Mână – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi o mână înseamnă că subconștientul tău vrea să-ți transmită ceva despre relațiile tale și despre ceea ce te înconjoară, mai ales în viața profesională.

Visează o mână

Mâinile sunt de obicei o formă de comunicare, fie prin gesturi, fie prin simboluri sau chiar în limbajul lirei, iar acest lucru reflectă în mod direct ce înseamnă să visezi o mână, putând exista un mesaj de autoritate, de protecție, printre altele.

În plus, visele cu mână pot depinde de ce mână apare. Dacă tu ești cea stângă, totul poate fi mai mult axat pe partea ta mai feminină, în special pe harul tău.

Dacă mâna dreaptă este cea care apare în vis, există o indicație a laturii tale masculine, dar se poate referi și la decizii corecte. Există multe posibilități pentru acest vis și multe depind de contextul visat. Prin urmare, este necesar să evaluezi modul în care apare în visul tău, astfel încât să poți interpreta mai precis semnificația visului cu mâna.

Visând la propria mână

Dacă mâna din vis este propria ta mână, este un semn că ar trebui să te simți recunoscător. Asta pentru că ne folosim mâinile pentru orice și rareori ne dăm seama că ele există și au o mare importanță. Când se întâmplă acest lucru, este posibil să observăm cum ne influențează viața. De multe ori ne comportăm astfel cu multe persoane sau lucruri din jurul nostru. Prin urmare, este important să fim recunoscători pentru tot ceea ce face parte din viața noastră și ne ajută să fim o persoană mai bună.

Visând mâinile altora

Este important să luăm în considerare faptul că a visa mâna altcuiva poate fi ceva destul de intim. Poate fi legat de conceptul de “a da o mână” și poate fi un mesaj despre deschiderea față de o altă persoană, lăsând-o să ofere iubire și ajutor nu costă nimic și s-ar putea să ai nevoie de mai mult decât crezi.

Visezi mâini murdare

În limbajul popular, a avea mâinile murdare înseamnă că ai făcut ceva greșit. Aceeași expresie se potrivește în interpretarea acestui vis. Murdăria mâinii reprezintă o anumită falsitate. Dacă strângi o mână murdară, înseamnă că în jurul tău există prieteni care sunt și ei falși. Poate că nu ai observat încă, dar subconștientul tău a reușit deja să vadă acest lucru și încearcă să te avertizeze chiar acum. Acordă o atenție sporită oamenilor din jurul tău, încearcă să nu ai încredere în nimeni.

Visează că te speli pe mâini

Expresia “mă spăl pe mâini” este, de asemenea, relevantă pentru interpretarea acestui vis. Mâinile sunt adesea figuri de stil foarte utilizate, deoarece reprezintă acțiunile pe care le facem de obicei. În acest caz, interpretarea se reflectă asupra subiectelor neterminate pe care le aveți și care ar trebui să fie închise în curând.

Cu toate acestea, faceți tot posibilul să le rezolvați, dar este posibil ca factorii externi să joace împotriva lor. De aceea, există spiritul de a te spăla pe mâini pentru aceste probleme. Știi că faci tot ce poți, dar rezultatul nu vine. Acesta poate fi un moment bun, totuși, pentru tine să îți schimbi abordarea. În acest fel, vă puteți apropia de rezolvarea problemei dumneavoastră.

Visezi la mâini mici

Small Hands

Dacă în visul tău apar mâini foarte mici, acest lucru poate fi un indiciu de infidelitate în apropierea ta. Prin urmare, ar trebui să fiți foarte atenți, nu numai cu partenerul dvs. iubitor, ci și cu prietenii în care aveți încredere și chiar cu colegii de muncă. Nu vă lăsați surprins de o trădare. Pregătiți-vă pentru acest moment, dar fără să vă pierdeți postura.

Visează mâini mari

Pe de altă parte, mâinile mari pot reprezenta ceva destul de pozitiv. Ele pot fi legate de lucruri foarte bune care pot fi în viitorul lor. Sunteți o persoană care și-a stabilit anumite obiective, fie că sunt foarte ambițioase sau nu, iar în următorii ani veți putea vedea succesul în atingerea acestor obiective. Poate fi, de asemenea, un indiciu al succesului financiar, mai ales dacă acesta se încadrează în obiectivele tale.

