Pasăre – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Visul de pasăre înseamnă un semn pozitiv. Poate simboliza cariera și latura socială a vieții tale. Reprezintă toată libertatea pe care ți-o dorești în viața ta.

Ce înseamnă să visezi o pasăre?

O pasăre este un animal și, așa cum este descris sub simbolul general, cuprinde ceva legat de instinct și, prin urmare, ceva natural în noi.

În vise, păsările sunt, de obicei, imagini ale unor elemente precum intuiția (ajutor din partea inconștientului), spiritualitatea (păsările care zboară sus), fantezia (care poate fi în colivie) sau libertatea (liber ca o pasăre). Semnificațiile pot fi multiple, mai ales dacă ne gândim că există atât de multe specii de păsări. Starea păsării din vis poate fi, de asemenea, o indicație a ceva foarte central.

Poți vedea păsările în vis ca pe o mână prietenă a inconștientului – un mesager care îți oferă ceva ce te poate ajuta în situația ta, dar pe care trebuie să îl iei și să îl accepți, înainte ca “păsărica să zboare”, adică înainte ca șansa să fie pierdută.

Păsările pot zbura și sunt libere de limitările normale ale Pământului, trebuie să acceptăm. Din acest motiv, visele cu păsări – la fel ca visele în care este posibil să zbori – pot fi văzute ca o imagine a capacității de a te elibera de limitările pe care le putem simți. Acestea pot fi limitări externe sau chiar interne. Prin urmare, visele cu păsări pot simboliza și dorințele de libertate.

Deoarece pasărea este liberă de limitările pământești comune oamenilor, ea este de obicei un simbol al fanteziei. Poate fi înaltă (poate că aveți niște idei pe care încercați să le realizați) sau poate fi foarte limitată în mișcări (pasărea din colivie). Păsările pot zbura înalt și, în această imagine, visele cu păsări pot implica și propriul efort pentru spiritualitate și strălucire, poate o căutare a unui sens mai profund.

Păsările pot simboliza, în unele cazuri, ceva feminin: la bărbat, calitățile lor feminine interioare, iar la femeie, așa-numitul sine sau ființa lor cea mai intimă.

Visezi că vezi o păsărică

O pasăre într-un vis face aluzie la incidente bune, cum ar fi bogăția, norocul și creșterea mijloacelor de trai. Persoana care vede o pasăre în vis apreciază dezvoltarea afacerilor sale și prosperitatea.

Visezi o pasăre care zboară

Pasăre – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Păsările zburătoare înseamnă prosperitate și abundență. Ele pot fi un simbol al carierei tale. Ele pot simboliza, de asemenea, viața ta socială. Uneori, acest vis indică faptul că zburați la înălțime. Poate că aveți obiective și ambiții mari de atins.

Visează o pasăre în cușcă

Pasăre – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Dacă păsărică era într-o colivie, atunci te poți simți ca și cum ai fi blocat în ceva în căutarea unei ieșiri. Dacă vedeți mai mult de o pasăre în colivie, acest lucru poate sugera fericire acasă.

Visul unei păsări care cântă

Dacă pasărea mică cânta, ar putea însemna vești bune pe drum, sau un sentiment general de bucurie și fericire în acest moment.

Visând o pasăre în cuib

Pasăre – Semnificația Și Simbolismul Viselor 4

Să visezi un cuib de pasăre plin de ouă este semn de succes în a cunoaște oameni. Un cuib gol sugerează îngrijorare și pesimism în afaceri. Dacă în cuib vedeți pui abandonați plângând, este un semn de îngrijorare față de cineva din familia dumneavoastră.

Visezi la păsări colorate

Dacă visul tău este despre păsări viu colorate, acesta reprezintă fertilitatea sau sexualitatea feminină și este un indicator pozitiv puternic pentru implicarea în activități sexuale. Dacă visul tău este despre păsări de culoare închisă, sau păsări de pradă zburătoare, acest lucru indică o curățare de energie negativă.

Visul despre păsări moarte

Moartea păsăricii din vis nu indică lucruri bune, ci tristețe și angoasă. Dacă pasărea moare de mâna visătorului, este un semn rău. Uneori, acest vis se referă la dificultăți și pierderi de bani în viața profesională.

Ce înseamnă culorile păsărelelor în visul tău?

Păsări albastre în vis: dragostea și onestitatea vor fi ale tale. Vă veți dedica sarcinii pe care o aveți de îndeplinit. Poate reprezenta, de asemenea, pacea și bunătatea.
Păsărele violete/oxy în vis: aceasta este legată de meditație și imaginație în viață. Există calități pe care trebuie să le arătați celorlalți.
Păsări roșii în vis: energie și împământare, veți găsi pasiune și stabilitate.
Păsări galbene mici în vise: distracție în față, veți găsi putere și intelect.
Păsări mici verzi în vise: echilibru și comunicare vor fi ale tale. Întoarceți-vă spre natură și meditație. Păsărelele mici și verzi sugerează, de asemenea, calmul și dragostea pentru viață.
Păsări portocalii în vise: fluxul creativ și vei fi și tu fericit în viață.
Păsări negre în vise: concentrare profundă pe creșterea ta și a celorlalți.
Păsări roz în vise: rozul este legat de chakra inimii, este asociat cu meditația și dragostea.
Păsărele albe în vise: pace în viață și meditație. Reprezintă, de asemenea, un gând clar, mai ales dacă păsărelele albe mici zburau în vis.
Păsări aurii în vise: o bogăție materială va fi a ta.
Păsări maro în vise: fertilitate și bază în viață.
Păsări gri în vise: reprezintă faptul că ești în contact cu tine însuți.
Păsări albe și negre în vise: păsările obișnuite în visele de acest fel reprezintă necunoscutul în viață.

5/5 - (1 vote)