Labirint – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Acest vis generează o stare de neliniște doar pentru a-și imagina și, încă din cele mai vechi timpuri, ființa umană creează povești, povestește în cărți și chiar pune în scenă în filme epopeea de a trebui să parcurgă labirinturi. Ceea ce știm a fi, prin poveștile străvechi, o formă de pedeapsă sau de evaluare a celui care fusese plasat în labirint.

Istoria Minotaurului este, fără îndoială, cea mai cunoscută dintre toate. Este vorba despre labirintul din Creta, o insulă din Grecia, care a fost ridicat pentru a-l adăposti pe Minotaur. Mitologia greacă vorbește despre un monstru supraomenești compus din corp de om și cap de taur. Visele labirint aduc și ele monștri care pot trăi în capul nostru.

În termeni generali, semnificația visului de labirint demonstrează confuzia mentală, declanșarea unor sentimente și senzații precum frica care ne paralizează, anxietatea care ne accelerează, angoasa care ne slăbește. Toate acestea își pot avea originea în numeroasele probleme pe care trebuie să le rezolvăm, dar nu știm cum.

Modul în care ar trebui interpretat acest vis se împarte în proporție de 50% pe ceea ce înseamnă să visezi un labirint și cealaltă jumătate pe sentimentele și senzațiile pe care le-ai regăsit în timpul visului. Corpul vorbește și trebuie să ascultăm ceea ce are de spus.

Doar după ce vei reuși să deslușești aceste două părți ale visului tău vei primi mesajul complet pe care Universul ți l-a trimis. Credeai că a visa labirintul ar fi simplu de înțeles? Provocarea este lansată, dragă visătorule, treci la treabă.

Visezi că vezi un labirint

Să visezi că vezi un labirint înseamnă să cântărești atunci când vine momentul să iei o decizie cu greutate. Pentru a nu o regreta în viitor, încercați să vă păstrați calmul, să reflectați cu seriozitate și fără grabă.

Există decizii în viață care nu ne permit să ne întoarcem în urmă și să generăm remușcări până la sfârșitul zilelor. Nimeni nu vrea să trăiască cu o astfel de fantomă care bântuie conștiința zi și noapte, sunteți de acord? Aveți credință și la momentul potrivit veți ști care este cea mai bună alegere de făcut.

Visezi că ești blocat într-un labirint

Stuck In A Maze

Să visezi că ești prins într-un labirint înseamnă că cererea de muncă, studii, activități sportive, prieteni, familie etc. îți impun o adevărată închisoare, fără timp pentru a face ceea ce îți place cu adevărat, lucrurile care te înveselesc, care îți aduc liniște și echilibru.

Ar trebui să vă stabiliți prioritățile înainte de toate, filtrând domeniu cu domeniu din viața dumneavoastră ceea ce este extrem de important și ceea ce poate fi tăiat de pe lista de întâlniri, înlocuind sarcinile care vă vor reînnoi energiile și vă vor reechilibra corpul și mintea.

Visează că încerci să ieși dintr-un labirint

Să visezi că încerci să ieși dintr-un labirint înseamnă că ai dificultăți în a identifica în tine cine ești cu adevărat, ce nu te mai îmbracă precum vechile obiceiuri, ce ar trebui să păstrezi ca fiind caracterul tău și caracterul tău excepțional printre atâtea alte lucruri care în acest moment de viață se adună în tine și nu te lasă să găsești ieșirea pentru a te asuma ca ceea ce ești cu adevărat.

Visezi că nu poți ieși dintr-un labirint

Să visezi că nu reușești să ieși dintr-un labirint este anevoios doar să îți imaginezi scena, nu-i așa? Mai mulți scriitori și regizori de film s-au bazat pe această imagine clasică pentru a declanșa angoasă, teamă, nerăbdare și disperare la publicul lor țintă.

Pe de altă parte, semnificația visului în care visezi că nu poți ieși dintr-un labirint este un sfat pentru ca tu să îți reduci anxietatea, fie prin activitate fizică, fie prin tratamente alternative, cum ar fi acupunctura, fie prin medicamente farmacologice.

