Inundații – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visarea inundațiilor vă poate provoca panică și disperare atunci când vă treziți, pentru că vă dă sentimentul de pierdere. Dar nu disperați! Semnificația visului cu inundații nu este legată de vreo tragedie care se întâmplă în viața ta și nu există niciun motiv de suferință. O inundație are loc atunci când apa nu găsește o cale sigură de ieșire. Lipsa acestei căi face ca această apă să se reverse, cauzată de ploile care sosesc într-un volum mai mare decât se aștepta.

Prin urmare, a visa că ești martor la o inundație poate însemna un avertisment că interiorul tău se află într-un conflict personal, având nevoie să îți exprimi mai bine sentimentele și energiile, iar dacă nu rezolvi acest conflict, el se poate revărsa și afecta alte domenii ale vieții tale, cum ar fi cel profesional și social.

Visând la o inundație bruscă

Apa are semnificația emoțiilor, iar sosirea unei inundații indică faptul că o multitudine de sentimente profunde se îndreaptă spre tine. Dacă visezi o inundație care vine brusc, este posibil să te afli într-o relație de iubire în care partenerul tău te sufocă cu prea mult sentimentalism.

Acesta poate fi un semn din partea subconștientului tău că te afli într-o relație turbulentă și instabilă și că preiei controlul. Potopul poate reprezenta un strigăt de ajutor din interior.

Visezi că te afli în apă în timpul inundației

Inundații – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Să visezi că te afli în apa unui potop înseamnă că ești cufundat în sentimente și dorințe profunde pe care nu le poți controla. Este posibil să încerci să ascunzi aceste sentimente și emoții de tine însuți, așa că privește în interiorul tău și fă o autoanaliză pentru a vedea dacă există vreo dorință sau sentiment care trebuie exteriorizat.

Visează că ești purtat de potop

Să visezi că te afli în apă în timpul unei inundații și că ești târât și dus de aceasta, poate indica o situație viitoare sau prezentă din care nu va fi posibil să scapi, așa că situația necesită o atitudine clară. Poate fi vorba fie la locul de muncă, fie în relația de cuplu, fie acasă. Cert este că nu trebuie să amâni situațiile sau deciziile.

Visezi despre inundații apă curată

Dacă visezi o inundație în care apa curată inundă totul în jurul tău, înseamnă că viața ta se curăță.

Este un moment în care lucrurile încep să se îndrepte în toți factorii vieții tale: financiar, familial, afectiv și profesional. Apa curată purifică, curăță și aduce sănătate. Să visezi un potop de apă curată poate fi un semn bun de schimbări bune.

Visezi despre o inundație cu apă tulbure

Spre deosebire de visul cu apă curată, visul cu apă murdară și tulbure înseamnă, de obicei, o situație prin care treci, pe lângă griji sau dorințe. În general, a visa apă murdară și tulbure înseamnă că proprietățile apei nu mai sunt aceleași, este impură și contaminată. Apa murdară nu aduce viață și poate aduce diverse boli, nemaiavând caracteristicile de purificare.

De asemenea, este posibil să înțelegem că acest vis reprezintă nevoia de curățare personală. Merită să reflectați asupra tuturor sectoarelor din viața dumneavoastră și care dintre ele au nevoie de schimbări. Încearcă să faci o purificare spirituală și să reflectezi asupra a ceea ce poți îmbunătăți în viața ta.

Visează că te afli departe de locul unde se produce o inundație

Să visezi că are loc o inundație, dar că ești departe de ea înseamnă că există sentimente și idei despre tine pe care le respingi și pe care nu ești pregătit să le abordezi și să le accepți.

Este un semn al unei anumite imaturități emoționale legate de o anumită situație specifică din viața ta. Merită să reflectezi la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și să înțelegi dacă există o situație sau un sentiment specific pe care îl respingi sau îl eviți dintr-un anumit motiv.

Visul despre inundații care spală lucruri

Dacă visezi că inundațiile spală lucruri, cum ar fi mașini, case, străzi și clădiri, poate însemna că trebuie să faci unele schimbări în viața ta sau că te temi de transformări nedorite.

Apa este simbolul emoțiilor și chiar al inconștientului, așa că inundația care spală lucruri în visul tău poate însemna că și tu ai nevoie să speli impuritățile și situațiile negative care îți pot afecta viața, deschizând astfel spațiu pentru ca noi ocazii pozitive să pătrundă în ea.

Visezi că te afli într-un loc înalt în timpul unei inundații

Dacă visezi că te afli undeva la înălțime în timp ce are loc o inundație, poate fi un indiciu că există probleme pe drum și că va trebui să fii pregătit să le rezolvi.

Partea pozitivă a acestui vis este că te poți pregăti pentru adversitate, spre deosebire de a visa că ești măturat de o inundație, de exemplu, care arată lipsa ta de opțiuni în fața unei situații. Cei care visează că o inundație se întâmplă departe de locul în care se află au opțiuni pentru a alege cele mai bune atitudini de luat.

Visează că o inundație ți-a inundat casa

Inundații – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Dacă visezi că a avut loc o inundație și ți-a inundat casa, este un semn că sentimentele tale sunt reprimate și încerci să te descarci, dar nu poți. Încearcă să vorbești cu persoane de încredere, să îți deschizi sentimentele astfel încât să ai parte de o ușurare emoțională.

Nu uitați că a visa apă, mai ales în abundență ca la o inundație, înseamnă că aveți multe emoții internalizate. Casa ta reprezintă interiorul tău. Încercați să vă deschideți mai mult și să vă exteriorizați emoțiile.

Visează despre inundații și noroi

Semnificația visului cu inundații și noroi este un indiciu că urmează să treci printr-o situație complicată. În general, acest tip de vis cu inundații și noroi indică un semn de bun augur și nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare, doar coordonează-ți gândurile și acțiunile într-un mod pozitiv, scoate toată negativitatea din tine că rapid totul va reveni din nou la ordinea sa.

Visează că ești victima unei inundații dar nu te îneci

Dacă visezi că ai fost victima unei inundații, dar nu te-ai înecat, este un semn pozitiv de depășire. Acest tip de vis indică faptul că, în ciuda problemelor și a adversităților, ai reușit să te depășești pe tine însuți și să învingi pericolul. Urmează-ți cu fermitate pozițiile și acțiunile și vei fi la adăpost de toate necazurile care îți ies în cale.

Visul care ajută victimele inundațiilor

Inundații – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Dacă visezi o inundație în care ajuți victimele, acesta este un vis care are legătură cu norocul. Înseamnă că te afli într-un moment favorabil al vieții și că toate atitudinile și acțiunile bune pe care le practici față de ceilalți se întorc sub formă de beneficii. Să visezi o situație riscantă, dar care îți permite să salvezi oameni și să faci un bine, este întotdeauna un vis bun. Continuă să practici binele și cel mai mare beneficiu vei avea tu!

5/5 - (1 vote)