Visezi mâini însângerate

Aici expresia este similară cu cea a mâinilor murdare. Totuși, în acest caz, mâinile sunt pătate cu sânge. A avea mâinile murdare de sânge descrie un sentiment de vinovăție, după cum relatează expresia. Te învinovățești foarte mult pentru un defect sau o atitudine proastă. Acest lucru ți-a provocat multă durere, deoarece regretul și vinovăția sunt sentimente care, de obicei, afectează foarte mult oamenii. Din această cauză, căutați o modalitate de a atenua această durere. Încercați să vă cereți scuze sau chiar să încercați să vă revanșați în vreun fel pentru ceea ce s-a întâmplat deja. Încercați să faceți un bine cuiva.

Visează că dai mâna cu cineva

Mâna în mână este una dintre cele mai puternice imagini. Ele au un înțeles care înfățișează în special unitatea și despre asta este vorba în acest vis. Există o dorință a ta de a te alătura cumva persoanei din vis, fie pe plan profesional, fie prin prietenie sau chiar în mod afectiv. Ideea principală este că îți pasă de ea și vrei să o protejezi pentru că ți-e teamă să o pierzi.

Visul care strânge mâna cuiva

Încă o dată este vorba de unire, dăm mâna când salutăm oamenii sau când încheiem o afacere, de exemplu. În acest caz, dacă dai mâna cu cineva foarte sărac, poate fi un indiciu că ești o persoană generoasă, cu mare onoare.

Visând la manșeta închisă

Closed Cuff

Ținerea pumnilor strânși indică furie sau luptă. Ar putea însemna că vă țineți mintea închisă, refuzând chiar ajutorul. Pe de altă parte, poate indica faptul că aveți ambiții și că sunteți dispus să luptați pentru ele. Depinde de tine să reflectezi ce altceva se potrivește în acest moment și să te gândești la modul în care intervine în viața ta, în mod pozitiv sau negativ.

Visează la mâini de Asperger

Asprimea mâinilor poate fi o reflectare a modului în care tu însuți ești aspru cu ceilalți. Regândește-te la modul în care îi tratezi pe toți și încearcă să adaugi un pic mai multă delicatețe în ziua ta.

Visul De Mâini Ascuțite Spuneți La Revedere

Să visezi că mâinile își iau rămas bun poate însemna exact ceea ce se întâmplă în vis. Adică, poate fi un indiciu că ești aproape de a face față unei despărțiri, iar acest lucru te îngrijorează. Totuși, nu există niciun motiv de atâta îngrijorare, deoarece totul indică faptul că această despărțire va fi pentru o perioadă scurtă de timp și că totul va reveni în curând la ordine.

Visezi la mâini păroase

Hairy hands

A visa mâini păroase are, de obicei, aceeași semnificație ca și a visa mâini aspre. Cu toate acestea, există o altă interpretare care vorbește că o schimbare de casă este aproape, așa că pregătește-te pentru orice s-ar putea întâmpla în casa ta.

Visează mâini rupte

Mâinile reprezintă, de obicei, instrumentele pentru acțiunile noastre. Atunci când acestea sunt rupte, este un indiciu că ne aflăm în imposibilitatea de a acționa. Din acest motiv, visul este legat de un anumit atac asupra ego-ului tău. Încercați să găsiți puterea de a schimba această situație.

Visul de a visa la mâini locuibile

Mâinile abile sunt un mare simbol al competenței lor. Vedeți că luați atitudini și decizii bune și că meritați credit pentru asta.

Visând la trei mâini

Atunci când ne găsim foarte îngrijorați, avem o anumită dificultate în a acționa. Mâna tremurândă reprezintă această dificultate, deoarece este asociată cu preocupările tale de zi cu zi. Dar aceste preocupări trec de obicei pentru scurt timp.

Visează mâini deformate

Dacă vă lipsesc degetele de la mână, acest lucru ar putea fi un anunț că urmează să primiți bani în plus. Dacă mâna este mai deformată sau cu mai multe degete, poate însemna că o căsătorie este aproape în familia ta.

5/5 - (1 vote)