Visul labirintului complex

Să visezi un labirint complex nu înseamnă că soluțiile la întrebările tale nu vor veni, dar nici că va fi ușor să le obții, întrucât va trebui să parcurgi diverse trasee, să deschizi și să testezi numeroase uși până când vei găsi rezolvarea fiecărei enigme care te înconjoară. Nu totul în viață vine ușor, dragă visătorule.

Visează la labirintul luminat

Viața este mai ușor de parcurs atunci când putem vedea clar unde călcăm, nu-i așa? Ei bine, a visa la labirint luminat este exact asta. Faza de dezorientare mentală, de obscuritate a ideilor tale este pe cale să se încheie și o nouă eră de splendoare totală îți va ghida gândirea și percepția.

Ești o persoană binecuvântată, pentru că a primi o astfel de baie de lumină este pentru puțini. Mersul pe un pavaj luminat îți oferă șansa de a păși ferm, fără să te temi de pământ, fără să te temi de animale, fără să te temi de întuneric.

Visul labirintului întunecat

Dark Maze

Visul unui labirint întunecat înseamnă boală în familie. Având aceste informații în prealabil, încercați să fiți alături de această entitate care va avea nevoie de sprijin din partea celor apropiați. Stimulentele, pozitivitatea și încurajările vor fi un balsam pentru ea.

Tratamentele dureroase, care mai întâi slăbesc corpul pentru a remedia cauza bolii și abia apoi, într-un al doilea moment, reechilibrează organismul, devin greu de continuat fără dragostea și însoțirea membrilor familiei. Acest rol va fi reprezentat în principal de tine, visătorule.

Visând la labirint fără ieșire

Când visați labirint fără ieșire, fiți conștient că, în scurt timp, îndoielile și confuziile vă vor chinui mintea, declanșând o serie de probleme cauzate de greșelile făcute de dumneavoastră.

Suntem mai predispuși la greșeli atunci când nu avem capul la locul lui. Îngrijirea sănătății psihologice este necesară pentru fiecare dintre noi, dacă vrem să învățăm să ne ocupăm din ce în ce mai ușor și cu subtilitate de gândurile noastre. Merită să vă programați o întâlnire cu un psiholog sau un psihanalist și să experimentați.

Visezi că cineva te ajută în labirint

Helps You In The Maze

A visa că cineva te ajută în labirint îți cere să cobori mingea la fileu și să îți permiți să primești ajutor de la cei care sunt dispuși să îți întindă mâna. Renunță la aroganță și mândrie, este firesc ca viața să aibă nevoie unii de alții, altfel nu ne-am fi născut într-o societate.

Nu suntem capabili să facem față tuturor situațiilor, așa că dăm și primim ajutor de la altul, uneori de la persoane pe care nu ne-am fi imaginat niciodată că ar fi ținta unei astfel de binefaceri și carități.

Joc de vis a vis de labirint

Visând la jocul labirintului descifrează o întrebare: Vă considerați un jucător bun? Aveți obiceiul de a vă asuma riscuri la pariuri? Dacă da, sunteți deja familiarizat cu regulile și sunteți conștient de șansele de câștig și pierderi, acestea din urmă fiind întotdeauna mai mari decât primele.

Rețineți că aici vorbim despre jocuri ca formă de joc sportiv, precum și despre bingo în familie, jocuri de cărți cu prietenii. Oricum, animalul care reprezintă labirintul, aducător de noroc în jocurile de noroc, este cerbul. Ce se întâmplă? Aveți de gând să vă asumați un risc?

Visul care poate ieși din labirint

Să visezi că poți ieși din labirint, desigur, nu poate fi decât de bun augur. Deși ai trecut prin obstacole majore în viață, ai dus bătălii pentru a dobândi tot ceea ce ai și ai suferit din greu pentru a învăța anumite lecții, nu te descuraja, viitorul îți rezervă o poartă de intrare în acest labirint. Se apropie vremuri noi.

5/5 - (1 vote)