Parc De Distracții – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Să visezi parcuri de distracții reprezintă momente și sentimente de bucurie alături de familie și prieteni, abundență și siguranță în afaceri, oferindu-ți timp să te dedici activităților de agrement și o viață amoroasă liniștită.

Parcurile de distracții sunt locuri agitate și cu multe lucruri și oameni în mișcare. Pentru copii, acest tip de vis este legat de dorința de a se juca, de a se distra, total axat pe ludic. Dar, pentru adulți, semnificațiile sunt mai complexe și pot însemna chiar lipsa acestor momente ludice în viața reală.

Dar un parc de distracții tumultuos poate însemna și prea mult stres și confuzie, prezența multor oameni în jur sugerează teama de singurătate.

Chiar și faptul de a fi singur într-un loc de joacă poate fi un semn al sentimentului de abandon sau de tristețe. Ei bine, dacă vrei să afli nuanțele interpretărilor despre ce înseamnă să visezi un parc de distracții în diferitele sale forme, ia-ți biletul și vino cu noi în rândurile scurte de mai jos.

Visul în care se vede un parc de distracții

Viața omului este plină de momente în care avem nevoie să ne deconectăm de probleme și să ne distrăm. Să visezi că vezi un parc de distracții poate arăta că ești în căutare de activități distractive, că trebuie să te relaxezi sau să găsești timp pentru a face acest lucru.

De asemenea, poate sugera că ești foarte preocupat de timpul tău liber, indicând că poate ești neproductiv sau foarte distras în ultima vreme. Sau că ai nevoie să zâmbești mai mult, căutând astfel să urmărești distracția altora pentru a te simți viu și vesel.

Visezi că te afli într-un parc de distracții

Parc De Distracții – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Dacă ați intrat deja pe porțile parcului, atunci chiar trebuie să vă permiteți să fiți complet fericiți și veseli. Viața ta are nevoie mai mult ca oricând de un moment mai mare de relaxare și distragere a atenției. Căutați imens să vă aventurați și să vă aflați într-un mediu distractiv, aveți nevoie de aventuri.

Cum erai când te plimbai prin parc? Dacă erai fericit, răspunsul de care ai nevoie este să-ți permiți. Dacă erai prea îngrijorat sau neliniștit, răspunsul de care ai nevoie este să-ți regândești prioritățile, ceva nu este terminat în viața ta și nu te lasă liber să fii fericit.

Visând copii pe un loc de joacă

Să visezi copii înseamnă speranță, puritate sufletească, empatie, grijă pentru ceilalți și dorința de a fi o persoană mai bună. După cum poate sugera și vulnerabilitate, naivitate și fragilitate, ceea ce nu este chiar atât de rău, doar că trebuie să fii atentă la cine poate profita de aceste puncte slabe.

Dacă copiii din parc sunt fericiți și sănătoși, înseamnă succes și recunoștință. Dacă sunt bolnavi și triști, există o situație conflictuală în interiorul tău care trebuie rezolvată urgent, pentru a putea ieși din acest moment prost și trist și a te bucura de imensul parc de distracții din jurul tău, care este viața.

Visul unui parc de distracții aglomerat

Așa cum am tratat anterior, a visa un parc plin de oameni poate indica faptul că ți-e frică să fii singur, că în acest moment din viața ta există o nevoie extremă de companie și de oameni care să te susțină.

Un parc plin și tumultuos poate însemna confuzie în relațiile tale sociale. O mulțime de oameni implicați în problemele noastre pot ajunge să ne încurce în calea găsirii unei soluții reale la probleme.

Este important să identificăm care sunt persoanele care ne ajută și care sunt cele care ne stau în calea rezolvării anumitor probleme, pentru a nu pretinde prea mult de la ceilalți sau de la noi înșine și pentru a crea relații sănătoase și durabile.

