Lămâie – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa despre lămâie poate avea diferite semnificații, bune sau rele, la fel ca și lămâia, un fruct care dezbină părerile, mai ales din cauza gustului său acru – în ciuda faptului că dă un suc delicios! Semnificația visului despre lămâie poate fi legată de pozitivitate, de modul în care vezi viața și o faci să fie un lucru foarte bun, chiar și în mijlocul adversităților.

Visul fructului poate fi legat și de momente bune în rândul familiei și prietenilor, precum și de surprize la locul de muncă. Cu toate acestea, mai există totuși particularitatea lămâii de a fi destul de acră, așa că visele tale pot însemna oameni răi în jur sau lucruri care nu sunt ceea ce par a fi. Rămâi cu ochii în patru pentru situații dintre cele mai diverse!

Visezi că vezi o lămâie

Să visezi că vezi o lămâie poate însemna, în general, sănătate și vivacitate; este un semn că vei avea o viață viguroasă. În plus, este important să clarificați aspecte legate de lămâie, cum ar fi culoarea, dacă era dulce sau acră etc., pentru ca interpretarea să fie mai exactă.

Visând la lămâia verde

Green Lemon

 

Dacă lămâia care a apărut în visul tău era verde, indicația este că, dacă cineva din familia ta este bolnav, acesta ar trebui să se amelioreze rapid. Lămâia verde înseamnă sănătate pentru tine și pentru familia ta.

Visează că planta de lămâie

Visele despre cultivare sunt legate, de obicei, de prietenii adevărate și de succes, fie că este vorba de domeniul profesional sau social, și indică, de asemenea, că ai capacitatea de a face față celor mai problematice situații în relații. Astfel, să visezi că o plantă de lămâie este de bun augur și simbolizează fertilitatea.

Visează că culegi lămâie

Să visezi că culegi lămâie indică o perioadă de mare noroc. Această perioadă poate fi ideală pentru tine să faci pariuri, jocuri sau chiar să participi la tombole.

Visezi că visezi lămâie acră

Să visezi lămâie acră este un semn că veștile bune sunt pe drum!
Unele dintre aceste vești sunt legate de sănătatea ta, care este în perfectă stare. În acest moment, este important, așadar, să continui să ai grijă de corpul și mintea ta, astfel încât sănătatea ta să fie din ce în ce mai bună.

Dacă în vis simțiți în vis gustul acru al lămâii, dar mâncați altceva, visul indică faptul că relația voastră trebuie să iasă din rutină, altfel trebuie să devină neinteresantă. Ce-ar fi să schimbați puțin lucrurile și să propuneți câteva excursii diferite, sau chiar să condimentați relația?

Visezi lămâie dulce

Să visezi lămâie dulce este un avertisment! Este important să începi să acorzi mai multă atenție lucrurilor, oamenilor și situațiilor, pentru că de multe ori acestea nu sunt ceea ce par a fi.

Visul de a visa lămâie putredă

Să visezi lămâie stricată înseamnă că în jurul tău există prietenii stricate! Acești prieteni falși tind să provoace certuri și te caută doar pentru a te bucura de ceva.

Dacă cineva apare în visul tău, avertismentul este mai direct, pentru că această persoană este cea care trebuie să provoace probleme. Dacă nu apare nimeni în vis, acordați mai multă atenție prieteniilor dumneavoastră, persoana care este putredă în mijlocul tuturor lucrurilor bune tinde să lase urme!

Visul care stoarce lămâia

Squeeze Lemon

Dacă în vis stoarceți lămâi, avertismentul este să evitați certurile cu partenerul; asta pentru că, în acest moment, discuțiile tind să ia o proporție mult mai mare decât se așteptau și să provoace sentimente rănite. De asemenea, evitați situațiile în care nu vă simțiți confortabil: dacă nu aveți chef să ieșiți din casă, de exemplu, nu cedați pentru a-l face pe celălalt fericit, acest lucru poate fi foarte rău pentru voi.

Visezi că sugi lămâie

Să visezi că sugi o lămâie are un semn rău. Visul înseamnă că trebuie să treci printr-o perioadă tulbure din cauza unor dificultăți financiare. Așadar, în acel moment, trebuie să fii atent cu banii, să economisești atunci când este posibil pentru a reduce la maximum problema.

Visezi despre lămâiță

Dacă în visul dumneavoastră vedeți un lămâi, fiți fericit! Semnificația lămâiului, indiferent dacă are sau nu fructe, este de noi oportunități în viață! Trebuie să fii promovat la locul de muncă sau să te confrunți cu o oportunitate de neratat care ar trebui să-ți schimbe viața. Bucură-te de acest moment.

Visând la limonadă

Lemonade

Să visezi la limonadă are o semnificație bună! Visul spune că trebuie să te distrezi de minune în cercurile sociale, unde popularitatea ta va fi în creștere. Este momentul ideal pentru a-ți face noi contacte și, cine știe, să puneți la cale noi proiecte împreună.

Visezi la lămâie galbenă

Să visezi lămâie galbenă înseamnă că în curând ar trebui să sosească vești bune! Acest vis are legătură cu acel dicton de a lua lămâile pe care ți le dă viața și de a face limonadă. Fă-ți timp pentru a face viața mai plăcută și mai distractivă alături de cei dragi. În acest moment, persoanele la care ții cel mai mult vor împărți cu tine momentele frumoase.

5/5 - (1 vote)