Divorț – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi un divorț înseamnă că trebuie să acorzi mai multă atenție evenimentelor din jurul tău. Reprezintă despărțiri, deci schimbările sunt pe drum, iar acestea pot avea legătură cu relația ta sau cu viața ta profesională.

Ce înseamnă să visezi la divorț?

Visele de divorț pot fi un pic înfricoșătoare pentru cei care sunt foarte îndrăgostiți sau care tocmai s-au căsătorit și sunt încă în faza de lună de miere.

Dar ia-o ușor, de cele mai multe ori visele de divorț au semnificații ușor diferite de interpretarea lor literală.

Adesea sunt total diferite și pot reprezenta chiar direcția opusă.

În general, a visa divorț reprezintă faptul că este necesar să fii atent la lucrurile din jurul tău, poate că există cineva care acționează cu rea credință în viața ta și ridică lucruri negative împotriva ta, fiind necesar să fii atent la această situație.

Dar, semnificația viselor cu divorț poate fi și un semn că multe schimbări se vor întâmpla în curând sau chiar însemnând că este sfârșitul unui ciclu, ceea ce nu reprezintă neapărat că este vorba de ceva rău. Ar putea fi sfârșitul unei probleme sau a unor probleme nerezolvate.

De multe ori înseamnă, de asemenea, sfârșitul unui ciclu pentru începutul altuia, ca, de exemplu, în chestiuni profesionale sau personale. Uneori, visele de divorț pot indica chiar începutul unor relații sau al unei pasiuni viitoare.

Iată așadar ce înseamnă să visezi divorț și câteva posibile interpretări în funcție de elementele visului tău.

Visezi că divorțezi fiind singur

Divorce Being Single

Celibatarii care visează la divorț pot însemna că în curând va apărea o iubire.

Dacă visătorul este singur și visează la divorț, poate însemna, de asemenea, că există o nevoie puternică de a se îndrăgosti și de a întâlni pe cineva nou. Adesea, visul poate avea semnificația opusă, adică să reprezinte începutul unei relații.

Visul de divorț fiind căsătorit

A visa că divorțezi fiind căsătorit poate indica teama de a pierde persoana iubită și, în consecință, de a te despărți. În acest sens, este necesar să spargi aceste gânduri sau chiar să schimbi ceva în personalitatea ta, pentru că această nesiguranță îți poate perturba relația.

O altă semnificație posibilă ar fi nemulțumirea trăită în această relație, gelozia excesivă sau indicarea faptului că este necesar să se schimbe pentru ca cuplul să trăiască din nou bine.

Visează că părinții divorțează

Parents Divorcing

A visa că părinții divorțează sau chiar a te gândi să divorțezi poate însemna un conflict iminent.

Este posibil ca familia ta să nu fie prea bine în aceste zile și acest lucru îți provoacă multă suferință, ceea ce generează și un conflict interior, s-ar putea să trăiești o dilemă în interiorul tău.

Visezi la divorț în familie

Să visezi că membrii familiei divorțează poate reprezenta teama de a-i dezamăgi pe cei pe care îi iubești.

Poate reprezenta teama pe care o ai de a încălca încrederea celor mai apropiați oameni, precum și poate indica faptul că nu te simți pregătit să arăți cine ești cu adevărat, iar acest sentiment te-a chinuit și te-a frustrat.

Dar nu-ți face griji, acești oameni fac parte din viața ta și vor fi întotdeauna familia ta. Împărtășiți ceea ce simțiți, contrar a ceea ce credeți, încrederea și legătura dintre voi va deveni mai fermă.

Visează la divorțul prietenilor

Friends Divorce

Să visezi la divorțul de prieteni înseamnă că, cu mult înainte de a te aștepta, va fi posibil să-ți găsești marea iubire.

Dacă, din întâmplare, ți-ai găsit deja marea iubire a vieții tale, reprezintă că relația voastră bate vântul în pompa mare, că tovărășia dintre voi are tot ce să crească și că dragostea pune stăpânire pe casa ta.

O altă posibilă semnificație este un avertisment pentru tine de a nu-ți mai deconta furia asupra unor persoane care nu o merită, de care nu are nimic de-a face cu conflictele tale. Este, de asemenea, un indiciu că ar trebui să separați problemele personale de cele profesionale.

În plus, dacă cuplul de prieteni din vis sunt persoane foarte apropiate de tine, este necesar să le regândești atitudinea pentru a nu-i răni. Fiți atenți, pentru că aceste acțiuni pot pune capăt prieteniei voastre.

În cele din urmă, o altă semnificație a visului de a visa divorțul de prieteni este că va exista o întărire și mai mare a legăturilor dintre tine și prietenii tăi.

Poate că acesta este un semn că ei intenționează să vă invite să fiți naș (sau nașă) al unuia dintre copiii voștri. Și de ce nu și invers? Da, acest vis poate simboliza, de asemenea, dorința de a-i chema pe acești prieteni să fie nașii viitorului tău copil.

Visezi că ești în divorț

A visa că divorțezi poate indica faptul că ți-e prea frică să rămâi singură. O nesiguranță în raport cu relațiile, în primul rând teama de a nu găsi niciodată persoana specială și de a rămâne singur pentru totdeauna.

În plus, poate simboliza și lipsa de echilibru cu propria viață, poate că neglijezi un domeniu în care ai avea nevoie de ajutor din afară. Așadar, reflectează asupra ei și ia în considerare revizuirea priorităților tale în viață în raport cu tine însuți.

Visează că bărbatul este divorțat

Bărbatul care visează că divorțează înseamnă că îți este teamă să pierzi pe cineva, sau chiar un bun material.

Indică faptul că te afli într-o fază de schimbare în viață, adică de tranziție, în care este necesar să renunți la ceea ce nu-ți face bine și la tot ceea ce nu are relevanță.

Nu vă temeți de aceste schimbări, mutați-vă de țară sau de casă, ci știți că ele se vor întâmpla pentru a vă înălța ființa și a vă îmbunătăți viața sub toate aspectele.

Visul femeii care divorțează

Dacă cel care visează este o femeie, reprezintă că ceva nu merge bine în viața ta, este necesar să pui capăt pentru a evita alte necazuri și tristeți, poate ai nevoie de ajutor în acest sens.

Acest lucru nu se referă cu adevărat la necesitatea unui divorț (dacă sunteți compromis), ci mai degrabă la schimbări în rutina cuplului.

Femeia care visează la divorț poate însemna și o mare nesiguranță în relație, poate că prezența unor conflicte cauzate de lipsa de comunicare între voi este adevărata problemă. Revizuiți tovărășia în relație și puneți-vă la punct cu partenerul pentru a identifica ceea ce poate fi îmbunătățit.

5/5 - (1 vote)