolistică din viața reală, arătând că ești cu adevărat o persoană determinată, capabilă să realizezi tot ceea ce îți dorești, dar că încă nu dai totul și, dacă există un pic mai mult efort, poți deveni rapid mai bun.

Așadar, acest vis servește ca o alertă pentru toate laturile posibile ale vieții tale, de la cea profesională la cea personală, chiar dacă în general este mai mult legat de muncă. Aveți obiective și credeți mai mult în voi înșivă, este timpul să îmbrățișați ceea ce meritați cu adevărat.

Visezi că ești concediat și șomer

De obicei, visul de a fi concediat se încheie în momentul de vârf al celui mai mare șoc, care este momentul în care descoperi că nu vei mai avea un loc de muncă. Totuși, atunci când visul se mai prelungește puțin și continui să visezi până când ești șomer, adică preocupat de mijloacele de subzistență și de soluțiile pe care le vei lua, acest lucru simbolizează faptul că poți trece printr-o etapă a vieții în care nici tu nu vei vedea pașii pe care trebuie să-i faci, din cauza problemelor care ți-au bătut la ușă.

Dar nu dispera, este un vis foarte comun și s-ar putea ca problemele să nu fie atât de mari pe cât par în explicație. Încearcă să vezi lucrurile într-un mod pozitiv, să vezi dacă nu cumva trebuie să îți maturizezi un pic mai mult partea ta de a face alegeri pentru a nu rămâne în această gaură fără fund.

Visezi că ești concediată și plângi

Fired And Crying

A visa că plângeai când ai fost concediat este în totalitate legat de semnificația de bază a visului care este de a fi trimis la plimbare. În viața ta vor apărea schimbări pozitive, iar bucuria care îți va cuprinde sufletul va fi atât de mare și explozivă încât îți va veni să plângi, exact ca în vis.

Visul despre un soț care este concediat

Mai rău decât să visezi la demisia ta este să visezi la demisia soțului tău. Până la urmă, aceasta ajunge să vă lovească oricum, perturbând planurile și alte probleme care implică rutina familiei. Dar, înainte de a dispera, să știi că semnificația ei este departe de a fi un lucru rău, pentru că universul te avertizează că se apropie oportunități de succes la locul de muncă!

Dacă soțul/soția ta a rămas fără un loc de muncă, s-ar putea să simbolizeze faptul că foarte curând va apărea un job excelent! Dar dacă persoana iubită este deja angajată, înseamnă că vor apărea îmbunătățiri sau oportunități în acest sector profesional și că este necesar să fii foarte atent pentru a atinge acest moment bun.

Visul concedierii unei rude

Dacă visezi că cineva din familia ta este concediat este deja o situație neplăcută, din păcate nici semnificația nu este pozitivă. Acest vis funcționează ca un semn prevestitor că în curând vei avea probleme în familie, care pot varia de la faptul că vei avea dificultăți financiare până la conflicte de opinie.

Prin urmare, într-o astfel de situație neplăcută, cea mai bună soluție este să te pregătești mental pentru a dezvălui anumite lucruri sau chiar să îți menții liniștea pentru ca conflictul să nu evolueze mai mult decât este în realitate. În cazul dificultăților financiare, oricât de mult ar fi banii o problemă care afectează pe toată lumea, nu uitați că nicio dificultate nu poate fi rezolvată cu capul înfierbântat sau cu furie, în plus că banii nu valorează nimic în apropierea legăturilor de sânge.

5/5 - (1 vote)