Orbire – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi orbire sau orbire înseamnă că este important să ai încredere în prietenii tăi, în cei care merită cu adevărat încrederea ta. Este un semn că veți ieși victorios în unele dispute la care veți participa.

Ce înseamnă să visezi la orbire?

Să visezi la orb sau orb este mai frecvent decât ți-ai putea imagina. În ciuda marelui disconfort și, adesea, a sentimentului de angoasă, indică faptul că există situații din viața ta de zi cu zi pe care nu le vezi sau chiar refuzi să le vezi.

Semnificația visului cu orbirea este strâns legată de realitatea ta și ar trebui să cauți să conștientizezi aceste situații scufundate în subconștientul tău, astfel încât să poți face lumină asupra a ceea ce se află sub întuneric.

Nu fugiți de ceea ce încă nu înțelegeți sau nu vă ascundeți pentru că nu vreți să înțelegeți, este mai bine ca totul să iasă la lumină și să știți unde, când și cum puteți acționa. A continua să ignori situațiile care se întâmplă în jurul tău este același lucru cu a visa că pierzi vederea. Adică: vezi, dar vezi doar ceea ce vrei să vezi.

Nu așa funcționează viața. Este foarte complicată, dar nu există nimic nerezolvat.

Nu vă fie teamă să înfruntați realitatea care se impune. Probleme vor exista întotdeauna și, de fiecare dată când reușești să rezolvi una, mai puternic vei ieși din încleștare. Și astfel, acumulând experiențe, veți fi mai în măsură să găsiți soluții la situații noi și neplăcute.

Visând orb

Este foarte supărător să visezi că orbești și să te afli în situația de a bâjbâi pentru a găsi o cale sau pentru a găsi o mână de ajutor care să te ducă undeva. Dar, de fapt, acest vis poate fi inconștientul tău care îți trimite un avertisment pentru o mai bună percepție a realității tale.

Se poate să se întâmple ceva în viața ta care nu este atât de important, dar tu supraevaluezi acest eveniment și care, în final, va fi o mare pierdere de timp și de dăruire; sau, poate că nu ești încă suficient de pregătit pentru o oportunitate pe cale să izbucnească, iar acest lucru te-a speriat puțin; sau, încă, s-ar putea ca în acel moment să te dedici sentimental unei persoane care, cu siguranță, nu merită toată aprecierea ta. Rămâi pe fază și observă mai bine evenimentele din jurul tău.

Visezi că vezi o persoană oarbă

See A Blind Person

Atunci când cineva visează că vede o persoană oarbă, primul sentiment care îi răsare în piept este compasiunea, dar semnificația acestui vis aduce conotația schimbării obiceiurilor, a cutumelor implementate de tine în mediul profesional. Indică faptul că trebuie să acționezi cu o mai mare cooperare față de toți colegii tăi de muncă.

Trebuie să ai o postură mai pozitivă, mai dinamică, cu mai multă dăruire și simpatie. Apropie-te mai mult de oamenii cu care relaționezi, mai ales când este vorba de colegii cu care îți petreci o mare parte din zi împărțind același mediu și respirând același aer.

Visează că este orb

Se spune că cel mai rău orb este cel care nu vrea să vadă. A visa că ești orb poate fi înțeles pe linia acestei zicale. Dar atunci când nu vrei să vezi, riști să suporți consecințe adesea dezastruoase.

Problemele și neplăcerile de tot felul nu vor înceta niciodată să existe în viața noastră și depinde de fiecare dintre noi să le facem față căutând mereu o soluție bună la caz, fie că este vorba de domeniul profesional, sentimental sau spiritual. A fugi de ele sau a le ocoli înseamnă pur și simplu a amâna neplăcerile lor. Într-o zi vor ieși la iveală și poate cu mult mai multe dificultăți de rezolvat.

Visează la mulți orbi

Pare destul de deprimant să visezi mulți orbi. În principal pentru că acest tip de vis aduce semnificația de pericol, de spaimă. Să visezi oameni care se află în întuneric total indică faptul că nu vrei să conștientizezi conflictele și problemele cu care te confrunți în acest moment.

