Inundații – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa despre inundații înseamnă ceva legat de un sentiment neplăcut, care poate duce chiar la o anumită panică sau disconfort asociat cu situații nu foarte plăcute care se apropie de tine. Acest lucru se datorează fricii pe care o putem simți de a fi luați de apă, ceea ce explică această asociere cu panica.

Ce înseamnă să visezi la inundații?

O inundație, sau o inundație, apare atunci când există un volum mare de apă care nu poate fi drenat. Există, așadar, o supraîncărcare a punctelor de drenaj adecvate care fac ca o mare cantitate de apă să fie reținută și să provoace multe efecte devastatoare, ca să spunem așa. Visele cu inundații, așadar, tind să aibă această legătură cu un moment de supraîncărcare emoțională prin care treci, ceea ce poate indica faptul că te-ai simțit lipsit de speranță pentru că te confrunți cu anumite conflicte.

Este important să te ocupi de aceste aspecte ale vieții tale, deoarece această semnificație a visului despre inundații poate fi o alertă pentru tine de a te ocupa de aceste probleme înainte ca ele să se revarsă și să-ți perturbe viața, creând doar efecte mai distructive.

Așadar, este interesant să înțelegi bine acest aspect al visului, dar este și mai interesant să fii atent la diferitele contexte pe care le poate prezenta, pentru că diferite contexte pot aduce interpretări diferite. Prin urmare, pentru a înțelege pe deplin ce înseamnă să visezi despre inundații, trebuie să îți amintești ce ai visat pentru a-ți analiza bine detaliile într-un mod mai complet.

Visul care vede o inundație

Să visezi că vezi o inundație poate însemna ceva legat de dorințele tale sexuale și de nevoia pe care o poți avea de a elibera unele dintre ele. În cazul în care inundația este foarte intensă și puternică, poate fi legată și de anumite probleme și tensiuni emoționale. Este posibil să îți reprimi prea mult emoțiile și acest lucru te-a copleșit. Este important să rețineți relația dintre aceste două interpretări.

Ambele se referă la lucruri pe care le-ați reprimat și care vă provoacă o supraîncărcare. Nu este bine să păstrezi multe lucruri acumulate, fie că sunt tensiuni, temeri sau probleme. Într-o zi se vor revărsa ca un potop și vor deveni ceva uriaș, greu de controlat. În plus, este important să fiți atenți la locul unde se produce inundația, deoarece poate fi interesant să identificați punctul din viața dumneavoastră care provoacă acest stres.

O altă semnificație alternativă pentru acest vis este aceea de a înțelege că, de fapt, s-ar putea să îi copleșești pe ceilalți oameni cu cerințele și opiniile tale puternice și poate fi interesant să îți revizuiești modul în care te comporți cu ceilalți, pentru a avea o relație mai bună cu toată lumea . În plus, visul poate fi și despre nevoia pe care o ai, la fel ca la o inundație, de a renunța la tot ce ai pentru ca ceva nou să poată începe.

Visul că este luat de o inundație

Dacă ai fost luat de o inundație în vis, ar putea însemna că ești luat de lucruri care îți scapă de sub control în acest moment. Poate fi momentul ideal să te oprești pentru o vreme și să încerci să înțelegi mai bine ce se întâmplă în viața ta.

Poate fi util să reflectați asupra sentimentelor pe care le aveți și care ar putea avea o influență majoră asupra vieții dumneavoastră, dar pe care le neglijați fără să vă dați seama. Să lași problemele să treacă fără să încerci să rezolvi nimic poate fi ceva care aduce un anumit disconfort și este important ca, în viața noastră, să încercăm să rezolvăm totul, astfel încât să nu existe urme care să afecteze viitorul.

Visând la inundații acasă

Flooding At Home

A visa o casă inundată poate fi ceva ce aduce un mare disconfort și chiar disperare. Casa noastră este locul în care ne simțim în siguranță și am făcut o treabă excelentă în construirea unui mediu care să ne aducă cu adevărat un sentiment de căldură.

