Jurământ – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul de jurământ înseamnă de fapt opusul realității. Un jurământ a trecut deja prin perioadele sale de importanță în istorie și în diferite etape ale societății.

Ce înseamnă să visezi la un jurământ?

Atât de mult încât majoritatea popoarelor și culturilor au văzut o ruptură de jurământ ca pe ceva extrem de negativ. Mai mult, existau pedepse pentru cei care nu respectau ceea ce au jurat, dar totul depindea de problema culturală și de momentul respectiv.

Jurământul este un mod de a afirma de fapt, precum și de a promite ceva înainte sau despre ceva. În general, astfel de jurăminte apar asociate cu elemente de valoare morală pentru societate, dar acest lucru poate fi destul de discutabil, nu-i așa?

Un alt detaliu este că jurământul a fost întotdeauna legat de biserică sau de latura spirituală a unei societăți, unde oamenii se folosesc de legătura divină pe care pretind că o au datorită propriului zeu sau religiei lor pentru a da credibilitate oricărui jurământ.

Visele cu jurăminte se referă la o anumită îngrijorare pe care o ai în legătură cu asumarea unui angajament pe care cu greu îl vei putea îndeplini și care îți poate compromite viitorul.

În plus, a visa un jurământ poate însemna că o poziție va fi a ta.

Cu toate acestea, trebuie să reții că ceea ce înseamnă să visezi un jurământ în situația ta poate să nu aibă aceeași interpretare, deoarece anumite detalii schimbă complet sensul.

Vezi semnificația visului de a visa jurământ în diferite contexte.

Visând că ești în jurământ

You Are In The Oath

Faptul de a depune jurământ sau chiar de a asista la un jurământ semnalează că simți nevoia de a-ți dezvălui secretele altor persoane, dar acest vis indică un avertisment clar: nu le poți spune nimănui.

Motivul? Există o persoană care îți caută informațiile și le poate folosi împotriva ta și chiar excela, în funcție de domeniul de aplicare al vieții tale în care se întâmplă acest lucru.

Visul care face un jurământ

Să visezi că faci un jurământ poate fi un tip de vis foarte curios, așa că este interesant să știi ce înseamnă: reprezintă faptul că ești sincer cu tine însuți, adică nu ești genul de persoană care se autosabotează sau care nu este capabilă să vadă ce trebuie să facă sau să cucerească.

Ai atâta determinare încât înțelegi cât de mult sunt fundamentale actele și ideile, sentimentele și dorințele, precum și voința ta pentru a merge mai departe.

De aceea, a visa că faci un jurământ corespunde exact acestui lucru: că nu ești dispus să te arunci în ceva ce nu este ceea ce îți dorești cu adevărat.

Dacă în vis cereți un jurământ, să știți că interpretarea se referă la unele dintre interesele dumneavoastră și face un avertisment cu privire la îngrijorările, suspiciunile și nesiguranța dumneavoastră față de o altă persoană, indicând că nu aveți încredere în ea.

O altă semnificație pentru un astfel de vis este că ai țintit lucruri pe care în cele din urmă le vei realiza, mai ales în domeniul social sau profesional, adică probabil vei cuceri poziții, ceea ce poate indica faptul că este un moment bun pentru tine să investești mai mult pentru a obține în sfârșit acea promovare dorită.

Visezi că vezi pe cineva depunând un jurământ

În visele în care vezi pe cineva depunând un jurământ, ar trebui să fii atentă la veștile proaste: acestea pot fi asociate cu vreun prieten îndepărtat. Așadar, sfatul este ca tu să fii pregătit să primești neprevăzutul.

Faptul că vezi un grup de oameni care depun un jurământ este, de asemenea, un avertisment, dar este mai mult legat de nevoia de a avea grijă de secretele tale, la urma urmei nu știi niciodată când încrederea dintre tine și prietenii tăi poate ajunge să se rupă și să scape de sub control.

Acum, a vedea un copil depunând un jurământ este un simbol al păcii în casă.

Visează că refuzi să faci un jurământ

Acest vis arată că, în sfârșit, vei avea în curând schimbări mari și pozitive în viața ta, dar nu uita: este important să știi să ai atitudine și să înțelegi când să acționezi pentru ca totul să se întâmple, până la urmă nu te aștepta ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Această postură de a refuza să faci orice fel de jurământ definește cât de puternic și mereu foarte determinat ești.

Visul care încalcă un jurământ

Încălcarea unui jurământ sau a unei promisiuni nu este o acțiune foarte potrivită, mergând împotriva multor culturi care cred că acest lucru are consecințe negative.

În acest caz, în vis, ruperea unui jurământ (sau pur și simplu ignorarea lui) vine și cu o simbolistică nefastă, pentru că indică tristețe și remușcări, dar și faptul că vei trece printr-o perioadă nefastă în sfera profesională a vieții tale, în care negocierile tale vor traversa o perioadă de turbulențe, ale cărei consecințe vor fi grave pentru viața ta personală și profesională.

Totuși, visul care încalcă un jurământ semnalează conformismul tău și însăși incapacitatea pe care o ai de a rămâne consecvent cu idealurile tale.

Visezi că depui jurământ pe la biserică

Oath On The Church

Biserica apare în vis cu tot simbolismul ei, și asta e prea clar.

În visele în care depui un jurământ în biserică, există un simbolism legat de un angajament și de determinarea pe care o ai în realizarea acelor planuri care te direcționează și mai aproape de obiectivele și visele tale.

Acest vis este destul de legat cu propriile tale convingeri și în credința ta, pentru că în același mod în care porți această energie, vezi nevoia de a-i ajuta pe ceilalți și de a acționa astfel încât lumea să fie un loc mai bun pornind de la ideea că există o ființă superioară.

Cu toate acestea, visul cu jurământ în biserică valorifică importanța limbajului iubirii, pentru că acesta este responsabil pentru a conecta cu adevărat oamenii și a permite fericirea în orice posibilitate.

Visezi că asculți un jurământ

Faptul că auzi un jurământ în vis înseamnă că este posibil să fi uitat ceva, un subiect sau o situație urgentă, deci este un indiciu că trebuie să îi acorzi mai multă atenție.

Acest vis desemnează, de asemenea, că cineva ar putea avea nevoie de ajutorul tău, fără să cunoască circumstanțele, și este important să protejezi acea persoană.

Visul jurământului de dragoste

Oath Of Love

Un jurământ de dragoste este ceva destul de simbolic, nu-i așa? Într-un vis, dacă asculți sau primești jurăminte de dragoste, este un semn sau un avertisment pentru tine de a fi mai atent la persoana cu care relaționezi.

Jurământul de iubire din vis semnalează, de asemenea, că poți oferi mai mult din tine persoanei iubite, deoarece ai ratat unele momente importante care sunt semnificative pentru viața amândurora.

Visul de a jura pe fals

Înjurătura pe fals în vis este un avertisment important: există multă falsitate în jurul tău, așa că este esențial să fii atent la cine îți este mereu aproape și care dintre aceste persoane sunt alături de tine doar atunci când ești bine sau când au nevoie de ceva.

5/5 - (1 vote)