Întuneric – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Dacă ești o persoană care se teme de întuneric, visul întunericului este unul dintre acele vise care devin adevărate coșmaruri. Fie că ne este frică sau nu, absența luminii este o situație care pune ființa umană într-o stare de alertă, pentru că, inevitabil, suntem vulnerabili la ceea ce se poate afla acolo, deoarece ochii noștri nu pot vedea bine în acest tip de mediu.

Visul întunericului

Dar, în general, din păcate, nici semnificația visului despre întuneric nu este una bună, deoarece ne avertizează că urmează vremuri dificile.

Totuși, această semnificație variază foarte mult de la caz la caz, fiind necesar să fim atenți la caracteristicile a ceea ce s-a întâmplat în visele cu întuneric

Să visezi că te afli în întuneric

Așadar, ce înseamnă să visezi că te afli în întuneric? Ei bine, cu cât viața merge mai mult pe această planetă Pământ, cu atât mai mult ne dăm seama că, cu cât știm mai puțin, cu atât suntem mai norocoși. Semnificația acestui vis pornește de la această linie de gândire, fiind un avertisment din partea universului că există anumite lucruri în care nu ar trebui să ne amestecăm, mai ales dacă nu vrei să te alegi cu dureri de cap!

Visul care este în întuneric

Profită de această alertă pentru a te bucura mai mult de viață, cu multă liniște și fără a intra în vreo situație în care nu ai fost chemat.

Visează că se vede lumină în întuneric

Light In The Darkness

La fel ca în visul de mai sus, visul cu lumină în întuneric poate face referire și la o frază celebră: “Există întotdeauna o lumină la capătul tunelului”. Dacă ai visat că te aflai într-un loc foarte întunecat, dar o rază de lumină rupea acel smoală, indică faptul că vei ieși în sfârșit din acel moment de tristețe care ți-a provocat atâta angoasă.

Visul luminii în întuneric

După acest vis, umple-ți mintea cu gânduri pozitive, pentru că acest mesaj îți arată că nu poți renunța acum, mai luptă încă puțin și ușurarea va ajunge la inima ta, crede-mă!

Visezi că ești blocat în întuneric

Pentru a înțelege ce înseamnă să visezi că ești prins în întuneric, gândește-te cum te-ai simți în această situație. Visul indică faptul că treci printr-o fază de foarte multă disperare, nesiguranță și chiar depresie. Dar calmați-vă! Acest mesaj apare tocmai ca o alertă că, dacă vei căuta calmul, vei găsi o soluție la aceste probleme care te afectează.

Visezi o casă întunecată

Dark House

Să visezi că lumina se termină în casa ta poate fi o situație înfricoșătoare pentru mulți oameni. Din păcate, pe lângă sentimentul că acest vis poate trece, nici semnificația lui nu este plăcută, deoarece indică faptul că foarte curând vei spune adio unui lucru care îți place foarte mult. Acel ceva poate însemna atât un obiect material de care ești foarte atașat, cât și dragostea vieții tale! În orice caz, este bine să te pregătești din punct de vedere spiritual pentru dezamăgirea care va veni odată cu această pierdere.

Visul unei camere întunecate

Ce înseamnă să visezi o cameră întunecată? Să visezi o cameră întunecată poate fi o situație foarte curioasă, pentru că, dacă acel vis te va speria, te vei trezi imediat… într-o cameră întunecată! Lăsând gluma la o parte, acest vis nu se întâmplă întotdeauna în interiorul camerei tale, dar, oricum, indică faptul că s-ar putea să ai probleme în relația ta amoroasă.

Totul variază foarte mult de la o persoană la alta, dar, în general, el te poate avertiza că vei descoperi ceva care te va lăsa într-o mare dezamăgire, fie că este vorba de trădare sau nu! Nu începe să intri într-o stare de anxietate pentru a nu te speria prea repede, dar încearcă să te obișnuiești cu ideea că acest lucru se poate întâmpla. Astfel, când se va întâmpla cu adevărat, vei avea mai multă răbdare și înțelegere.

Visează despre strada întunecată

Mai rău decât să visezi despre o casă sau o cameră întunecată este să te afli pe stradă, în mijlocul întunericului, deoarece, în realitate, acest lucru ne face extrem de nesiguri. În universul oniric, acest vis depinde puțin de modul în care te simțeai în el.

