Girafa – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa girafă înseamnă ceva legat de percepție. Puteți observa cu ușurință acest lucru, având în vedere înălțimea acestui animal, dar acest lucru este și mai evident atunci când vă dați seama că capul se află cu mult deasupra bazei corpului. În acest fel, ea este capabilă să aibă o vedere mai presus de ceea ce ar avea în mod normal orice alt animal terestru.

Prin urmare, visele cu girafe se referă la acest punct anume, arătând că se pare că ai o vedere privilegiată asupra anumitor aspecte ale vieții tale. Cu toate acestea, este important să nu te vezi ca fiind superior celorlalți, umilința este importantă și se potrivește în orice moment egal.

Din acest motiv, uneori, semnificația visului de a visa că te învârți poate fi asociată cu aroganța, depinde de tine, așadar, să nu te lași dus de val. Încearcă să vezi viața într-un mod mai simplu și astfel vei putea avea mai mult succes în atingerea obiectivelor tale, de aceea este important să cauți să ai aceeași perspectivă ca girafa.

Cu toate acestea, nu se poate lua această interpretare ca fiind singura și adevărata, deoarece animalul poate apărea în diferite moduri și poate întreprinde diferite acțiuni, cum ar fi să alerge sau să mănânce. Fiecare acțiune diferențiată poate reprezenta un nou context, iar acest lucru implică o interpretare ușor diferită de cea universală, oricât de mult ar servi drept ghid în general. În acest fel, poate fi interesant să știi ceva mai multe despre unele dintre aceste contexte diferite, astfel încât să poți interpreta mai exact ce înseamnă să visezi girafă.

Visezi că vezi o girafă

Faptul că vezi o girafă într-un vis poate fi un indiciu că trebuie să privești lucrurile dintr-un alt unghi. Girafa are un gât imens pentru a ajunge la cele mai înalte frunze ale copacilor, la care niciun alt animal mare nu este capabil să ajungă. Acest lucru vă permite să aveți la îndemână lucruri pe care puțini alții le au.

Dar, dincolo de asta, ea este capabilă să vadă de sus și să vadă pericolul și oportunitatea de la distanță. Aceasta este ceea ce trebuie să rețineți după acest vis. Este momentul să găsești soluții la problemele care te-au chinuit atâta timp sau chiar momentul să detectezi o oportunitate pentru a-ți atinge obiectivele de viață.

Visează că girafa aleargă

Giraffe Running

Să visezi că o girafă aleargă poate reprezenta faptul că fugi de un adevăr oarecum incomod pentru tine în acest moment. Uneori ne punem singuri în astfel de situații, în care știm că va trebui să ne confruntăm cu probleme, dar ajungem să ne prefacem că nu avem nimic de-a face cu ele. Acest lucru poate fi foarte periculos, pentru că nu face ca problema să înceteze să mai existe, dimpotrivă. Situația se poate chiar înrăutăți dacă nu aveți grijă de voi înșivă, iar acest lucru reprezintă un risc inutil. Adoptarea unei astfel de atitudini este egoistă, pentru că te face să te simți bine doar pe tine.

Preocupările fac parte din viață și, oricât de mult am încerca să le evităm, urgențele sunt necesare pentru ca noi să rezolvăm ceva cât mai repede posibil. Dacă ne lăsăm purtați de apatie, s-ar putea să nu avem puterea necesară pentru a depăși adversitățile. Așadar, gândiți-vă dacă aceasta este acțiunea pe care ar trebui să o întreprindeți. De asemenea, acest vis poate fi o sugestie că s-ar putea să fi văzut mai mult decât ar fi trebuit și ar fi interesant să fii puțin atent pentru a face față.

Visul girafei care te urmărește

Să visezi că te urmărește o girafă este un indiciu că există un mare conflict în tine între conștient și inconștient. Acesta este adesea exteriorizat prin ceea ce se numește adesea un act defectuos. Prin urmare, ar trebui să acordați mai multă atenție atitudinilor dumneavoastră, astfel încât să încercați să fiți cât mai fidel cu putință cu ceea ce credeți cu adevărat.

Este normal ca acest lucru să nu fie de multe ori pe deplin posibil, iar acest lucru face parte din viață, deoarece de multe ori nu este potrivit să spunem exact ceea ce gândim, deoarece îi putem răni pe ceilalți, dar fiți conștienți că acest lucru ar trebui să fie excepția, nu regula. O altă interpretare pentru acest vis este că ar putea fi necesare schimbări în diferite aspecte ale vieții tale. Nu putem scăpa de toate responsabilitățile noastre și, uneori, pentru a le face față, o schimbare de atitudine poate deveni obligatorie.

Visul de a visa girafa de pradă

Acest vis este legat de o anumită orbire pe care ați avut-o în legătură cu aspectele materiale ale vieții. Este normal să fii fermecat de lucruri și nu este un motiv pentru a te simți mai bun sau mai rău decât oricine, dar este important să nu lași acest lucru să meargă atât de departe, pentru că viața este mult mai mult decât lucrurile materiale.

Acest tip de atitudine îți poate fi foarte dăunător atunci când îți afectează relația cu ceilalți. A avea grijă de prieteniile și de familia ta este ceva mult mai important și este fundamental să subliniem că nu este un păcat să ai o atenție deosebită față de bani, dar atunci când depășești punctul sănătos, este bine să ai o anumită “frână”.

Visul de a mânca girafă

Giraffe Eating

A visa că o girafă mănâncă poate fi un semn că se apropie schimbări profesionale. Acest lucru poate avea diferite puncte de vedere, deoarece poate fi ceva negativ, pozitiv sau chiar neutru. Poate fi vorba de o schimbare a echipei de lucru în rolul pe care îl îndeplineai până acum sau poate fi ceva legat de salariul tău.

Aceste schimbări pot să vă mulțumească sau nu, dar modul în care le vedeți este important. Viața ne pune mereu în fața unor provocări și este esențial să avem o poziție fermă față de ele. Chiar dacă este vorba de ceva aparent negativ, poate avea rolul de a te scoate din zona de confort, iar acest lucru este foarte interesant pentru cei care vor să crească în viață.

Visul unei girafe mici

Acest vis este legat, de obicei, de stima de sine, iar din imaginea girafei, este foarte clară starea în care se află. Acest animal, care de obicei este un simbol al măreției, este reprezentat într-un mod mic, micșorat și aceasta este o paralelă cu stima sa de sine.

Așadar, te simți prost în pielea ta și ai impresia că totul a mers prost în viața ta, în cele mai diferite aspecte. Lucrurile nu par să iasă din loc. Așa că este timpul să îți recapeți puțină încredere și să începi să îți reconstruiești viața încetul cu încetul. Cu toții suntem capabili de multe lucruri, este suficient să avem puterea necesară, iar momentul ideal pentru a acționa este întotdeauna acum.

Visul girafei moarte

Dead Giraffe

A visa că o girafă moare poate fi un avertisment pentru tine de a fi atent la oamenii din jurul tău, pentru că nu este întotdeauna posibil să ai încredere în toți. O trădare este ceva ce poate afecta oricând pe oricine și este important să fii conectat în orice posibilitate ca acest lucru să se întâmple. Prin urmare, la primul semn de invidie din partea celorlalți, încercați să vă distanțați.

Visând că girafa este atacată

În cazul în care girafa este atacată și rănită, poate fi un semn că ceva rău este pe cale să se întâmple. De multe ori, este posibil să nu aveți control asupra acestuia, așa că, dacă nu îl evitați, este esențial să vă pregătiți spiritul pentru ceea ce se poate întâmpla.

5/5 - (1 vote)