Defecarea – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa la defecare înseamnă a livra tot ceea ce este rău, nedorit și necurat găsit în viață. Aceasta înseamnă că sunteți în căutarea unui nou început și, pentru a vă conforma, vă propuneți să curățați toată mizeria de pe umeri, să spălați vasele și să vă îndreptați spre un început curat și senin.

Ce înseamnă să visezi că defulezi?

În vis, atunci când defecați, acest lucru reprezintă, de asemenea, faptul că doriți să vă părăsiți experiențele din trecut și, pe baza consecințelor acestor evenimente bune sau rele, intenționați să dați un nou început vieții. Prin urmare, încercați să vă depășiți obiceiurile proaste, gândurile negative, sentimentele, emoțiile, tristețea și amintirile rele care împiedică calea unui nou început și provoacă durere și vinovăție.

Dar, de fapt, unii sunt surprinși de visele de defecare. Cu toate acestea, este subiectul unui vis foarte comun, în care un vis fecal este adesea despre modul în care aruncăm (sau nu scăpăm de) ceva psihologic, în acest caz, gânduri sau amintiri care au fost într-adevăr o povară negativă și grea de purtat. Urinatul în vise are de obicei aceeași semnificație. Cu toate acestea, există mai multe unghiuri cu privire la ceea ce înseamnă să defecăm și să urinăm în vise.

Cu toate acestea, ceea ce înseamnă să visezi că defecați poate sugera pur și simplu ceva din viața reală, iar mintea ta îți spune să te trezești și să mergi la baie.

Cu toate acestea, dacă te trezești din visul tău legat de defecare fără să simți nevoia de a merge la toaletă, faptul că vezi fecale și rahat poate avea alte semnificații. În general, semnificația visului cu defecare poate sugera o formă de bani și bogăție. Astfel, în această interpretare completă a viselor cu defecare, vom aborda cele mai frecvente contexte și apariții onirice.

Cu toate acestea, atunci când visezi că defechează, acordă atenție tipurilor de fecale pe care le găsești și contextului în care le vezi în vis. Luați în considerare modul în care găsiți defecarea pentru a face o interpretare corectă.

Visează că defechezi

A visa că defectează, arată maturitatea de a face un pas spre noua viață. Prin urmare, curăță tot răul care se află în tine sau care s-a întâmplat în trecut, pentru că toate necazurile și vinovățiile pot fi depășite prin schimbarea câtorva obiceiuri ale stilului tău de viață. A vedea că defecați reprezintă, de asemenea, dorința de a scăpa de sentimente negative, emoții, speranțe și acțiuni false, redefinindu-vă modul de a trăi și de a vă comporta cu oamenii.

Visezi că defecați în public

A visa că defecați în public vă reprezintă o persoană egoistă în abordarea voastră față de ceilalți. Singura sa preocupare ar fi cu lucrurile în interes personal, profitând la maxim. Așadar, indiferent dacă va trebui să treci peste interesul celorlalți, vei continua egocentrismul tău față de tine însuți. Astfel, defecarea văzută într-un loc public arată egoismul și preocuparea sa pentru munca sa.

Visează că defecați în baie

Defecates In The Bathroom

A visa că defecați într-o baie reprezintă curățarea emoțiilor, convingerilor sau situațiilor negative. Poți sfârși cu ceva în viața ta. Scăpați de o problemă odată pentru totdeauna. Acest vis este foarte frecvent, indicând că există emoții negative în interiorul tău. Astfel, defecarea în această baie indică faptul că ați dori să eliberați toată negativitatea care este ascunsă în interior.

Visezi că nu poți defeca

You Can't Defecate

Visul de a încerca să defecați, dar nu reușiți, indică faptul că puteți fi foarte zgârcit cu cheltuielile. Astfel, luați în considerare posibilitatea de a cheltui niște bani pentru dumneavoastră și pentru cei dragi.

Dacă ați visat că sufereați de constipație și nu reușeați să faceți caca, acest vis poate indica faptul că sunteți strâmtorat cu banii, refuzând uneori să cheltuiți chiar și pentru nevoile de bază. Prin urmare, acest vis este un mesaj de a începe să cheltui mai mult pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești.

Visează că defecați în haine

A visa că defecați pe haine poate fi un semn de dezvăluire personală. Poți afla unele informații intime și private despre un prieten de-al tău. Ar fi vorba de niște informații confidențiale și secrete, iar prietenul tău nu va fi conștient de descoperirea făcută recent.

