Omul – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa un bărbat înseamnă ceva legat de voințe ascunse de care nici măcar tu nu erai conștient. Este legat de sentimentele de nemulțumire și de siguranță pe care le aduce subconștientul tău prin intermediul viselor despre bărbat.

Ce înseamnă să visezi despre bărbat?

În acest fel, totul ajunge să fie legat de temerile sau dorințele tale, pornind de la anumite intuiții pe care le ai de obicei, dar ajungi să nu dai creditul cuvenit. Astfel, semnificația de a visa despre om este legată de tot ceea ce ai ignorat și ai uitat.

Cu toate acestea, fiecare vis are particularitățile sale și, ori de câte ori este prezentă o anumită variație, fiecare poate da o nouă interpretare a ceea ce visezi. Din această cauză, este foarte interesant să afli puțin mai multe despre variații, astfel încât să poți înțelege mai bine ce înseamnă să visezi despre om.

Visează că vezi un bărbat

Să visezi că vezi un bărbat este legat de latura ta rațională sau chiar de aspecte mai interioare legate de agresivitate și competitivitate. Această imagine pe care o avem despre figura masculină ca fiind plină de testosteron influențează acest lucru și poate fi un indiciu că ar trebui să încorporezi aceste caracteristici în viața ta de zi cu zi.

Visează mulți bărbați

Many Men

Să visezi mai mulți bărbați poate însemna că ai un partener de încredere care este capabil să te protejeze și să te susțină în ceea ce ai cu adevărat nevoie. Această multiplicitate de bărbați indică faptul că ești înconjurată de protecție și este un moment bun pentru a-ți arăta recunoștința față de cei care te susțin mereu, deoarece este foarte greu să găsești pe cineva care să fie cu adevărat un bun companion.

Visezi la un bărbat necunoscut

În acest caz, este posibil să anticipezi că ești pe calea atingerii obiectivelor tale de viață. Așadar, continuați să încercați, pentru că munca nu trebuie să se oprească. Odată cu asta, se pot apropia vești bune în familia ta, personală sau profesională. Această pozitivitate va confirma faptul că faci pașii corecți, iar acest lucru este ceva care te poate propulsa mai departe.

Visul unui bărbat cunoscut

În cazul în care bărbatul este cunoscut, poate indica faptul că aveți o dorință puternică de a fi în prezența persoanei respective. Totuși, acest lucru nu înseamnă că este ceva de aspect amoros, ci poate să vă trimită doar sentimente bune. Atunci când simțim acest lucru cu cineva, este important să profităm. Prietenii și tovarășii buni sunt lucruri care fac viața mai bună și este întotdeauna pozitiv pentru spiritul nostru faptul că putem aprecia acest tip de relație.

Visează un bărbat chipeș

Handsome Man

A visa la un bărbat frumos poate însemna că diferite sfere ale vieții tale vor trece prin momente pozitive. Așadar, atunci când simți că lucrurile decurg într-un mod plăcut, fă-ți timp să te situezi la un nivel superior. Este momentul potrivit pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în cele mai diverse aspecte, iar acest lucru depinde doar de tine.

Visând la un bărbat urât

Faptul că ai în vis un bărbat urât poate însemna că te poți confrunta cu momente în care ești foarte tentat să te plângi. Astfel, există o asociere clară cu expresia “a face o mutră”. Cu toate acestea, de multe ori în viața noastră ne aflăm în momente în care ne plângem prea mult și facem prea puțin. Nu lăsați ca acest lucru să se întâmple. Să rămâi doar în plângeri este ceva total contraproductiv și nu face decât să te streseze, să acționezi pentru a-ți rezolva problemele este o utilizare mult mai bună a timpului tău.

Visul unui om fericit

Acesta poate fi un semn că te simți atrasă de bărbatul visurilor tale. Acest tip de sentiment poate începe să iasă la suprafață, dar este un fapt că întotdeauna idealizăm persoanele în care avem un sentiment de iubire ca fiind oameni fericiți, iar acesta este cazul. Totuși, există posibilitatea ca sentimentul să fie reciproc, dar depinde de tine să îl descoperi.

