Înot – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi că înoți înseamnă că viața ta curge. Cel mai important aspect aici este că visele despre înot servesc pentru a indica faptul că o schimbare majoră este pe cale să se întâmple în viața ta, care îți va schimba cursul.

Ce înseamnă să visezi că înoți?

Visul poate ilustra în ce domeniu al vieții tale va avea loc acest lucru (în principal financiar sau amoros), dar cel mai probabil va reflecta modul în care vei primi această schimbare.

Adică, dacă o vei îmbrățișa cu promptitudine sau te vei împotrivi, din cauza a ceva care te împiedică să renunți la vechea viață și să o accepți pe cea care ți se prezintă, aspect pe care trebuie să afli care este de depășit și să-ți permiți să te bucuri de partea pozitivă a schimbărilor și să poți face față cu realism problemelor acestei noi etape pentru a le rezolva.

Visează că nimic nu se află într-o piscină

Cineva vă urmărește. Dar nu vă alarmați! Este foarte probabil că este vorba de a vă oferi un loc de muncă sau un salariu mai bun, datorită talentelor dumneavoastră, care atrag atenția cuiva puternic.

Visând că nimic în mare

Acest vis li se întâmplă de obicei persoanelor care se simt pierdute în viața lor. Prin urmare, este de bun augur: anunță că în curând această stare va trece, adică viața ta se va pune pe drumul cel bun și vei relua frâiele ei.

Un sfat bun pentru acest lucru este să vă pierdeți teama de a spune “nu” unor persoane și situații. Să fii puțin egoist este important pentru ca tu să nu treci (de multe ori, de mai multe ori) pe lângă persoane care vor doar să profite de tine sau să te implice în situații delicate care nu te duc nicăieri.

Visează că nu ai haine

No Clothes

Să fim de acord că înotul în haine este o situație foarte ciudată și nepotrivită, nu-i așa? Și acest lucru se întâmplă chiar și într-un vis.

Mesajul aici este că acumulezi multe răni din trecut, iar acest lucru te apasă, împiedicându-te să îți continui normal viața. De asemenea, este posibil să vă simțiți inadecvat într-o anumită situație. Încearcă să reflectezi la ce momente din viața ta de zi cu zi se întâmplă acest lucru și încearcă să faci față cu mai multă lejeritate problemelor și relațiilor.

Visează că nimic nu e gol

Acest vis este plăcut, deoarece arată că deplasarea ta în viață este liberă. Acest lucru se datorează faptului că problemele tale sunt rezolvate într-un mod mult mai ușor decât ți-ai imaginat.

Una dintre cauze poate fi faptul că pur și simplu ați învățat să lăsați în urmă nu doar problemele și durerile proprii, ci și pe cele ale altora, pe care le-ați purtat de multe ori fără să vă dați seama, ceea ce a făcut ca povara dvs. să fie mult mai grea decât ar fi trebuit. să fie. cu adevărat. Acesta poate fi motivul pentru care vă simțiți mult mai ușor acum. Mișto, nu-i așa?

Visând că nimic nu este împotriva curentului

Se deschide o perioadă în care veți obține victorii în domeniul amoros. Gândește-te la asta atât pentru a cuceri în sfârșit acea persoană specială, cât și pentru a-ți pune relația pe drumul cel bun. Nu renunța la obiectivele tale, înoți bine, așa cum trebuie.

Visează că nimic în apă limpede și calmă

Direcția pe care o va lua viața ta va fi una de pace, apropiată de ceea ce asociem de obicei cu fericirea. Este semnificativ faptul că cei care au acest vis tind să iasă dintr-o fază foarte dificilă, datorită numărului de probleme pe care le-au avut de rezolvat. Așadar, ia-ți timp să te relaxezi cu adevărat!

Visează că nimic în apa murdară

Să înoți în apă murdară, tulbure, atât de întunecată încât nu poți vedea fundul, înseamnă că mai ai încă o mulțime de obstacole de depășit pentru a-ți atinge obiectivul. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, încercați să nu vă descurajați! Ai încredere în tine, amintește-ți de puterea și înțelepciunea ta, care au fost deja testate și maturizate de celelalte realizări ale tale.

Visând că nimic în apă agitată

Nu confundați apa tulbure cu apa turbulentă! Apa tulbure, agitată, turbulentă te avertizează să te pregătești: în curând vei primi un apel care așteaptă de mult timp – mai ales dacă este legat de sfera profesională a vieții tale.

Prin urmare, deși la început pare înfricoșătoare, are o semnificație pozitivă: arată că ești în sfârșit în măsură să-ți asumi o situație dorită, adică ești pregătit să faci față tuturor turbulențelor care pot apărea de acum înainte !

Visezi că nu știi să înoți

You Can't Swim

Un vis în care ai nevoie disperată să înoți, dar nu poți arăta că încă mai ai temeri și nesiguranțe de depășit, altfel nu vei putea să te miști. Dacă sfârșești prin a te scufunda, vorbește despre cât de urgent te preocupă aceste aspecte pe care nu le poți rezolva, dar care au o mare putere de a te opri.

Visezi că mulți oameni înoată

Prevestește faptul că ești pe cale să găsești și să te alături unei persoane care va face foarte bine în viața ta. E bine, nu-i așa?

Visul în care înveți pe cineva să înoate

Anunță un moment în care vei progresa în viața profesională. O evoluție interesantă a acestui vis este că se va întâmpla pentru că nu ești preocupat doar de propriul buric, ci vrei să-i vezi și pe cei din jurul tău fericiți cu propria carieră și îi ajuți mereu în ceea ce este posibil. Continuă așa, chiar dacă unii ar putea fi invidioși pe cât de mult ești adorat.

Visează că nimic singur

Vești bune: reușești să-ți depășești temerile! Prin urmare, în mod firesc, vei avansa în curând în viață, mai ales în domeniul profesional.

Visând că înoți într-un râu

Swims In A River

La fel ca visul în care nu poți înota, este un avertisment pentru tine să fii atent la traumele tale și să încerci să le vindeci, adică să înveți să vezi situațiile negative într-un alt mod, să le dai o altă perspectivă.

O particularitate în acest caz este că, fiind vorba de un spațiu deschis (râu sau lac) și de ape calme, este un semn important că acum este cel mai bun moment să te ocupi de acest aspect, deoarece totul este mai liniștit și ești pregătit. Așadar, aceasta este sarcina căreia trebuie să te dedici acum.

Visând că nimic nu se întoarce

Acest vis are un semn pozitiv: arată că vei reuși să depășești toate evenimentele negative din viața ta. Exact cei care au lăsat urme negative și te-au oprit în drumul tău.

5/5 - (1 vote)