Magie – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa la magie înseamnă că ai o percepție foarte acută și o intuiție foarte puternică. Acordă mai multă valoare propriilor tale calități și cunoaște-ți limitele.

Ce înseamnă să visezi cu magie?

Visele de magie sunt ca și cum ai avea un caleidoscop la îndemână, simbolismul depășește ceea ce vedem și îl cunoaștem citind în cărți și vizionând numeroasele filme care aduc lumea fantastică aproape de noi.

Regula de bază a oricărei magii este: dacă obișnuim să facem bine, atunci bine vom primi și noi; dar dacă folosim pentru a trimite răul, atunci mai rău vom primi. Prin urmare, semnificația visării la magie va depinde și de care sunt intențiile voastre sau ale celor despre care ați văzut că face magie.

Visele cu magie prezintă scene care depășesc spațiul, timpul și materia, chiar dacă acestea au loc în interiorul proiectorului creierului – cu multitudinea sa de mistere – într-un singur loc, pentru o perioadă de somn, corect? Acest lucru este, de asemenea, magic!

Astfel, a spune ce înseamnă să visezi la magie este elastic și poate fi larg în intențiile și energia sa și; limitat la natura noastră omenească și pământească.

Pentru a afla mai multe despre conținutul visului tău, am adus mai jos mai multe detalii despre fiecare variabilă a visării cu magie, astfel încât să poți vedea în care se încadrează visul tău și să ai exclusiv sfaturi, sfaturi și instrucțiuni despre visul tău și momentul tău actual de viaţă. Să ne lansăm împreună în această lume magică a viselor?

Visarea care face o magie

Makes A Magic

Visarea care funcționează ca o magie înseamnă cât de sensibil este câmpul tău de percepție. Intuiția ta vorbește tare și clar la urechi, vocea conștiinței tale îți spune ce să faci pentru binele tuturor și cele cinci simțuri ale tale trăiesc depășite ca niște radare care captează date noi tot timpul oriunde te duci.

Așa cum profeții antichității aveau un câmp magnetic deschis pentru a primi lecții de sus și știu cum să le transmită celor care folosesc corect termenii și tonurile potrivite pentru a comunica cu aceștia, și voi, în zilele noastre și în modernitatea în care suntem inserați , au și acest rol. Ești rar și unic, respectă-ți darul și limitele.

Visează că înveți să faci magie

Visând că înveți să faci magie vorbește despre descoperirile tale în zona de expertiză. Dacă studiați, vă îmbunătățiți la locul de muncă, știți că investiția dvs. în dobândirea de noi cunoștințe va avea un rezultat semnificativ în cariera dvs., evidențiindu-vă în compania în care lucrați sau în nișa în care vă angajați.

Visând că încerci, dar nu poți face magie

Visând că încerci, dar nu poți, să faci magie înseamnă că nu este încă momentul potrivit pentru tine să rezolvi anumite subiecte din viața ta, totul are timpul său și nici măcar forța magiei nu te-ar putea ajuta în acel moment. Magia depinde și de spațiu și timp, aveți răbdare.

Visează că vezi pe cineva care face o magie

A visa că vezi pe cineva care face magie depinde de cine era acea persoană. Dacă sunteți o cunoștință, veștile bune vor fi aduse de el la voi. Bucuria, festivitatea, sărbătoarea și unirea vor fi câteva dintre ingredientele acestei magii.

Dacă un străin a făcut magia, fii atent cu temerile și temerile lor, astfel încât să nu vadă un animal cu șapte capete. A trăi înspăimântat, într-o stare de alertă, înspăimântat de orice mișcări luate de voi ca suspecți vă poate întemnița într-o realitate proprie, dar total nu este în concordanță cu faptele.

Visul magiei negre

Black Magic

Blocaje și obstacole. Visarea magiei negre înseamnă că obstacolele, barierele, abaterile pe trasee neplăcute vor face parte din calea ta, fie în sfera profesională, familială sau iubitoare.

Lucrarea gândurilor pentru a se consolida în pozitivitate, păstrarea credinței și a unui cap ferm vă va ajuta să treceți prin această fază, deoarece, chiar dacă vă balansați, protectorul nu vă va permite niciodată să cădeți.

Visul care evocă o magie

Conjures A Magic

Visarea care evocă o magie are variații în funcție de tipul de magie pe care l-ai văzut evocând. Dar, în general, energia pozitivă ne atrage același grad de reglare vibrațională și toată lumea câștigă. Deja conjurarea cu o magie rea și murdară dăunează nu numai celor care sunt destinați, ci și tuturor celor implicați, care împreună se blochează în noroiul perversității.

Vis de obiecte magice

Visarea obiectelor magice care ni se oferă înseamnă că o persoană va oferi o șansă sau o oportunitate unică în viață și că își va transforma drumul o dată pentru totdeauna. Pe de altă parte, să visezi obiecte magice care sunt găsite sau descoperite de tine indică o revelație grandioasă în fața ta și care îți va modifica percepția asupra vieții, te va face să vezi printr-un alt punct de vedere, un alt unghi, îmbunătățindu-ți foarte mult modul de a duce viața .

Visarea copiilor care fac magie

Când visezi ca un copil să facă magie, amintește-ți că cea mai bună magie pe care copilul tău interior o poate învăța este să ai încredere în el, să știi cât de important este, cât de mult te iubești ca adult și să-l întâmpini.

De obicei purtăm traume din copilărie pentru că nu am învățat încă iertarea de sine, acceptarea de sine și pentru a face primirea corectă și corectă a acestui copil care are atât de mult nevoie de sprijin, dragoste și afecțiune. Iubește-o așa cum ai dorit dintotdeauna să fii iubit, astăzi poți înțelege adevăratele nevoi ale acelui copil și, prin urmare, ești singurul care poate oferi ceea ce are nevoie.

Vis care dobândește cadouri magice

Visarea care dobândește cadouri magice sună aproape ca o dorință copilărească, a celor pe care copiii le au atunci când se bazează pe personajul lor preferat de desene animate, nu-i așa? Și, la fel ca și copiii cu curiozitățile lor, dorințe de noi descoperiri și având totul la îndemână de ieri, conceptul de visare care dobândește cadouri magice se potrivește.

Dacă împărtășești și această anxietate și chiar nerăbdare, ferește-te, te poate dăuna și poate sfârși prin a-ți afecta sănătatea psihică și chiar fizică, cum ar fi dezvoltarea gastritei nervoase sau tulburarea de anxietate generalizată GAD.

Visarea care face magie pentru totdeauna

Când visezi că faci magie pentru totdeauna, încearcă să-ți revii în imaginea pe care ai vizualizat-o în vis dacă aceste vrăji erau pentru tine sau pentru alte persoane cărora le ai o mare dragoste și afecțiune.

Magia definitivă se realizează de obicei folosind ierburi, apă curată și cristalină, lumânări sau cu culori moi și dulci, parfumuri și uleiuri delicate și panglici colorate în tonuri moi, flori care reprezintă bucurie, puritate, pace și armonie.

Visarea care face magie răului

A visa că funcționează magie pentru rău reprezintă că atunci când aruncăm noroi asupra cuiva este imposibil să nu ne murdărim nici. Feriți-vă de ceea ce ați dorit pentru alții și, mai mult decât atât, de lucrarea magică pe care ați făcut-o pentru cei care vă deranjează sau cărora nu le aveți nicio afecțiune. Tot ce se întâmplă, într-o zi se întoarce.

5/5 - (2 votes)