Trezirea la realitate, oricât de greu ar fi, înseamnă să trăiești faptele așa cum sunt ele cu adevărat. Iar în caz contrar, nu va fi niciodată posibil să găsești soluții care să te îndepărteze de angoasă, frică și suferință. Curajul de a înfrunta neplăcerile este prima acțiune care trebuie întreprinsă. Un pas mai departe și conștientizarea îți va deschide ochii pentru a căuta soluții și a rezolva deodată ceea ce este necesar.

Visul unui orb care își recapătă vederea

A visa un orb care își recapătă vederea reprezintă, în esență, căutarea conștientizării problemelor existente și, în consecință, determinarea de a le rezolva. Încercați, prin meditație, să vă regăsiți “sinele interior”.

Pentru a face acest lucru, închideți ochii și distanțați-vă pentru un moment de lumea reală. Faceți o retrospectivă profundă a vieții dumneavoastră, a atitudinilor, a comportamentului dumneavoastră față de cei din jur, fie că este vorba de locul de muncă, de cercul de prieteni sau de mediul familial. Dedicați-vă la intimitatea cea mai profundă. Acest lucru vă va face mult bine și vă va ajuta să găsiți o cale mai sigură și mai încrezătoare. De acolo, soluția la problemele dvs. va apărea în mod natural.

Visând la copii orbi

Blind Children

Visul unui copil orb poate demonstra că o conduită reprobabilă din trecut insistă să dea târcoale vieții sale. Această amintire poate fi foarte dureroasă și, prin urmare, este necesar să se lucreze asupra acestui conflict pentru a scăpa de el. Consultați un profesionist terapeutic care vă va ajuta să scăpați de acest necaz.

Acest vis poate indica, de asemenea, că trebuie să fiți mai atent și să nu aveți încredere în toți cei care vă vor aborda prea mult. Nu vă spuneți secretele, nu vă deschideți inima atât de ușor. Fii mai reținut.

Visezi că orbii se plimbă pe stradă

Să visezi orbul mergând pe stradă indică faptul că te dedici unei prietenii care nu merită sentimentele tale sincere. Feriți-vă de această prietenie și fiți în alertă, pentru că această persoană ar putea dori să vă creeze dificultăți cu intenția de a vă boicota.

Credeți mereu în oameni, pentru că există o mulțime de oameni buni, bine intenționați, care ne vor binele, dar atâta timp cât nu sunteți siguri cu cine aveți de-a face, mergeți cu mare prudență pentru a nu fi dezamăgiți pe față. Toată grija este puțină. Deschideți ochii și mergeți cu grijă.

Visează la o școală pentru persoanele cu dizabilități de vedere

School For The Visually Disabled

Acest vis pare să aibă vederi de muncă socială sau de voluntariat, dar, de fapt, a visa la școala pentru persoanele cu deficiențe de vedere înseamnă sosirea unor conflicte majore în viața ta. Fiți pregătiți să faceți față problemelor care vor veni, pentru că nu vor fi ușor de rezolvat. Dar, cu multă prudență și inteligență, veți reuși să rezolvați toate aceste neplăceri. Acționați cu mult calm și prudență. Nu vă lăsați purtat de anxietatea de a vedea toate conflictele rezolvate cât mai repede. Totul la timpul potrivit.

Visează că ai ochii vânduți

Aici se poate aplica și vechea zicală: cel mai rău orb este cel care nu vrea să vadă. Să visezi că ești legată la ochi nu înseamnă că poți ignora cu ușurință problemele care se impun în viața ta. Nu așa se întâmplă, va trebui să le înfrunți.

La început, s-ar putea chiar să disperați că nu vedeți o soluție, dar, de fapt, va trebui să fiți foarte calm, pentru că nu există rău care să dureze mereu, așa că soluția va fi mereu pe drum. Cu înțelepciune veți găsi soluția potrivită. A nu te mai gândi la problemă nu te va ajuta deloc, pentru că aceasta nu va dispărea de la sine.

5/5 - (1 vote)