Intrerupere De Sarcina – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Avortul este cel mai adesea un eveniment traumatizant, chiar și atunci când este intenționat. Visarea avortului simbolizează ceva neconcludent, care nu s-a împlinit sau a avut un sfârșit brusc. Semnificația visării despre avort poate fi, de asemenea, o manifestare subconștientă a ezitării cu privire la schimbare, lucru față de care mulți dintre noi nu sunt tocmai afectuoși sau nu se tem să-și asume responsabilitățile și obligațiile.

Visele pot fi complexe și necesită interpretare, dar este evident că de multe ori sunt doar reflexe ale a ceea ce ați trăit sau ați văzut, deci dacă ați avut o experiență la fel de izbitoare ca un avort, ați fost aproape de cineva care a suferit unul , sau chiar ai urmărit un personaj din serialul sau telenovela preferată în acea situație, este firesc să visezi la acest gen de evenimente.

Chiar dacă nu-ți amintești, știi că visezi în fiecare seară și subconștientul tău uneori îți arată, în formă de vis, imagini pe care nici nu ți le amintești că le-ai văzut, dar care au fost surprinse de acesta. Cu toate acestea, unele vise conțin mesaje mai profunde care merită o interpretare adecvată.

În acest articol vom analiza unele dintre cele mai frecvente și recurente vise despre avort și ce poate însemna acest lucru cu adevărat. Un avertisment despre ceva ce nu ați observat în mod conștient? Ceva pe care trebuie să-l lași în urmă? Nervozitate despre pur și simplu așteptarea unui copil? Toate acestea pot fi legate de ceea ce înseamnă să visezi la avort. E timpul să aflăm.

Visând despre avort

Intrerupere De Sarcina – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Simbolizează sfârșitul unei relații, care poate fi de prietenie sau dragoste și chiar părăsirea unui loc de muncă. Visarea că vedeți un avort nu poate fi interpretată ca ceva rău, deoarece unele relații sunt toxice, adică ne fac mai mult rău decât bine. Viața este formată din cicluri, cu siguranță ați auzit-o și este cel mai absolut adevăr. Dacă este treaba ta să pleci, amintește-ți, există o ușă care se închide și o altă care se deschide. Nu te uita la cel care s-a închis pentru a nu-l observa pe cel care s-a deschis.

Visând despre avortul natural

Nu tot ceea ce planificăm funcționează, este un fapt. Se întâmplă tot timpul cu toată lumea. Așadar, este chiar acolo, ceva ce poate nu îți dai seama. Bine, știm, va durea, va fi frustrant și foarte, foarte plictisitor, dar … hai! Există și ceva bun în asta, știi ce este? Înveți și evoluezi, pentru că acest lucru se întâmplă numai dacă încercăm să greșim. Acest lucru contribuie la a vă face o persoană mai bună. Minge înainte!

Visează că te înșeli

Stresul este unul dintre marile rele ale zilelor noastre. A visa că pierzi greșeala este un avertisment că o anumită situație sau etapă a vieții tale te duce la limită. Acest lucru generează anxietate și vă subminează sănătatea. Nu vă neglijați, practicați ceva relaxant sau care vă deconectează de realitate. Aceasta nu este o evadare, este doar o fereastră pentru a-ți scoate capul și a respira. Drogurile nu te vor ajuta, sunt opusul, sunt o evadare din realitate. Încercați să citiți, să faceți o plimbare, să ieșiți cu prietenii sau cei dragi, să urmăriți un film sau să practicați un hobby.

Visează despre avort spontan

Există ceva care vă împiedică să creșteți profesional și aceasta poate fi chiar propria voastră teamă de a îndrăzni mai mult. Este interesant de observat că a nu-ți asuma riscuri este un risc în sine, deoarece, dacă nu îți asumi riscuri, riști să rămâi în același loc, stagnat și fără să evoluezi. Arată de ce ești capabil, fă primul pas și înfruntă viața în față. Depinde de tine!

Visând despre avort cu mult sânge

A visa despre avort și mult sânge nu este chiar ceea ce pare. Imaginea poate fi chiar terifiantă, dar acest vis simbolizează un sfârșit, dar și reluarea acestuia. Ceva pentru care ai luptat va merge prost, dar nu te descuraja, sângele reprezintă că nu va fi ușor să te ridici, dar acea înfrângere nu a venit pentru tine, deși te simți frustrat. Continuă să lupți și să depășești mai mult acest obstacol și momentul tău va veni foarte curând.

Visează că vezi fetul mort

A visa că vezi un făt mort este o manifestare a vinovăției inconștientului tău. Remușcarea și pocăința au valoare, ele ne amintesc de greșelile noastre și dau sens eforturilor noastre de a deveni oameni mai buni.

Cu toate acestea, a fi consumat de aceste sentimente ne poate duce la un abis emoțional profund care va duce doar la mai multă căință și pocăință. Cereți iertare dacă încă mai are sens (și aproape întotdeauna are), sau dacă este o greșeală care v-a afectat doar pe voi, lăsați-vă în urmă și mergeți mai departe, există întotdeauna un nou orizont în fața voastră.

Visează că mori în timpul avortului

Nu este plăcut să visezi că mori și mult mai neplăcut să visezi că mori în timpul unui avort. În ciuda tuturor poverii negative pe care o asociem cu un vis ca acesta, a visa că mori în timpul unui avort este într-un fel un semn că trebuie să lași în urmă ceva ce tânjeai mult, dar care a greșit din anumite motive și să te pregătești pentru un nou început. De aceea, uitați trecutul și pregătiți-vă pentru viitor.

Visând despre avort ilegal

Visând că aveți un avort ilegal înseamnă că nu doriți ca lucrurile să se schimbe. Ți-e frică de schimbare, de nevoia de a te muta, de a-ți face noi prieteni, de un nou loc de muncă, de o nouă dragoste sau chiar de o promoție.

Această teamă se manifestă pentru că credeți că nu puteți face față provocărilor care vin odată cu schimbările și credeți că nu aveți abilitățile necesare. Dar să știi că vei fi mereu incapabil dacă nu încerci să descoperi de ce ești capabil. Dacă eșuezi, fă-o diferit data viitoare. Dar dacă nu încercați, nu va exista niciodată o dată viitoare și îndoiala de a nu ști niciodată este o povară foarte mare de purtat odată cu vârsta. Crede mai mult în tine.

5/5 - (1 vote)