Crucea Maltei – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Crucea de Malta este un simbol care reprezintă cavalerii creștini. O astfel de organizație a apărut în secolul al XI-lea în timpul cruciadelor.

Înțeles Crucea de Malta

Studiile sugerează că Crucea Maltei a început în perioada medievală. Cu toate acestea, această emblemă a fost absorbită de Amalfi, situată în Italia.

Deși adusă de normani, Crucea Maltei s-a remarcat alături de Cavalerii Ospitalieri, cunoscuți și sub numele de Cavalerii Malta sau Sfântul Ioan.

Trebuie menționat faptul că, inițial, Cavalerii Spitalari și-au propus să ajute pelerinii din Țara Sfântă. Cu toate acestea, în timp, au început să facă securitate cu arme. Scopul unui astfel de act a fost să se asigure că pelerinii sosesc în siguranță, deoarece unele zone erau periculoase.

Simbolul Crucii Maltei

Malta Cross Symbol

Malta Cross este, de asemenea, simbolul unei echipe de fotbal Carioca, Vasco da Gama. Scutul echipei a suferit unele schimbări de-a lungul istoriei sale, dar caravela și crucea au rămas. În plus, există un fundal negru, care reprezintă mările neexplorate, dunga albă, care simbolizează calea dezvăluită de Vasco da Gama și caravelă. Clubul a adoptat scutul în anii 1920 și îl menține până în prezent.

Este demn de remarcat faptul că echipa a purtat deja scuturi cu cruci de diferite dimensiuni și grosimi în uniforme, care era similar cu Crucea Ordinului lui Hristos. Cu toate acestea, această cruce, care este unul dintre simbolurile Portugaliei, diferă de Crucea Maltei prin faptul că este plină cu aceeași culoare.

Înțelesul simbolului crucii de Malta

Crucea de Malta este asociată cu Crucea de Fier, un simbol folosit de naziști. Cu toate acestea, simbolul Crucii de Malta nu a fost folosit niciodată în timpul celui de-al doilea război mondial, cu atât mai puțin legat de nazism. Crucea de fier este o decorație militară folosită ca recunoaștere a vitejiei pe câmpul de luptă. În perioada nazistă, Crucea de Fier avea în centru o svastică, care, cu interdicția, a fost înlocuită cu ramuri de frunze.

Crucea Maltei are patru capete egale cu opt capete orientate spre exterior și patru spre interior. Este legat de puterea cerurilor și a universului, deoarece reprezintă legătura dintre cer și pământ. Punctele exprimă obligații și valori, și anume:

Trăiește pe baza adevărului;
Să ai o credință indestructibilă;
Pocăiește-te cu adevărat;
Fii umil în toate actele;
Aplicați dreptate în toate sferele;
Fii milostiv cu răul altora
Fii sincer mai presus de toate; și
Suportă curajos persecuția.

Crucea Maltei Pentru Cavalerii Templieri

Malta Cross For Templar Knights

Cavalerii Templieri au început în cruciade. Aceste expediții includeau cavaleri, soldați și țărani. Scopul era de a cuceri Palestina (sau Țara Sfântă). În această perioadă, exista doar Biserica Romano-Catolică. Astfel, alte credințe sau religii erau văzute ca păgâne.

În acest scenariu, călugării aveau o cruce în îmbrăcăminte și o sabie. Deși scopul este de a ajuta pelerinii, aceștia au luptat atunci când era necesar. Siria a fost evacuată de creștini în secolul al XIII-lea, iar ospitalierii, după unele schimbări, au optat pentru Malta. Emblema unui astfel de ordin este Crucea de Malta.

Ordinul Malta

Crucea Maltei - Semnificația Și Simbolismul Viselor 1

Ordinul Maltei este un ordin care cuprinde Cavalerii Templieri. Acești cavaleri creștini, care aparțineau Ordinului Ospitalier Suveran și Militar al Sfântului Ioan al Ierusalimului, au avut grijă de răniți și au asigurat simultan extinderea creștinismului.

Malta Crucea Tatuaj

Tatuajul încrucișat este unul dintre cele mai solicitate în rândul tinerilor. Un astfel de fenomen se poate întâmpla din mai multe motive, cum ar fi religiozitatea, sensul, echipa inimii sau frumusețea naturală. În ceea ce privește religiozitatea, crucea poate însemna moartea și învierea lui Hristos. Cu aceasta, există mesajul că moartea nu este sfârșitul.

În ceea ce privește tatuajul Crucii Maltei, este mult căutat în studiouri pentru a simboliza vitejia și credința Cavalerilor Ospitalieri. Este demn de remarcat faptul că crucea are opt vârfuri care, pentru unii oameni, constituie îndatoririle cavalerilor, precum Credința, Sinceritatea, Adevărul, Iubirea, printre altele.

Încă în această panoramă, există cei care preferă să perpetueze simbolul echipei din inimă în piele. Având în vedere că Crucea Maltei este simbolul unei echipe de fotbal numită Vasco da Gama din Rio de Janeiro, indivizii se pot simți identificați cu sportul și tot ceea ce reprezintă echipa.

Este important de menționat că Malta este un arhipelag situat în Marea Mediterană. Locul este foarte exuberant și mulți studenți decid să studieze în străinătate în acea regiune.

Crucea de Malta poate fi desenată în diferite dimensiuni și pe diferite părți ale corpului, cum ar fi brațul, ceafa, spatele sau vițelul. Odată ce ați făcut acest lucru, trebuie să alegeți responsabil profesionistul. Scopul este ca proiectarea să fie bine realizată și recuperarea să fie agilă.

5/5 - (1 vote)