Fum – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Zicala „unde este fum, există foc” a spus deja, dar în acest caz, ar fi „acolo unde există vise cu fum, există o mie de semnificații”. Glume deoparte, nu este fascinant faptul că mintea umană ne face să visăm chiar și la fum? Și, oricât de incredibil ar părea, visarea la fum este un vis mult mai comun decât crezi!

Visează despre fum

În lumea viselor, semnificația visării despre fum indică mai multe lucruri pozitive decât negative, funcționând și ca un avertisment asupra lucrurilor care se vor întâmpla foarte curând în viața visătorului.

Dar, este necesar să fim atenți la detaliile care au avut loc în acest vis, deoarece fiecare are un sens diferit și unele variații sugerează un moment de atenție extremă.

Visând că vede fum

Visarea că vezi fum poate indica faptul că ai un obiectiv mare și știi că trebuie să o faci cu mare prudență pentru a ieși cât mai corect posibil. Totuși, ca și în visul în care vedeți doar fumul, nu puteți vedea calea pe care va trebui să o urmați pentru a atinge acest obiectiv.

Visul care vede fum

Așadar, acest vis nu vine să vă spună exact ce cale trebuie să urmați, ci că trebuie să continue să avanseze, fără să înceteze niciodată să fie și să faceți ceea ce credeți că este corect, ceea ce este al vostru. Căci va veni o adiere și va curăța tot acel fum.

Alți experți spun că acest vis poate indica și noroc în dragoste.

Visarea care fumează din gură

Smokes From The Mouth

Visarea fumului care iese din gură înseamnă că te eliberezi în cele din urmă de ceva care te deranjează de ceva timp și, odată cu asta, vei simți ușurarea venind în pieptul tău. Acel lucru poate fi cineva sau un eveniment, dar este foarte legat de situații care implică muncă și / sau oameni la locul de muncă.

Visarea care fumează prin nasul tău

Când fumul iese din nas în visul tău, indică un mesaj din inconștientul tău că sănătatea ta este afectată. Se poate datora unor dependențe, cum ar fi lipsa exercițiilor fizice sau chiar o dietă sănătoasă. Nu așteptați să vă îngrijiți sănătatea atunci când este deja într-o stare critică.

Visând la fum alb

Visarea unui fum limpede indică faptul că treci printr-un moment plin de indecizie, pentru că ești în dubiu între două căi fără întoarcere: calea binelui și calea răului. Oricât de rău poate părea tentant și mai „ușor”, cu atât mai mult în vremurile violente și corupte în care trăim, amintiți-vă că această alegere poate veni într-o zi să vă acuze și să vă dubleze înapoi. Căutați calea pozitivă, deoarece evoluția dvs. personală va fi grozavă.

Experții susțin că semnificația acestui vis poate indica și securitate, schimbări bune și armonie!

Visând la fum negru

A visa la fum negru înseamnă deja că faci acțiuni greșite și acest mesaj apare ca o cerere din partea inconștientului tău, de a regândi ceea ce faci. În plus, poate indica, de asemenea, că există lucruri sau oameni care vă distrag atenția și care împiedică calea pozitivă care vă așteaptă. Așadar, eliminați aceste distrageri și începeți să vă evaluați atitudinile, oamenii care vă sunt de partea dvs. și tot ce vă poate influența negativ.

Visând la fum de țigară

Cigarette Smoke

Pentru a înțelege mai bine sensul visării la fumul de țigară, este necesar să se separe în două tipuri de oameni: cei care fumează și cei care nu. Dacă fumezi, este un mesaj din subconștientul tău că dependența îți face rău și trebuie să începi să rupi acest obicei mortal. Dacă ați renunțat recent la fumat, poate fi un strigăt din corpul vostru că nu sunteți încă obișnuiți cu lipsa de nicotină din creier, dar fiți ferm!

Visează despre fum de țigară

Dacă nu ați fumat niciodată, acest vis servește ca un avertisment pentru o altă dependență pe care ați păstrat-o și care vă face rău. Merită să ne amintim că, în acest caz, dependența nu se potrivește neapărat ca ceva chimic și poate fi chiar atitudinea ta.