Prin urmare, a vedea acest mediu inundat, cu lucruri care sunt duse de apă poate fi ceva ce aduce sentimente destul de negative. Acest lucru reflectă lucruri care s-au întâmplat în viața ta și care te fac să simți că confortul și siguranța ta sunt amenințate. Acest lucru poate fi legat în principal de probleme emoționale care au un mare impact pentru tine.

Visând despre inundații pe stradă

Atunci când ne aflăm în mijlocul străzii și ne confruntăm cu o situație care prezintă un pericol, suntem imediat îngrijorați, chiar mai mult decât de obicei, deoarece strada este un loc care nu trece prea multă siguranță și ajungem să ne simțim expuși. Așadar, prima reacție este să căutăm un loc de refugiu care să ne ofere protecție.

Acest vis reprezintă exact acest lucru, te simți amenințat de o situație din viața ta și nu știi cum să faci față sau la cine să apelezi. Poate fi un moment bun pentru a căuta sprijin la persoanele în care ai încredere și este extrem de necesar să îți înfrunți problemele pentru a-ți recăpăta sentimentul de siguranță.

Visezi despre inundații apă murdară

Apa murdară sau tulbure poate indica faptul că acel punct de apă este oprit și a acumulat murdărie și, din această cauză, trebuie să curgă pentru a se reînnoi. La asta se referă visul, pentru că s-ar putea să ai nevoie să reînnoiești ceva în viața ta, iar acest vis devine o alertă.

Este foarte probabil că ești copleșit de lucruri care nu mai generează pozitivitate în viața ta și poate fi foarte bine pentru tine să scapi de ele. Revizuiește-ți viața pentru a găsi ceea ce te reține și fă o adevărată curățenie.

Visezi că ești inundat de noroi

Flooding With Mud

Acest vis este, de asemenea, legat de lucruri rele din viața ta. Semnificația principală este că ai avut sentimentul că nu ești respectat prea mult și că oamenilor nu le pasă de sentimentele tale. Prin urmare, este important să te impui mai mult și să încerci să îi faci pe oameni să îți observe mai mult sentimentele.

Visând că te îneci în inundații

Drowning In Flooding

A visa că te îneci înseamnă, de obicei, că te simți copleșit de emoțiile tale, ceea ce în sine găsește deja o paralelă cu visul de inundație în sine. Așadar, aici interpretarea este aceeași, dar este și mai intensă, având în vedere situația regăsită în vis. Devine și mai important să începi să te eliberezi de lucrurile care îți pot aduce acest tip de sentiment.

Visul de a te refugia undeva în timpul inundațiilor

Acest vis poate indica faptul că ești o persoană foarte pregătită, deoarece, chiar și într-o situație care poate fi disperată, ai reușit să eviți orice complicație și ai găsit un refugiu.

Așadar, acesta este un indiciu că ești capabil să faci față problemelor tale și că trebuie să fii mai conștient de acest lucru. În acest fel, ai toate posibilitățile de a face ca lucrurile să se întâmple în viața ta într-un mod mai eficient, cu mai mult succes.

Visul care te salvează de la inundații

În acest caz, te-ai aflat într-o situație neplăcută, dar ai reușit să depășești și să eviți ce era mai rău. Poate fi legat de ceva ce s-a întâmplat deja sau este chiar aproape, dar principalul punct care trebuie să iasă în evidență este puterea și capacitatea ta de a depăși acest lucru. Ai un spirit de luptător deosebit și nu trebuie să te lași zdruncinat ușor, pentru că ești o persoană puternică.

Visul care ajută victimele inundațiilor

Să visezi că ajuți victimele inundațiilor poate dezvălui o latură foarte pozitivă a ta. În acest caz, îți arăți latura ta bună, faptul că te gândești la ceilalți și că încerci mereu să ajuți. Gândește-te la asta și folosește-te de inspirație pentru a-ți scoate în evidență latura ta.

5/5 - (1 vote)