Crucea Ansata – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Crucea egipteană este un alt nume dat crucii ansata. Un astfel de simbol este mistic și sacru.

Această cruce este formată dintr-un cerc conectat cu o cruce. Forma ovală simbolizează soarele, partea orizontală reprezintă ceea ce urmează și partea verticală indică calea soarelui. Cu aceasta, se înțelege că crucea doritoare se referă la viața veșnică.

Există, de asemenea, interpretarea că crucea anxioasă face o analogie cu structura corpului uman, dată fiind reprezentarea cercului ca cap și restul, trunchiul și membrele.

Simbolul cruce Ansata

Ansata Cross Symbol

Crucea ansata, care se mai numește Ankh, simbolizează eternitatea, inteligența și legătura dintre lumea celor vii și a morților.

Crucea Ansata pentru egipteni

Ansata Cross For The Egyptians

Crucea dornică, numită și Cheia Nilului, se crede că funcționează ca o cheie a dorințelor corpului uman. Astfel de senzații se referă nu numai la sfera fizică, ci și la sfera emoțională.

Crucea egipteană, pe lângă nivelarea individului cu sinele în sine, curăță orice negativitate în ceea ce privește sexul din corp.

Crucea Ankh poate fi găsită în picturi, tatuaje și haine. Pe lângă exuberanță, este plin de semnificații.

Crucea Ansata în creștinism

Creștinismul a avut o creștere semnificativă în Egipt. În acest fel, creștinii au început să asocieze crucea anxioasă cu viața de apoi.

În această perspectivă, Crucea egipteană reprezintă promisiunea de viață făcută în jertfa crucii de către Isus Hristos.

Crucea Ansata în religia Wicca

Ansata Cross In Wicca Religion

În religia Wicca, crucea ansata este văzută ca un tip de amuletă. Acest fapt se întâmplă pentru că este văzut ca un simbol al protecției și nemuririi. În plus, este folosit pentru a respinge sentimentele rele în cadrul ceremoniilor.

În tradițiile de vrăjitorie, crucea ansata este folosită ca simbol al bunăstării și, în ritualurile de vrăjitorie, ca semn al fericirii.

Crucea Ansata în ocultism

În ceea ce privește ocultismul și alchimia, crucea ansată este folosită pentru a simboliza schimbarea.

Merită adăugat că simbolul Societății Alternative este o adaptare a crucii anxioase, care are forma unei chei și doi pași mici dedesubt. Simbolul consta în reprezentarea cheii care oferă acces la toate porturile. În acest caz, cheia societății alternative.

Alternative Society este cunoscută ca una dintre piesele de succes ale lui Paulo Coelho și Raul Seixas. A fost lansat în presă pe fondul dictaturii militare din Brazilia și a ajuns să provoace exilul cântăreței în Statele Unite. Odată cu sfârșitul exilului, Societatea Alternativă a fost dizolvată.

Potrivit lui Raul Seixas, elaborarea de informații informate despre o astfel de societate ar crea mai multe reguli și ar merge exact împotriva obiectivelor.

Tatuaj Ansata Traversa

Deoarece acest design are forme simple, acesta poate fi realizat în orice dimensiune și oriunde pe corp, cum ar fi degetele, ceafa, umărul, antebrațul, spatele și vițelul, de exemplu.

Inițial, desenul a fost realizat în alb și negru. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți adăuga culori tatuajului.

Primul pas este de a alege cu precauție profesionistul care va eterniza acest simbol pe pielea ta. Când îl cunoașteți, observați dacă are grijă, cum ar fi asepsie bună, mănuși și mască.

5/5 - (1 vote)