Crimă – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Unele vise sunt adevărate coșmaruri și, fără îndoială, visul unei crime se află în fruntea listei. Să visezi că dacă ești ucis sau să visezi că omori pe cineva, te face adesea să te trezești speriat sau chiar transpirat.

Este obișnuit să ne trezim deodată atunci când suntem împușcați în vis. Deoarece încărcătura negativă a visului cu crimă este complet de înțeles, ceea ce te-ar putea surprinde este că acest tip de vis nu înseamnă întotdeauna ceva rău.

Semnificația visului cu crimă reflectă simbolismele primitive ale sufletului uman și modul în care imaginile ancestrale, cele stabilite de mii de ani de evoluție a creierului nostru, s-au dezvoltat în limitele profunde ale sinapselor neuronale care ne formează personalitatea. Așadar, nu trageți concluzii despre ce înseamnă să visezi o crimă înainte de a citi rândurile următoare. S-ar putea să fiți surprinși!

Visezi că vezi o crimă

Să visezi că ești martor la o crimă este o manifestare a faptului că, în interiorul tău, porți ranchiună, supărări sau aversiuni față de cineva. Astfel de sentimente sunt foarte rele și a le alimenta este ca și cum ai vrea ca cineva să moară în timp ce tu iei otrava.

Să visezi că vezi pe cineva fiind ucis este inconfortabil și adesea terifiant. Acest vis are rolul de a te avertiza să depășești resentimentele și să lași în urmă vechile răfuieli și suferințe în schimbul unui sentiment de bine, chiar dacă acum nu pare posibil.

Cu siguranță unele lucruri sunt de neconsolat și chiar par de neiertat, dar înțelege că a ierta nu înseamnă tocmai a accepta faptul. A ierta înseamnă a arunca la gunoi durerea, chinul și supărarea. Făcând acest lucru, încetezi să mai alimentezi răzbunarea și balele amare care îți pot roade sănătatea. Acceptarea este altceva și acest lucru nu este cerut de nimeni. Nu mai trebuie să trăiești cu o persoană pentru că ai iertat-o, dar dacă nu-i acorzi iertarea, vei fi obligat să trăiești cu suferințe inutile.

Visezi că comiți o crimă

Crimă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Visele sunt foarte interesante, dacă visezi că omori pe cineva, nu este neapărat un semn rău. Să visezi că comiți o crimă de crimă înseamnă că s-ar putea, fără să știi, să sabotezi planurile cuiva. Cum se poate întâmpla acest lucru? Este simplu, uneori luăm decizii care afectează viețile altor persoane, chiar dacă nu ne dăm seama în mod conștient.

De exemplu, imaginați-vă că, la locul de muncă, depinde de dumneavoastră să decideți asupra mărimii timpului liber al echipei dumneavoastră. Faptul că decideți cine și când își va lua o astfel de persoană ziua liberă poate pune în pericol un plan de călătorie al acesteia sau al altei persoane. Acesta este doar un mic exemplu. Luăm decizii tot timpul și acestea afectează microuniversurile individuale în orice moment. Nu suferiți prea mult din această cauză, luați în considerare doar persoanele pe care le puteți afecta în mod direct.

Visează că ești omorât

Un astfel de vis apare, de obicei, atunci când trecem prin momente care sunt provocatoare pentru noi ca indivizi. Poate că începi sau închei o relație de iubire sau o relație care îți este dragă, cum ar fi o societate sau un parteneriat.

De asemenea, se poate întâmpla să plecați din casa părinților sau copilul dumneavoastră să plece din casa voastră. O nouă profesie sau concedierea sunt, de asemenea, atât provocatoare, cât și înspăimântătoare, fiecare în felul său. Important este că, contrar a ceea ce poate părea, a visa că ești omorât demonstrează că ești pregătit și că posezi forța necesară pentru a depăși mai departe această situație.

Un alt aspect care poate fi luat în considerare în acest tip de vis este relația intrinsecă cu moartea. În acest caz, poate indica faptul că cineva din cercul tău personal nu ar trebui să primească atât de multă încredere pe cât ai crede.

Visul de a omorî o rudă

Să visezi că o rudă este ucisă sau că tu ucizi această rudă este un coșmar. Un vis scabros care provoacă mult disconfort, fără nici o umbră de îndoială. Din fericire, a avea un astfel de vis nu înseamnă că îi dorești răul acestei persoane sau cu atât mai puțin că vrei ca ea să moară.

Să visezi că un membru al familiei este ucis sau chiar să visezi că părinții tăi sunt uciși sau că tu îi ucizi, înseamnă pur și simplu că ești gata să începi și să trăiești o nouă etapă în viața ta. Implică-te în proiecte noi, nu-ți fie teamă să te schimbi și să faci față provocărilor care apar, șansele de a avea succes sunt mari.

Visul de a ucide prin înjunghiere

Crimă – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Acesta nu este un semn rău, contrar a ceea ce ne putem imagina. Dacă ați visat că înjunghiați pe cineva până la moarte, acesta este un semn că prosperitatea financiară și realizările personale ar putea să apară în viața dumneavoastră.

În plus, dacă ai văzut sânge, semnul este și mai bun, pentru că reprezintă succesul în tot ceea ce ai muncit pentru a obține. Ești pe cale să realizezi ceea ce ai muncit.

Visezi o crimă cu focuri de armă

Dacă ai împușcat pe cineva, acesta poate fi un semn al furiei pe care ai nutrit-o față de cineva sau al unor conflicte care te pot zgudui în mediul profesional. Dacă este vorba de furie, nu hrăni acest sentiment, lasă-l să treacă și atașează-te de aspectele pozitive ale vieții.

Dacă este vorba de cineva care vă provoacă, evitați pe cât posibil să relaționați cu acea persoană. Adesea, o conversație sinceră și deschisă rezolvă și conflictele. Dacă conflictul este în mediul de lucru, folosiți bunul simț pentru a rezolva divergențele și a calma disconfortul.

5/5 - (1 vote)