Luna – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul despre lună este considerat unul dintre cele mai bune vise și este legat de multe lucruri bune. Acest vis indică faptul că este important să acorzi mai multă atenție ție însuți și oamenilor din jurul tău. Visul cu luna are rolul de a evidenția unele lucruri care ar trebui analizate.

Vis despre lună

Semnificația visului despre lună este de a te uita mai mult la obiectivele tale și la ceea ce îți dorești. În plus, visele despre lună par să arate și faptul că va exista o perioadă cu multe schimbări în viața ta, dar nu trebuie să disperi, deoarece acestea se vor rezolva ușor.

Ce înseamnă să visezi despre lună? Visele despre lună pot apărea pentru a vă da avertismente sau pentru a vă arăta ceva ce percepeți cu greu. Pentru a înțelege mai bine ce are de spus visul tău, este important să îl analizezi sub toate aspectele sale. În acest articol, vei găsi toate informațiile pentru a înțelege ce are de arătat subconștientul tău! Citește mai departe pentru a afla mai multe.

Visează că vezi Luna

Visul în care vezi luna este legat de feminitate, de latura ta misterioasă, delicată și sensibilă, chiar dacă ești bărbat. Caracteristicile “feminine” sunt foarte importante pentru ca noi să fim mai amabili și să ne putem descurca bine cu oamenii. În plus, este un vis care simbolizează puterea de a-ți urma intuiția.

Visul fazelor lunii

Să visezi despre fazele lunii este plin de semnificații. Pentru a înțelege mai bine este necesar să analizați în mod specific faza în care se afla luna în visul dumneavoastră. Vedeți mai jos.

Visul unei Luni pline

Full Moon

Să visezi o lună plină este un vis minunat și poate avea mai multe semnificații. Visul este interpretat, în principal, ca noroc în diverse domenii ale vieții sale. Datorită mărimii și strălucirii lunii pline, norocul va fi mare. În acest moment, puteți câștiga bani în plus din propriile proiecte, care se așteaptă să prospere. Fă-ți timp să plantezi semințele pe care vrei să le culegi mai târziu, bucură-te de vremuri bune!

Visezi la o lună în descreștere

Luna în descreștere, spre deosebire de luna plină, simbolizează faptul că ceva se va diminua, se va destrăma. Visul poate fi legat de probleme familiale, de despărțiri între prieteni sau în relația ta amoroasă.

Dar, deși momentul nu este foarte bun, este important să nu te descurajezi, visul a apărut pentru ca tu să înțelegi problemele și să cauți soluții.

Visul cu semilună

Crescent Moon

Să visezi luna în faza de semilună este un indicator al ascensiunii! În acest moment, trebuie să te remarci la locul de muncă prin abilitățile și dedicarea ta. În această perioadă, este interesant ca tu să investești și mai mult în profesia ta, studiind mai mult și acumulând mai multă experiență.

Visul cu o semilună poate indica și o sarcină sau o naștere în familie. Sunt vremuri minunate!

Visezi despre Luna Nouă

Dacă, în visul tău, luna se află în fază nouă, este de bun augur probleme în relație, dar în curând va avea loc o împăcare.

În plus, visul cu lună nouă poate fi interpretat și ca o îmbunătățire în domeniul financiar! Dacă sunteți proprietarul unei afaceri, ar trebui să vedeți cum afacerea dvs. se extinde. Dacă ați întâmpinat probleme profesionale, cum ar fi o concediere, este important să vă liniștiți și să nu renunțați, deoarece viitorul vă rezervă vești bune!

Visul care călătorește spre Lună

Travels To The Moon

Visul care călătorește pe Lună este vestitorul fericirii familiei! Visul indică faptul că veți primi o veste foarte bună care poate fi legată de o nouă naștere în familie sau chiar de o realizare profesională. Visul poate fi, de asemenea, anunțul unei nunți. Altfel spus, mai multe noutăți vin să îți însuflețească viața!

Visul că se află pe Lună

Dacă, în vis, erați pe Lună, visul este un avertisment: puteți fi literalmente în lumea Lunii și să nu țineți cont de nevoile celor apropiați! De multe ori ajungem să-i părăsim pe cei pe care îi iubim cel mai mult, dar nu trebuie uitat că și ei au nevoie de atenția noastră. Să visezi că ești pe lună înseamnă că trebuie să te întorci și să te concentrezi pe ceea ce este aici, în prezent, și pe ceea ce are nevoie de tine. Mai multă atenție!

Visezi că ești pe lună reflectată în apă

Ce înseamnă să visezi luna reflectată în apă? Aceasta este una dintre cele mai frumoase și mai inspirate imagini dintre toate și este și foarte poetică. Acest vis simbolizează multă fericire! Atunci când luna este acolo, cu fața spre tine, indică o fericire incontrolabilă. Bucură-te de scenă!

Visul unei luni înnorate

Dacă în visul tău luna apare acoperită, totul indică faptul că o problemă va apărea în calea ta și va împiedica finalizarea oricărui obiectiv. Este important ca, în fața problemelor, să nu renunțați și să vă amintiți că totul este momentan. Credeți că, dacă ceva împiedică realizarea unui obiectiv, este pentru că viața vă pregătește ceva mai mare!

Visând cu lumina clară a lunii

Ce înseamnă să visezi cu lumina clară a lunii? A vedea lumina clară a lunii într-un vis înseamnă reconciliere. În această perioadă, vei putea să te împaci cu o iubire sau cu un prieten; trebuie să clarifici tot ceea ce era în suspensie în relația respectivă. Lumina clară a lunii arată că, chiar și atunci când totul pare întunecat, există lumină la capătul tunelului. Este important să ai încredere în tine și să cauți persoana cu care vrei să vorbești. Nu vă fie teamă!

5/5 - (1 vote)