Închisoare – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa la închisoare înseamnă ceva legat de sentimentul de a fi prins în capcană. Astfel, este obișnuit să se interpreteze că există un sentiment de sufocare sau de opresiune după ce se visează închisoare.

Ce înseamnă să visezi la închisoare?

Multe situații din viața ta te conduc la acest lucru și este important să cauți modalități de a rezolva această problemă. Prin urmare, semnificația visului cu închisoare este legată de o alertă pe care subconștientul tău încearcă să o transmită pentru ca tu să încerci să te eliberezi de legăturile care te prind în capcană și te împiedică să te bucuri de viață.

Cu toate acestea, în ciuda acestui sens general, trebuie remarcat faptul că visele prezintă, de obicei, multe variații care pot reprezenta interpretări diferite care trebuie date. Prin urmare, pentru a înțelege mai bine ce înseamnă să visezi la închisoare, poate fi interesant să afli mai multe despre diferitele posibilități pe care ți le pot oferi visele tale.

Visezi că vezi un lanț

See A Chain

În general, a visa că vezi un lanț este legat de sentimentul de prizonierat. Există ceva care te deranjează într-un anumit aspect al vieții tale, cum ar fi mediul de lucru, relația ta sau modul în care te-ai simțit în viața ta. Prin urmare, ai fost afectat de acest lucru și iată că apare sentimentul de sufocare, în care te afli fără ieșire.

În plus, visul poate fi legat de sentimentul de vinovăție și de autopedepsire. Deci, înțelegeți că ați făcut unele greșeli și credeți că ar trebui să plătiți pentru asta. Caută o modalitate de a repara daunele provocate, astfel încât să poți merge mai departe, fără să te atașezi prea mult de greșelile trecutului, și abia atunci te vei regăsi liber de această arestare.

Visezi că te afli în lanț

Faptul că te afli în închisoare într-un vis poate fi legat de sentimentul de a iubi fără a fi reciproc. Prin urmare, te simți puțin blocat în această realitate, având în vedere că există un impact real asupra vieții tale. În plus, poate însemna că ai fost puternic acuzat, mai ales de tine însuți. Acest tip de situație poate fi un pic sufocant, deoarece este foarte greu să demonstrăm evoluție atunci când suntem ținta unor critici constante. Prin urmare, încearcă să te îndepărtezi de acest tip de situație și să gestionezi criticile pe care ți le faci ție însuți.

Visează familia în lanț

Dacă cineva din familia ta este în închisoare, ar putea însemna ceva despre relația dintre voi. Este posibil să aveți ceva răni cu persoana respectivă și acest lucru îi afectează sentimentele. De aceea, este important să înțelegi semnificația acestui vis, pentru că este un avertisment pentru tine să depășești această situație, deoarece nu va genera decât mai mult disconfort.

Pe de altă parte, este posibil să te simți sufocat de acea persoană, fără a avea libertatea potrivită pentru a te comporta așa cum crezi tu că este corect. În acest fel, poate fi interesant ca tu să încerci să rezolvi aceste probleme discutând cu ea, întotdeauna cu maturitatea și calmul necesar. Așa ar trebui să ne purtăm cu ceilalți, pentru că, cu siguranță, ne-am dori să fim tratați cu respect, mai ales în cadrul familiei noastre.

Visând la un prieten în lanț

A visa un prieten în lanț poate însemna că cel care se află în închisoare are o mare importanță în viața sa. Semnificația poate părea puțin îndepărtată de ceea ce poate arăta visul, dar este un indiciu că acea persoană este dispusă să facă totul pentru tine.

Această companie este importantă, deoarece poate fi și un semn că veți avea nevoie de ea în curând. Fazele proaste vor trece întotdeauna, iar a avea prieteni care să ne ajute în aceste momente este întotdeauna ceva destul de pozitiv în viața noastră, așa că fii recunoscător tuturor acestora.

Visează necunoscuți în lanț

Să visezi un necunoscut în lanț poate indica faptul că ți-e teamă să nu fii ca el. Acest semn de impersonalitate ne dă posibilitatea de a ne pune în locul acelei persoane, iar acesta este tocmai principiul pe care îl poartă acest vis.

Vă confruntați cu o mare dificultate în a vă exprima, iar acest lucru vă face să vă blocați din ce în ce mai mult. Astfel, temerile lor devin din ce în ce mai reale. Din această cauză, este important să cauți o modalitate de a te simți mai bine în pielea ta. Doar așa veți putea depăși această dificultate și veți putea lăsa în urmă această teamă de a pierde libertatea.

Visul soțului în lanț

Husband In The Chain

Visarea soțului ei în închisoare este un lucru care o îngrijorează foarte mult în legătură cu modul în care se desfășoară relația lor. Acest vis poate însemna că v-ați simțit copleșită, oricât de mult nu vă dați seama de acest lucru.

Comportamentul lui vă încetinește în cadrul relației, făcându-vă chiar să vă pierdeți o parte din personalitate. Așadar, încearcă să te impui un pic mai mult, astfel încât să nu-ți pierzi vocea. Relațiile funcționează doar atunci când cei doi se simt liberi în interiorul ei, altfel este mai bine să scapi de relație.

Visezi că vei vizita pe cineva în lanț

A vizita pe cineva în închisoare într-un vis poate indica o anumită supunere față de cineva care îți face rău, indiferent cât de conștient ar fi de acest lucru. Oricât de mult ar face persoana respectivă, sunteți întotdeauna dispus să o acceptați înapoi și să o iertați.

În cazul tău, s-ar putea să nu fie vorba de tovarășul, ci de oricine ți-a cauzat rău. Aveți un spirit de bunătate, dar nu puteți permite să fiți tratat în acest fel. Prin urmare, depinde de tine să impui limite la ceea ce accepți și să nu te lași făcut din pisică și din pantofi de către oricine.

Visul că cineva pleacă din lanț

Faptul că vedeți în vis că cineva iese din închisoare poate însemna că vă temeți de întoarcerea cuiva care v-a făcut deja un rău. Este normal să ai nesiguranță și chiar neîncredere față de atitudinea acelei persoane, dar este important să te gândești că închisoarea este un loc unde oamenii merg să plătească pentru că au greșit, iar acest lucru se poate să se fi întâmplat.

Așadar, fii pregătit să te primești înapoi, dar ai grijă să nu fii luat prin surprindere, nu toată lumea învață din greșelile tale și nu tu ești cel care ar trebui să plătești din nou pentru asta.

Visul care fuge din lanț

Flees From The Chain

Simți că te sufocă ceva, dar există o mulțime de energie interioară care te obligă să acționezi. Prin urmare, a visa că evadezi din închisoare indică dorința ta de a scăpa de ceva care te deranjează. Așadar, este momentul potrivit să acționezi și să alungi ceea ce îți provoacă probleme. De multe ori nu avem puterea de a acționa, așa că, atunci când suntem dispuși, trebuie să profităm de moment.

Visul unui lanț plin

Dacă visul unui lanț indică deja o senzație de sufocare, imaginați-vă un lanț plin. Prin urmare, acest vis exprimă o urgență și mai mare de a se găsi într-o situație mai confortabilă. Acest lucru poate însemna că v-ați confruntat cu un pericol și că trebuie să fiți mai atent de acum înainte.

Visul unui lanț gol

Pe de altă parte, întâlnirea cu un lanț gol poate fi un simbol al faptului că vă confruntați cu probleme, dar că vă simțiți puțin izolat de ele. Așadar, acesta este un moment de reflecție, mai ales pentru a revizui în cine ar trebui să ai încredere sau nu.

5/5 - (2 votes)