Dacă visul vă arată cum defecați în pantaloni și încercați să ascundeți incidentul, înseamnă că există obiceiuri murdare sau dezgustătoare pe care încercați să le camuflați. Și, deși încerci să ții acest lucru departe de ochii tăi, persoanele apropiate pot totuși să observe după miros. Acest lucru simbolizează, de asemenea, obiceiurile negative, de obicei cu cheltuieli exagerate, cum ar fi dependența de jocurile de noroc sau cumpărăturile impulsive.

Visezi că defecați în fața altor persoane

A visa că defecați în fața altor persoane poate reprezenta o presiune pe care o simțiți că se pune asupra dumneavoastră pentru a rezolva o problemă. De asemenea, poate reflecta sentimente de rușine atunci când te confrunți cu dificultăți în câmp deschis. Aceasta înseamnă, de asemenea, că ești gelos pe cineva în realitate și este posibil ca acea persoană să fie mai puternică și să aibă mai mulți bani decât tine.

Visând că o altă persoană defeca

Dacă ați văzut pe cineva defecând în vis, poate că acest vis dezvăluie gelozia pe care o aveți față de posesiunile sau realizările altor persoane. A visa că cineva excrementează și își lasă fecalele într-un loc necunoscut înseamnă că tot ceea ce face s-ar putea să nu fie recunoscut de nimeni și ar putea ajunge să nu primească nicio recompensă pentru acțiunile sale.

Atunci când visezi fecalele cuiva, înseamnă, de asemenea, că ai împrumutat niște bani de la acea persoană. Acest vis indică, de asemenea, căratul favorurilor cuiva pentru o perioadă lungă de timp pentru ca acesta să vină să te întâlnească.

Visezi că defechezi foarte mult

Visul în care se defechează mult este extrem de neplăcut, dar nu atât de negativ pe cât s-ar putea crede. Acest vis sugerează că ai o nevoie disperată de a-ți exprima toată frustrarea. În realitate, încerci să pari puternic și nu îi lași pe ceilalți să te vadă suferind.

În vise, defecarea excesivă este un canal puternic pentru a lăsa deoparte toată negativitatea. Trebuie să vă curățați din interior, mai ales în mod emoțional.

Visează că defecați cu sânge

A visa că defecați sânge indică faptul că ați căzut în greșeli grave, umilințe, înjurături sau folosirea de înjurături. Astfel, defecarea sângelui simbolizează și secrete salvate, o luptă, o călătorie, regenerarea unei boli, gânduri rele, șoapte ale minții, pe lângă ceva ce visătorul ascunde.

Visul în care se defectează vierme

Fecalele văzute într-un vis tind să fie asociate cu dobândirea neașteptată a unui mare profit sau a unei mari bogății. Cu toate acestea, atunci când este combinat cu vederea viermilor, înseamnă că s-ar putea să pui o barieră care te împiedică să atingi acest obiectiv.

Este posibil ca unele obstacole existente să vă afecteze și să vă provoace multe lupte personale, ținându-vă departe de locul în care vă doriți să ajungeți. Dacă este necesar, încercați să discutați despre cele mai mari temeri și cele mai puternice puncte slabe ale dumneavoastră cu cineva mai experimentat pentru a vă ajuta să mergeți mai departe.

Visează că defecați în pat

Să visezi că defecați în pat indică faptul că urmează probleme mari în relațiile sentimentale și personale. Dificultățile în relație sunt cauzate, de obicei, de divergențe financiare. Așadar, poate că jumătatea ta a luat decizii financiare extrem de proaste, de care cealaltă parte se simte dezgustată.

Visează că defectează, dar nu vedeți ce alimentează

Este un avertisment din partea subconștientului, care vorbește despre finanțe, acest vis vă spune să nu vă aventurați în investiții fără garanții. Iar dacă vă aflați deja într-o perioadă de probleme financiare, fiți mai precaut cu investițiile, evitând să folosiți banii în prostii. Prin urmare, fiți prudent și economisiți suma rămasă doar pentru ceea ce este necesar.

Visează că este împiedicată să defuleze

Prevented From Defecating

A visa că este împiedicat să defuleze indică faptul că visătorul trece printr-un moment de nemulțumire la locul de muncă, pentru că nu este de acord cu anumite puncte și acest lucru este foarte dureros. Indiferent de mărimea companiei sau a instituției, vor exista întotdeauna reguli, acorduri, mijloace de tratament și tehnici care ar trebui să fie respinse sau interzise.

5/5 - (1 vote)