Pământ – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Din cele mai vechi timpuri, visele au fascinat omenirea și au generat nenumărate speculații cu privire la semnificațiile și interpretările lor. Există mai multe pasaje biblice în care Dumnezeu a trimis, prin intermediul viselor, mesajul său, fie despre un scop sau un plan care urma să fie îndeplinit, fie, încă, despre fapte care urmau să se întâmple cu doar câțiva ani înainte.

Atunci când interpretăm visele, nu putem uita că limbajul lor este simbolic, deoarece subconștientul nostru funcționează diferit de conștient. În timp ce conștientul nostru reprezintă ego-ul nostru – care este subjugat voinței și dorințelor noastre ghidate de discernământ – subconștientul este sinele nostru interior, mult mai independent. Acolo sunt procesate datele care formează personalitatea ta înainte de a ajunge la conștient.

În timpul acestei procesări, tot ceea ce trăiești, vezi și simți este înțeles și comprimat într-o singură masă ludică care va ajuta la construirea a ceea ce ești, astfel că apa poate fi viața, păsările pot simboliza libertatea, iar pământul poate reprezenta fertilitatea, împlinirea sau munca grea.

Semnificația visării pământului este cuprinzătoare și înțelegerea a ceea ce simbolizează acest vis depinde de mai multe variabile a ceea ce se poate întâmpla în acest vis în care pământul a sfârșit prin a fi elementul cel mai frapant. Pentru a te ajuta să înțelegi ce înseamnă să visezi pământul, am separat câteva dintre cele mai recurente vise și le-am interpretat pentru tine.

Visul despre pământ și plante

Pământ – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Visarea pământului și a plantelor reprezintă fertilitatea, dezvoltarea și independența. Acest tip de vis sugerează, de asemenea, că este posibil să doriți să vă apropiați de natură. Visul cu pământ și plante simbolizează, în același mod, că ați evoluat spiritual și v-ați detașat de planul material.

Visul pământului în vrac

Pământul slăbit este un semn că lucrurile din viața ta se schimbă și că multe se pot schimba și într-un timp scurt. Acesta poate fi un semn bun, dar este important să fii conștient de aceste schimbări și ca fiecare decizie care ți se pune în față să fie foarte bine analizată înainte de a fi luată. În această perioadă, instabilitățile sunt, de asemenea, frecvente.

Visează pământul galben

Dacă treci printr-o perioadă de muncă grea și dificultăți, nu te descuraja și nu lăsa frustrarea să pună stăpânire pe viața ta. Să visezi pământ galben înseamnă tocmai că această perioadă se apropie de final și că în cele din urmă vei ieși victorios și mai bun ca ființă umană. Dacă nu te confrunți cu o perioadă tulbure, s-ar putea ca aceasta să fie pe cale să înceapă, dar, stai liniștit, angajează-te și înfruntă-o cu fruntea sus. Acolo va exista un sfârșit și un succes.

Visezi la un teren de cimitir

În plan general, poate reprezenta faptul că tu sau un prieten sau o rudă apropiată veți fi afectați de o boală care va aduce suferință. Nu este chiar o boală letală, dar este recomandat să faci un control doar pentru a te asigura și a da un imbold; până la urmă, semnele sunt bune de anticipat. Dacă ați luat terenul cimitirului, este un indiciu că puteți avea încredere în persoanele apropiate în cazul în care aveți nevoie de ajutor pentru a rezolva o problemă.

Visând la Pământul Alb

Pământul alb într-un vis este de bun augur. Pământul alb reprezintă întâlnirea din viața ta cu o fericire amplă și în toate sensurile. Ar trebui să ai parte de zile de prosperitate și stabilitate financiară, de realizări în dragoste și la locul de muncă și să poți crea legături mai puternice cu prietenii sau cu un partener de afaceri. Profitați de această perioadă pentru a consolida relațiile și, dacă este posibil, dedicați-vă timpului liber.

Visezi că sapi în pământ

Simțiți nevoia să dezvăluiți ceva ce v-a părut rău să țineți secret. Cât de des păstrăm lucruri care sfârșesc prin a ne face să suferim? Găsește pe cineva de încredere, de preferință o persoană pe care o cunoști de mult timp și cu care ai o relație apropiată, și anunță această persoană.

Acesta este doar un sfat, dar asigurați-vă că dezvăluirea a ceea ce vă provoacă disconfort nu aduce suferință inutilă altora. Dacă este vorba de un secret care v-a fost încredințat, uneori discuția cu persoana care v-a încredințat o astfel de responsabilitate vă poate aduce un oarecare confort.

Visează Pământ și Stâncă

Să visezi pământ și stâncă indică faptul că vor veni perioade de mare succes și împlinire pentru tine, dar nu fără multă luptă și obstacole care vor trebui ocolite cu răbdare și obiectivitate. De aceea, ai devotament pentru valorile tale și curajul de a înfrunta barierele care vor încerca să-ți blocheze calea.

Visează că ești proprietarul unui teren

Pământ – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Să visezi că ești proprietar de terenuri este de bun augur și noroc în afaceri. Un semn clar că veniturile tale vor crește și că vei prospera în tot ceea ce faci. Așteptați profituri și abundență, dar nu uitați să nu așteptați stând jos. Visele servesc ca o indicație că ceva ce faci merge bine sau nu. În acest caz, merge foarte, foarte bine, dar nu încetiniți.

Visând la alunecarea de teren

Se anunță schimbări în viața ta și acestea pot fi bune sau rele. Visul cu alunecări de teren aduce această ambiguitate în interpretare, ceea ce este sigur este că schimbările vor veni și asta indică faptul că trebuie să acționezi cu prudență și înțelepciune pentru ca ele să fie ușoare și pozitive.

Visând că pământul se cutremură

Pământ – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Să visezi că se cutremură pământul sau să visezi un cutremur simbolizează o provocare care va fi remarcabilă în viața ta. Poate că vă confruntați deja cu acest moment și nu aveți nicio idee despre cum să îl depășiți sau poate că acest moment va veni în curând. Nu vă lăsați doborât.

Bineînțeles că nu este ușor să treci prin dificultăți, dar este cel mai pur adevăr că totul în viață are un timp pentru a dura. Nimic nu durează la nesfârșit, nici ceea ce este bun, nici ceea ce este rău nu va dăinui în viața ta, atâta timp cât îți păstrezi credința și ochii la orizont. Aveți credință!

5/5 - (1 vote)