Mărul – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi măr înseamnă că culegi ceea ce plantezi, că evenimentele din viața ta vor fi rezultatul propriilor tale acțiuni.

Ce înseamnă să visezi la măr?

Mărul este un fruct care are multe relații istorice, cum ar fi în mitul lui Adam și Eva, unde femeia este sedusă de un șarpe să consume acest fruct interzis, și când ca și Isaac Newton a “descoperit” gravitația, în momentul în care i-a căzut mărul în cap în timp ce stătea sub un pom de măr

Indiferent de simbolisme, a visa mărul nu este ceva neobișnuit, oricât de curios ar fi. Visele cu mere aduc, de obicei, semne bune, legate mai ales de viața amoroasă.

Semnificația visului cu mărul, desigur, va varia în funcție de ceea ce s-a întâmplat în visul tău, așa că este important să reții detaliile.

Ai ajuns până aici pentru că vrei să înțelegi ce înseamnă să visezi măr? Continuați lectura, deoarece vor fi prezentate principalele variante ale acestui vis plăcut.

Visezi că vezi un măr

You See An Apple

Mai întâi de toate, să înțelegem semnificația visului de a visa la măr atunci când vezi mărul. Totul indică faptul că vă aflați într-un proces de dezvoltare și maturizare internă.

Căutați să realizați niște procese de reflecție care să vă ajute în această maturizare, pentru că numai așa veți putea să vă atingeți obiectivele personale și profesionale.

Visezi că mănânci măr

Când visezi că mănânci măr, atunci când mănânci din acest fruct, simbolistica este legată de ideea de păcat, adică probabil că te afli într-o fază de dorință pentru ceva interzis. Și asta te face să fii confuză, pentru că deși știi că este greșit, nu-ți poți scoate din cap această dorință.

Amintiți-vă că este important să urmați vocea conștiinței, pentru că atunci când acționăm cu impulsuri, comitem adesea acte greșite și nu mai putem da înapoi.

Pe de altă parte, s-ar putea ca acest vis să nu fie vreo dorință interzisă, ci să reprezinte pur și simplu dorința ta de a avea relații sexuale promiscue, care poate fi asociată cu infidelitatea. Dacă ești singur, nu există probleme cu gândurile sexuale, dar dacă ești căsătorit, gândește-te bine înainte de a acționa, pentru că ai putea regreta mai târziu.

Visează că plantează mere

În cadrul viselor cu mere, dacă visezi că plantezi acest fruct, înseamnă că ești conștient de o situație în care nu ai acționat în cel mai bun mod în trecut, iar astăzi regreți acest lucru. Acest vis indică faptul că înțelegi că trebuie să te schimbi, ceea ce este foarte bine.

Amintiți-vă că întotdeauna trebuie să alegem ce să plantăm, pentru a avea o recoltă bună în viitor. Dacă plantăm semințe bune, fructele vor fi minunate, iar aceasta este o lecție de viață pe care toți oamenii ar trebui să o învețe. Unii chiar învață, dar nu pun în practică aceste cunoștințe. Puneți în practică!

Visează acel măr de recoltă

Harvest Apple

Aici vom încerca să înțelegem ce înseamnă să visezi la măr atunci când culegi acest măr. Acest vis de recoltare reprezintă efectiv faptul că culegi roadele faptelor bune pe care le-ai făcut de-a lungul vieții.

Există o perspectivă bună de creștere personală, amoroasă și profesională. Fii recunoscător pentru realizările pe care le-ai obținut și continuă să plantezi semințe bune, pentru ca recolta să fie mai bună pe zi ce trece.

Visul care cumpără un măr

Semnificația visului în care visezi un măr, atunci când cumperi acest măr, tinde să fie un avertisment că, în mod inconștient, cauți să îți schimbi stilul de viață, poate spre o rutină mai liniștită, cu armonie între viața personală și cea profesională. Și asta e foarte bine, fără îndoială, pentru că echilibrul este totul.

Atunci când visezi că cumperi mărul, înțelege că trebuie doar să cauți pacea, iar echilibrul va fi o consecință în viața ta. Stai departe de persoanele cu energie grea, încearcă să rezolvi toate problemele imediat ce apar în viața ta.

Atunci când căutăm pacea, totul sfârșește prin a converge într-un mod pozitiv, astfel încât calea noastră să fie luminată. Deci, încercați să acționați cu înțelepciune, ce vești bune se vor întâmpla în viața voastră.

Visând la piciorul de măr

Aici, vom încerca să înțelegem, în cadrul viselor cu mere, care este semnificația visului unui copac de mere.

Acest vis indică prosperitate și cunoaștere. Fructele pomului de măr spun că veți atinge foarte curând obiectivele pe care vi le propuneți. Este un semn excelent, te poți bucura de asta!

Nu lăsa baltă, rămâi concentrat pe visele și obiectivele tale și luptă pentru ele, pentru că visul tău indică faptul că în curând vei vedea rezultatul acestui efort.

Visând la mărul roșu

Să visezi măr roșu poate însemna că te afli într-o fază de negare, adică nu vrei să recunoști că te confrunți cu probleme. Nu fugiți, înfruntați problemele frontal și luptați pentru a le rezolva, altfel ele vor deveni un bulgăre de zăpadă și va fi mult mai greu să scăpați de el în viitor.

Visezi la un măr verde

Green Apple

Când visezi măr, visul cu măr verde poate indica faptul că nu ești suficient de matur pentru problemele spirituale.

Sunteți încă destul de atras de lucrurile materiale și nu ați reușit să găsiți o cale spirituală pe care să o urmați. Cu toate acestea, echilibrul este baza vieții, așa că materia trebuie să meargă alături de spirit. Țineți minte acest lucru.

Visezi un măr mușcat

Semnificația visului în care visezi mușcătură de măr este simplă: te înconjoară niște tentații, iar tu și tu sunteți foarte aproape de a ceda.

Încearcă să respiri adânc și să te gândești foarte bine înainte de a acționa, ca să nu ajungi să strici o situație bună din viața ta, pentru o simplă plăcere trecătoare.

Visezi un măr stricat

Ce înseamnă să visezi un măr putred? Acest vis indică imperfecțiunea. Este posibil să întreprinzi acțiuni greșite, să faci greșeli nedrepte, iar aceste greșeli te pot duce la vale.

Pentru a evita această situație nedreaptă, reflectați asupra atitudinilor dvs., analizați-vă conceptele. S-ar putea să fiți surprins să observați că este posibil să acționați contrar principiilor dumneavoastră morale.

Atunci când arătăm degetul pentru a judeca pe cineva, observați că celelalte patru degete sunt îndreptate direct spre noi. Conștiința noastră este judecătorul nostru, iar legea întoarcerii este implacabilă. Analizează-ți foarte atent atitudinile și încearcă să fii corect cu toată lumea, întotdeauna.

5/5 - (1 vote)