Visul unui bărbat trist

Pe de altă parte, a visa la un bărbat trist aduce, într-un fel, un sens opus. Este posibil ca cineva din viața ta de zi cu zi să aibă un fel de sentiment pentru tine, iar în subconștientul tău ai observat acest lucru. Cu toate acestea, sentimentul nu este reciproc și te face să te temi să nu ajungi să rănești acea persoană. Dacă acest lucru se confirmă, cel mai bine este să discutați pentru a încerca să clarificați situația, astfel încât nimeni să nu fie rănit de ea.

Bărbatul care visează că plânge

Man Crying

Dacă, pe lângă faptul că ești trist, visezi că un bărbat plânge, acesta poate avea o semnificație mai introspectivă. Aveți o mare intuiție, dar lăsați acest aspect deoparte. De cele mai multe ori, intuiția noastră se bazează pe instinctele noastre, motiv pentru care ceva este adevărat în multe cazuri. Prin urmare, ar trebui să folosești puțin mai mult acest artificiu, deoarece va avea efecte pozitive pentru viața ta de zi cu zi.

Tânărul care visează

A visa un bărbat tânăr este un indiciu că veți avea succes pe plan profesional. Adesea, o persoană tânără este văzută ca un simbol al vitalității și, din acest motiv, devine o figură pe care o asociem de obicei cu munca. Prin urmare, poate fi un moment bun pentru a vă pune în practică proiectele.

Potrivit lui Carl Gustav Jung (1875-1961), a visa un tânăr arată puterea pe care o are personalitatea de a se reînnoi, impulsul creativ. O reorientare a spiritului care contribuie la creșterea vitalității și a inițiativei. Urmând liniile directoare ale inconștientului, persoana își poate transforma viața, făcând-o mai interesantă și plină de aventură interioară și de posibilități creative (JUNG et al. 1987).

Bătrânul care visează

Visarea unei persoane în vârstă poate fi simbolul înțelepciunii, deoarece acestea o reprezintă de obicei. Astfel, este posibil să aveți nevoie de un ghid pe fondul dificultăților pe care le întâmpinați în viața de zi cu zi. Nu este întotdeauna necesar să apelăm la alții pentru asta, de multe ori răspunsul se află în noi înșine, trebuie doar să reflectăm puțin pentru a-l găsi.

Visând la un bărbat însărcinat

Aceasta este o situație total anormală și are de obicei două interpretări. Dacă ești bărbat, poate însemna că te-ai purtat arogant, “cu regele în burtă”. Dacă nu, poate fi doar o figură pentru dorința ta de a fi mamă.

Visează despre un omuleț

Visul despre un bărbat scund poate fi legat de latura ta maternă, în care te vezi la un nivel ierarhic deasupra bărbatului. În acest fel, te vezi ca fiind protectorul tău, fiind asociat cu instinctul matern.

Visezi despre un bărbat mare

Pe de altă parte, să visezi un bărbat înalt poate însemna că te confrunți cu mari provocări în viața ta. Acest lucru poate fi legat de diferite aspecte ale vieții tale și este foarte important să începi să îți redobândești grija, deoarece pot apărea situații complicate în calea ta.

Visează un bărbat care bate

Oricât de contradictoriu ar fi, a visa că un bărbat bate o femeie poate însemna că există o pasiune puternică între ei. Acest sentiment intens este reprezentat în acest fel de subconștient și nu înseamnă că există violență între ei.

Visezi despre un bărbat gras

Să visezi despre un bărbat gras poate fi vorba despre aspectul tău sexual, indicând că există o dorință puternică din partea ta în acel moment. Acesta este un lucru foarte comun pentru oricine. Cu toate acestea, aveți grijă la cine căutați să faceți acest lucru, astfel încât să nu existe regrete mai târziu.

Visând un bărbat dezbrăcat

Cu toții am avut acel vis în care apăream dezbrăcați în public. În cazul acestui vis, există o relație cu frica, deoarece te poți afla într-o situație de anxietate, la fel ca atunci când ești dezbrăcat în public. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că nu dumneavoastră sunteți în această situație, astfel că dorința este legată de modul în care vă raportați la alte persoane.

Visează un bărbat în costum

Acest vis are o semnificație simplă, deoarece este vorba, de obicei, de o asociere cu figuri cotidiene, așa că este foarte probabil să vezi bărbați în costum la biserică sau la serviciu, de exemplu. Astfel, acest vis apare ca o modalitate de a-ți reaminti de rutina ta.

5/5 - (1 vote)