Deghizare – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa deghizat înseamnă că ascundeți ceva sau chiar pe cineva.

Ce înseamnă să visezi deghizare?

De fapt, a visa deghizat poate indica și faptul că există ceva în interiorul tău pe care încerci să îl ascunzi cu orice preț, fie că este vorba de o părere despre cineva sau chiar de un sentiment.

Semnificația de a visa deghizat poate însemna că este timpul să nu te mai ascunzi în spatele unei măști și să înfrunți realitatea.

Visele deghizate indică faptul că te dai drept cineva care nu este real și că este timpul să nu mai porți acest camuflaj pentru a te ascunde.

Dar a avea vise deghizate poate indica și alte situații, pentru că semnificația visului de deghizare poate varia în funcție de contextul visului, reprezentând alte interpretări.

Așadar, iată ce înseamnă să visezi deghizat, conform principalelor interpretări:

Visul care folosește o deghizare

Să visezi că folosești o deghizare poate indica faptul că porți multe secrete, poate că ai ținut multe răni de-a lungul călătoriei tale și nu mai poți susține singură această greutate.

Acest vis simbolizează faptul că ai nevoie să te descarci la cineva, așa că alege o persoană de încredere cu care să vorbești și împărtășește-i sentimentele tale.

Fără îndoială, după această izbucnire te vei simți mai bine, mai ușurat de această greutate pe care ai purtat-o singur atâta timp.

Visează că este deghizată

Visele deghizate indică, de obicei, faptul că acoperi ceva, că deghizezi ceva la propriu, iar acest tip de vis este exact despre asta.

Dacă ai visat că erai sub acoperire, ai grijă la tendința ta de a minți, s-ar putea să ai un obicei prost de a vrea să faci un secret din tot și din toți.

Acest vis simbolizează faptul că ar trebui să fii mai sincer și mai transparent cu oamenii din jurul tău, nu ai de ce să faci mister sau să secretizezi totul.

Visezi că îți cumperi o deghizare

Acest vis poate simboliza schimbări în curând. Să visezi că îți cumperi o deghizare înseamnă că, în adâncul sufletului tău, știi adevărul, dar crezi în minciuni.

Ferește-te de oamenii din jurul tău, poate că cineva încearcă să te păcălească cu minciuni, cu o deghizare pe care de fapt o cumperi.

Dar cum a visa că îți cumperi o deghizare înseamnă și schimbări, s-ar putea să ai surpriza să vezi că cineva scapă de deghizare, aceste minciuni atârnă de un fir de ață și cu siguranță vei afla.

Visezi că vezi o deghizare

You See A Disguise

Să visezi că vezi o deghizare poate fi un avertisment că în jur sunt oameni falși. Rămâi în alertă, pentru că cineva îți poate ascunde adevăratele intenții.

Toată grija este puțină, evaluează dacă această relație este cu adevărat pozitivă în viața ta, deoarece această persoană s-ar putea să nu-ți respecte încrederea.

Cu siguranță vei descoperi în curând adevăratele intenții ale acelei persoane și va fi la latitudinea ta să decizi dacă să pui capăt relației sau nu.

Gândește-te, merită o prietenie toxică sau o încredere cu sens unic? Ți-ai făcut partea ta, dar fiecare relație ar trebui să fie reciprocă.

Visezi că vezi pe cineva deghizat

Să visezi că vezi pe cineva deghizat are o semnificație complexă. Totuși, că în acest vis, altcineva se deghizează, a visa deghizat în acest fel reprezintă faptul că tu însuți plănuiești ceva puțin lipsit de etică.

S-ar putea să crezi că acest plan este inofensiv, dar ar fi bine să ai grijă, pentru că subconștientul tău vrea să te avertizeze asupra pericolelor acestei practici.

Visează alte persoane deghizate

Other Disguised People

Să visezi alte persoane deghizate înseamnă că există un prieten fals și că te va trăda când te aștepți mai puțin. Visele deghizate servesc și ca avertismente sau semne prevestitoare, așa că fii atent și pregătește-te să nu fii luat prin surprindere.

Acest vis în care observi alte persoane deghizate reprezintă o încălcare a încrederii și o trădare, dar nu trebuie să te îngrijorezi, până la urmă nu vei pierde, chiar dacă vei fi înjunghiat de prietenul pe care îl considerai fidel, această situație va fi doar o izbăvire în viața ta.

Vor apărea noi prietenii, iar această experiență îți va fi servit drept lecție pentru a te ține cu un picior în urmă în relațiile viitoare.

Visezi că porți o deghizare

Să visezi că porți o deghizare are câteva interpretări foarte interesante, dar principala este indicarea faptului că ești influențată sau chiar folosită de cineva.

Această persoană a încercat să te învrăjbească împotriva altor persoane sau te-a încurajat să acționezi într-un mod diferit de cum ești în realitate.

Fii cu ochii în patru pentru a nu comite atitudini pe care le vei regreta mai târziu. Această influență negativă impusă de altcineva poate fi o capcană crudă și, în cele din urmă, dacă cedezi acestei convingeri, vei ajunge să aduci durere și suferință altor persoane.

Să visezi că porți o deghizare poate reprezenta și o dorință intimă de a fi mai remarcat. Poate că îți este teamă să nu fii remarcat sau că cineva s-a remarcat și ți-a furat din protagonismul tău și toată această problemă îți aduce sentimentul de a fi camuflat în ochii celorlalți, ascuns în deghizarea ta.

Evită aceste sentimente și nu mai purta acoperirea invizibilității, arată-ți propria lumină și nu-ți fie teamă să arăți cum ești cu adevărat.

Visul care presupune o deghizare

Takes A Disguise

Să visezi că ți se ia o deghizare înseamnă că, în adâncul sufletului tău, simți nevoia să nu-ți mai ascunzi sentimentele sau opiniile.

Să visezi că te deghizezi înseamnă că ești gata să arăți tuturor cum ești cu adevărat, fără a fi nevoit să-ți camuflezi personalitatea sau convingerile.

Așadar, fii gata să te eliberezi de aceste legături care te împiedică să fii cine ești, cine te place nu vei pleca, ci vei înțelege că nu erai încă pregătit să te arăți așa cum ești.

Visul că este rotund prin deghizare

Visele în care te deghizezi reprezintă și avertismente semnificative în viața ta, iar acest lucru este cazul, reprezentând faptul că nu ai reușit să joci rolul pe care ți l-ai asumat.

În încercarea de a arăta perfect și de a nu-ți arăta slăbiciunile, s-ar putea să obosești și, mai rău, să te rănești.

Așadar, dă-ți jos această deghizare, pentru că nimeni nu este perfect, simte-te liber să te relaxezi și să îți asumi greșelile, viața nu are rețetă, așa că eliberează-te și acceptă imperfecțiunea lucrurilor și a oamenilor.

5/5 - (1 vote)