Visarea fumului care iese din horn

Ați dedicat foarte mult ceva, iar acest vis apare ca un mesaj din univers, care vă avertizează că oamenii din jurul vostru își dau seama cât de competenți sunteți! În plus, acest mesaj servește și pentru a vă arăta că efortul nu este în zadar și, foarte curând, veți putea culege fructele pe care le plantați. Rămâneți ferm pe calea pe care o urmați, vine succesul.

Un alt sens pentru acest vis este că viața ta de acasă intră într-o fază pașnică și fericită, dar totul depinde de cât de mult ești dispus să-l primești cu brațele deschise.

Visează despre fumul coșului de fum

Chimney Smoke

În plus față de aceste două, experții spun că poate indica, de asemenea, că țineți multă furie și frustrare, având nevoie să vă exprimați sentimentele mai urgent, dacă doriți să evitați daunele emoționale care pot apărea în curând.

Visând că respiră fum

A visa că ești sufocat de fum nu poate fi numit vis, este un adevărat coșmar. Dar, visul este greu doar pentru a te face să gândești, deoarece indică faptul că prețuiești prea mult ceea ce vorbesc despre tine și acest lucru te face să fii o persoană egocentrică. Nu lăsați această vanitate prostească să vă meargă în cap, fiți singuri fără să vă așteptați la o lingușire în schimb.

De asemenea, poate indica faptul că apar probleme financiare în viața ta. Așadar, încercați să nu vă asumați datorii și responsabilități, cel puțin pentru moment.

Visarea fumului care iese din conducta de evacuare a mașinii

Atenție, acest vis arată că inima ta este foarte aproape de a răci foarte mult. Nu, nu înseamnă că vei muri, ci că l-ai umplut de amărăciune și tristețe. Resentimentul și alte sentimente negative servesc doar pentru auto-vătămare și, până când veți învăța să iubiți viața, inima respectivă va fi mai rănită. Reflectați asupra faptului că această tensiune emoțională merită toate rănile pe care le faceți.

Visând la fum acumulat

Visarea la fum acumulat, adică mult fum, indică faptul că trebuie să clarificați unele situații sau relații. Poate că ați ascuns secrete sau opinii pentru a evita orice confruntare. Cu toate acestea, cu cât îl purtați mai mult, cu atât deveniți mai mult o persoană singură. Amintiți-vă că nu ar trebui să faceți pentru ceilalți ceea ce nu ați dori să suferiți.

Semn de fum de vis

A visa la fum pentru a comunica nu înseamnă că într-o viață ați fost indigenă, ci că trebuie să vă pregătiți, deoarece intrați într-o fază în care va trebui să luptați cu multă transpirație și lacrimi pentru a vă atinge în cele din urmă cel mai mare obiectiv. Nu vă fie teamă, aveți în voi o mare putere.

În plus, experții indică faptul că este posibil să aveți probleme cu comunicarea cu ceilalți.

Visând la fum de foc

Visarea fumului de foc este un alt vis care este de fapt un coșmar. Cu toate acestea, acest vis este direct legat de persoana responsabilă de sentimentul de siguranță. Acest foc reprezintă faptul că devii o persoană extrem de egoistă și trebuie să diminuezi acele caracteristici, deoarece poți deveni persoana pe care ai criticat-o întotdeauna.

Nor vis de fum

Visarea unui nor de fum indică faptul că ați reușit să echilibrați motivul emoției. În plus, poate însemna și că te înșeli cu o lume care nu există în realitatea noastră și de aceea trebuie să te străduiești să fii mai realist în anumite momente.

Visând la fum de trabuc

Atenție, dacă ai visat la fum de trabuc, poate însemna că ești manipulat de o persoană foarte puternică și că, în afară de orice, îți ascunde ceva. Reflectează mult asupra cine se află în jurul tău și cine se potrivește acestui profil de „puternic”, deoarece poate acoperi multe semnificații.

Visând la fum de țeavă

Visarea la fum de țeavă poate indica faptul că sunteți foarte susceptibil să intrați în dependență și să încercați droguri grele sau chiar să beți excesiv. Încearcă să înțelegi ce se întâmplă în viața ta pentru a te lăsa atât de dezamăgit, până la punctul de a te face să te gândești să te rănești așa.

5/5 - (1 vote)