Dinte Moale – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa un dinte moale înseamnă că nu te mai simți la fel de puternic ca înainte. Poate însemna că energiile vă sunt absorbite și că în curând vă veți îmbolnăvi. Este un avertisment din partea subconștientului tău de a avea mai multă grijă de sănătatea ta.

Dacă, în realitate, să ai un dinte moale nu este un lucru plăcut, evident că nici să visezi la un dinte moale nu este un lucru pozitiv. Dar, poate servi la conștientizarea semnelor și a semnificației visului cu un dinte moale. Dinții aduc o mulțime de semnificații negative, dar tocmai datorită acestor vise putem reflecta asupra multor atitudini ale noastre.

Fiind practic ușa de intrare în corpul nostru, dacă pe de o parte semnificația simbolului dinților este asociată cu agresivitatea și forța, pierderea lor înseamnă pierderea tinereții și a aceleiași forțe, aproape un mesaj de castrare. Visul cu un dinte moale se înscrie în aceeași linie de gândire. Așadar, ce înseamnă să visezi cu un dinte moale? Ei bine, te simți fragil în ultima vreme?

Este foarte frecvent să visăm cu un dinte moale atunci când trecem printr-un moment de lipsă de structură, când suntem tensionați de vreo situație de pierdere sau chiar de sănătatea noastră sau a unei persoane dragi.

Așa cum am menționat mai sus, dintele are o asociere simbolică cu forța și agresivitatea, așa că, dacă te afli într-o fază în care simți că îți pierzi podeaua sau puterea de a-ți controla propria viață, la serviciu, în relația de cuplu sau orice altă schimbare de structură, acest lucru poate fi foarte legat.

Visezi un singur dinte moale

Dacă în visul tău ai doar un singur dinte moale, acesta este un semn că s-ar putea să te îmbolnăvești. Dar liniștește-te! Nu va fi nimic grav. Cu toate acestea, va trebui să ai mare grijă de sănătatea ta fizică și emoțională, deoarece energiile tale vor fi suprinse în acest moment. Exercițiile fizice și o dietă bună sunt fundamentale în această perioadă.

Visezi mai mulți dinți moi

Acum, dacă visul tău nu este cu unul, ci cu mai mulți dinți moi, aceasta poate fi o alertă periculoasă: preocupă-te mai mult de persoanele din jurul tău, acordă-le mai mult timp și atenție!

Visezi că dinții moi aproape că îți cad

Dacă familia ta a trecut prin niște tensiuni pe care simți că sunt pe cale să explodeze, cum ar fi o ceartă sau ceva mai grav, să visezi un dinte moale reprezintă exact acest lucru, un avertisment că acest lucru este foarte aproape de a se întâmpla.

Visezi că îți cade un dinte moale din gură

Când treci pe aproape și cazi, fără să știi unde, trebuie să te protejeze cine vrea să vadă bine! Căci asta înseamnă că ceva neplăcut se poate întâmpla cu familia ta, lăsând-o slăbită. Acest vis reprezintă faptul că cineva va fi vulnerabil la a lua boli virale și infecții.

Visul despre un dinte moale care cade la pământ

Dacă puteți vedea că dintele a căzut direct la pământ, nu este un semn foarte pozitiv! Poate însemna că cineva apropiat va avea probleme serioase.

Visul unui dinte moale care îți cade în mână

Simțiți că dețineți controlul asupra propriei vieți? Da, dacă dintele a căzut și, în vis, ai reușit să îl ridici sau a ajuns direct în mână, poate însemna că nu ești atât de mult în control pe cât îți imaginezi și că trebuie să înfrunți problemele cu mult curaj!

Pe de altă parte, poate însemna și că va apărea un nou membru în familia ta!

Visezi la dinți moi de lapte

Vorbim mult despre căderea unui dinte, iar în faza de adult acest lucru este ceva înspăimântător. Însă, când suntem copii, este ceva normal. Este o fază remarcabilă, nu-i așa? Plină de fantezie, cum ar fi zânele care lasă unul adevărat sub pernă, etc. Când visăm la dinți moi de lapte, are mult de-a face cu acele amintiri din trecut, nu cu faptul că suntem copii, ci cu amintiri și lucruri care au durut în trecut și care trebuie uitate!