Dacă erai plin de speranță și nu îți era foarte teamă de situație, indică faptul că vei recupera ceva ce credeai că ai pierdut și acest lucru îți va provoca o surpriză pozitivă.

Dacă ați văzut o rază de lumină pe strada întunecată, simbolizează faptul că veți avea parte de o victorie personală foarte curând.

Vis despre cerul întunecat

A visa un cer întunecat, unul care pare că în orice moment va cădea o furtună, reprezintă faptul că trăiești un moment plin de incertitudini, adică te simți foarte rătăcit (a) și nu știi ce drum să urmezi pentru viața ta. viața. Este un moment bun pentru o evaluare personală, pentru a revizui obiectivele sau chiar pentru a stabili altele noi, garantând un viitor promițător.

Alți experți susțin, de asemenea, că indică o teamă foarte mare pe care o aveți față de viitor. Problema cu această semnificație este că această teamă poate deveni un adevărat bulgăre de zăpadă, adică continui să alimentezi această tensiune până când te sufocă.

Dacă în vis cerul s-a întunecat foarte repede, indică faptul că o anumită greșeală l-a lăsat extrem de frustrat. În acest caz, este foarte important să înțelegi motivul acestei frustrări și să încerci să accepți că oricine poate face greșeli, în orice caz.

Visul de a vedea pe cineva în întuneric

Seeing Someone In The Dark

Dacă a visa întunericul este un lucru foarte obișnuit, a visa că vezi pe cineva în întuneric nu mai este atât de normal, dar aduce o alertă foarte urgentă! Indică faptul că există niște persoane care încearcă să-ți facă rău, dar tu nu ești capabil să percepi acest lucru!

Ceea ce se întâmplă este că trăiești alături de acești oameni, dar, deși știi că în adâncul sufletului lor nu le place prezența ta, te înșeli în mod constant și, în consecință, te lași rănită.

Fiți atenți, pentru că acest vis vorbește de obicei despre persoane apropiate sau chiar membri ai familiei. La urma urmei, nu întotdeauna cei care dau o mulțime de valoare, ne dau sentiment și afecțiune, nu merită efortul de a crede că ceva se va schimba.

Visul de a pierde pe cineva în întuneric

Atunci când vedeți pe cineva în întuneric, dar care sfârșește prin a se pierde în el, indică un semn rău. Căci este un avertisment din partea universului că, foarte curând, vei cădea în provocarea cuiva care revarsă ură asupra ta.

Respiră adânc și nu dispera, pentru că asta este tot ceea ce își dorește acest tip de persoană! În acest tip de situație, trebuie să existe mult raționament și chiar puțină răceală, ca într-o partidă de poker, în care, chiar dacă pierzi, te prefaci că conduci situația. De asemenea, gândește-te că există oameni care te iubesc și care ar face orice pentru a tăia calea oricui încearcă să te doboare, asta te va ajuta foarte mult!

Visezi că dintr-o dată totul se întunecă

Să visezi o pană de curent simbolizează faptul că te simți uitat de prieteni și familie. Există un sentiment de excludere care vă domină mintea și deseori inventați reproșuri pentru a justifica această retragere. Cu toate acestea, în această situație, cu cât dai mai puține vina pe cineva sau pe ceva, cu atât mai bine este pentru mintea ta să nu te sufoce. Ceea ce poți face este să reflectezi dacă oamenii nu trec prin anumite situații în care au ajuns să se izoleze, sau chiar dacă tu nu ai ajuns să te izolezi fără intenție.

Experții susțin că acest vis poate reprezenta o lipsă de contact fizic, mai ales în condițiile în care societatea noastră dedică mai mult timp distribuirii de afecțiune virtuală decât în viața reală. În acest caz, sunt șanse mari să vă apropiați de persoane prea superficiale.

Visezi că alergi în întuneric

Oops! Multă atenție atunci când visezi că alergi în întuneric. Indică faptul că iei sau vei lua decizii impulsive pentru că te încarci prea mult! Interpretează acest vis cu ceea ce s-a întâmplat în el, pentru că atunci când alergăm în întuneric, crezând că este cel mai bun lucru, s-ar putea să ajungem să ne izbim de un zid. În loc să fugi, fă pas cu pas, drumul va fi mult mai sigur.

5/5 - (1 vote)