Visezi că stai la coadă la parcul de distracții

O coadă poate indica gânduri pesimiste, trebuie să lași aceste gânduri acolo și să cauți recunoașterea eficienței lor în relațiile tale și în munca ta. Dacă stai la coadă în parc, viața ta socială are tendința de a fi agitată și se vor întâmpla lucruri bune în mediul tău de lucru.

Identificați locul pe care îl ocupați la coadă, uneori suntem în fața multora, alteori suntem ultimii, dar întotdeauna ne vine rândul. A fi la coadă înseamnă deja să-ți permiți să participi la ceva bun pe care ți-l dorești cu adevărat. Nimeni nu stă la coadă degeaba.

Visând la un parc de distracții abandonat

Parc De Distracții – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Acest tip de vis indică faptul că trebuie să te deschizi mai mult în relațiile tale sociale, să fii mai relaxat și să faci față mai multor provocări. Parcul de distracții poate reprezenta mintea ta creativă, dacă este abandonat înseamnă că nu explorezi idei și posibilități noi.

Nu-i așa că este foarte tare când vedem imagini cu un parc plin de jucării uriașe, colorate și luminate? Aceste jucării trebuie să fie prezente și în parcul tău, mintea ta trebuie să fie hrănită cu lucruri optimiste și pozitive pentru a fi un parc de distracție, fericit și vizitat de mulți oameni.

Deschide-ți mintea și reconstruiește-ți parcul de distracții. Permite oamenilor să viziteze acest parc și să se distreze, pentru că poți crea ceva bun și vesel pentru cei din jurul tău. Deschideți-vă mai mult și permiteți-vă un pic mai multă aventură și adrenalină.

Visul unui parc de distracții închis

Puteți lăsa alți oameni să vă ajute să îmbunătățiți structura parcului dumneavoastră de distracții. Să visezi că este închis indică faptul că s-ar putea nu numai că ești obosit de idei, dar nu îi lași pe ceilalți să te ajute să îți îmbunătățești situația. Credeți în relațiile dvs. sociale și în ceea ce oamenii au bun de oferit.

Negi să te distrezi, ai nevoie de o pauză pentru petrecerea timpului liber.

Visezi la un loc de joacă cu jucării care nu funcționează

Visul cu jucării indică fericirea familiei, poate indica faptul că viața ta este complicată și dificilă, dar ai lejeritate și calm pentru a face față situației. Se sugerează că prețuiești lucrurile pe care le ai în toate domeniile vieții tale. Mai presus de toate, dacă jucăriile nu funcționează, înseamnă că unele lucruri din viața ta nu merg conform planului. Este timpul să vă opriți și să reflectați asupra direcției în care doriți cu adevărat să ajungeți.

Visează la un roller coaster într-un parc de distracții

Parc De Distracții – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Să visezi un roller coaster indică faptul că îți este teamă să îți asumi ceva serios în viața ta. Dacă jucăria este veche, indică faptul că vei avea succes cu banii, iar dacă este nouă este semn de căsătorie. Dacă este mare, sugerează măreția spiritului, iar dacă este mică, elimină prejudecățile.

Viața te pune în situații rele și apoi în situații bune și fericite. Să visezi un roller coaster înseamnă să te străduiești să o iei de la capăt zi de zi, să te străduiești să fii mai bun. La urma urmei, viața este plină de “bucle”, ca un mare roller coaster.

Visând la caruselul dintr-un parc de distracții

Parc De Distracții – Semnificația Și Simbolismul Viselor 5

Visul cu copii pe un carusel indică posibilități de îmbunătățire financiară sau o anumită naștere în familie. Dacă este pe fugă, poate sugera regrese în legăturile afective. Dacă ești singur indică faptul că ai nevoie de încurajare pentru a continua sau că se poate apropia o oarecare iubire, iar dacă stă pe loc poate indica o oarecare trădare. Dacă este rupt, poate însemna o pierdere care se apropie sau o problemă care se apropie.

În general, a visa la carusel înseamnă că trebuie să te aștepți la unele schimbări în viață în curând.

5/5 - (1 vote)