Rănile emoționale trebuie să se vindece și acestea se vor produce doar dacă le lași acolo. Acest lucru este valabil și pentru temeri, complexe și frustrări. Este un avertisment cu privire la sănătatea ta emoțională.

Visând un dinte moale care sângerează

Să visezi despre dintele moale care sângerează nu este un vis, este practic un coșmar, nu-i așa? Reprezintă moartea, dar poate însemna și că eșecul tău este din ce în ce mai aproape, iar tu nu faci nimic pentru a-l schimba! În plus, te poate avertiza că trebuie să muncești din greu, pentru că acea datorie financiară pe care o ai va fi mai greu de achitat decât îți imaginezi!

Visezi că ți se scot dinții moi

Dinte Moale – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Printre toate aceste posibilități de a cădea fără alegere, ce înseamnă să visezi trăgând de dinți moi? Ei bine, nu este nici un lucru pozitiv! Ei bine, vrea să avertizeze că există cineva care încearcă să-i saboteze întâlnirea, căsătoria sau orice relație foarte dragă. O astfel de persoană este foarte furioasă sau geloasă, până la punctul de a face orice pentru a pune capăt relației.

Deschideți ochiul și evitați orice ceartă cu cei dragi, păstrați-i aproape pentru a merge împotriva valului acestui adevărat ochi rău!

Visul unui dinte moale rupt

Crescem ascultând de părinți și de dentist să avem grijă de igiena orală, care dacă nu ne spălăm corect, se va ieftini în gură sau… ne vom rupe un dinte! Evident, în universul fantezist al viselor, acest lucru este tot ceva negativ.

În acest caz, vine foarte atașat de ego, poate fi vorba de preocuparea pentru aspectul fizic sau că nu ai grijă de tine, lăsând în urmă problemele psihice sau păstrând prea mult stres, ceea ce te împiedică să acționezi sau să ai concentrare!

Visezi un dinte moale și putred

După cum spune chiar numele, tot ceea ce este putred, este împuțit, murdar și pe cale să se prăbușească! Este un avertisment din partea subconștientului tău pentru ca tu să îți revizuiești atitudinile, să fii atent la gândurile rele despre cineva sau despre tine, pentru a nu deveni putred pe dinăuntru!

Unii experți mai spun că ar putea fi vorba despre faptul că îți pasă foarte mult de părerile altora, că petreci timp fiind supărat de felul în care te vede lumea.

Visezi despre dinți moi și strâmbi

Dacă în visul tău dintele tău este moale și arată ca turnul din Pisa – plăcintă, plăcintă, s-ar putea să fii prea nesigur pe tine și să ai nevoie să te regăsești! Nu uita că nu există progres în timp ce se acumulează îndoieli și temeri în corp și suflet, visul vine tocmai pentru a te avertiza când acest lucru te maltratează.

Dar este normal să fie legat și de finanțe și de muncă!

Visând cu un dinte din față moale

Dinte Moale – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

În fine, atunci când dintele moale se află în partea din față a gurii, cunoscuți și sub numele de incisivi, cei care sunt cei mai văzuți de ceilalți și judecați din punct de vedere estetic, dar și primii care se regăsesc odată cu alimentele pe care le consumăm, pot fi un alt avertisment pentru energia negativă pe care o emani către cei din jur! S-ar putea să existe ceva în viața ta pe care îl neglijezi! Opriți-vă să vă gândiți… De ce nu ești conștient?

Reprezentare pentru Sigmund Freud

Celebrul psihanalist Sigmund Freud obișnuia să spună că visul cu un dinte moale se întâmpla din cauza unui stimul fizic. De exemplu, dacă suferiți de bruxism, aveți dinți sensibili sau dormiți cu gura deschisă, visele sfârșesc adesea prin a fi o reflectare a stimulilor veniți din regiunea gurii. El a observat acest lucru după ce și-a dat seama că era foarte frecvent la pacienții care sufereau de aceste probleme.

Pentru el (fiind de origine fizică), visarea unui dinte avea o mare legătură cu gândurile, emoțiile, sentimentele și un grup de funcții psihologice ale persoanei. Eliminând orice interpretare.

5/5 - (1 vote)