Phoenix – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Ce este Phoenix

Phoenix este o pasăre legendară a mitologiei grecești care a murit, dar după câteva clipe a renăscut din propria cenușă. Pasărea fenix, înainte de a muri, s-a împiedicat să ardă și apoi a renăscut.

Phoenix avea o forță amplă, capabilă să transporte încărcături grele în timpul zborului său, ajungând la punctul de a transporta chiar și elefanți.

Ce este Phoenix?

Termenul Phoenix numește o pasăre mitică, o figură legendară care reprezintă depășirea. Phoenix mitologic a murit în combustie și a renăscut, după un timp, din propria cenușă, așa cum s-a spus mai înainte. Alte simboluri atașate Phoenixului sunt soarele, focul, viața, fericirea, învierea, puterea, reînnoirea, longevitatea și nemurirea.

Originea termenului Phoenix

Savanții cred că legenda Phoenix-ului și-a avut originea în Est, tolerând ajustările aduse de popoarele din Occident de-a lungul anilor. În antichitate, pasărea era o ființă respectată de diferite popoare, cum ar fi egiptenii, chinezii și grecii. În Egipt, Phoenix a fost contemplat în special de locuitorii din Heliopolis, unde a fost văzut ca reîncarnarea zeului Ra.

Mitologia Phoenixului

Phoenix – Semnificația Și Simbolismul Viselor 2

Pasărea, conform punctului de vedere al mitologiei grecești, este cea mai frumoasă dintre animale și simulează speranța și avertizarea continuării vieții după moarte. Penele care acoperă Phoenix și penajul său, strălucesc în cinci culori, albastru, violet, alb, auriu și roșu. În mod curios, genealogia termenului provine dintr-o traducere confuză a unui istoric grec, care s-a amăgit dând numele palmierului (phoinix, în greacă) păsării.

Nemurirea și renașterea

La sfârșitul fiecărui ciclu de viață, fenixul a ars într-un foc funerar. Viața îndepărtată a Phoenixului și renașterea sa din propria cenușă l-au transformat într-un simbol al renașterii spirituale și al nemuririi.

Pasăre legendară

Phoenix – Semnificația Și Simbolismul Viselor 3

Este destul de interesant de observat că figura Phoenixului apare în diferite culturi antice. Cu toate acestea, simbolismul și semnificația sa originală sunt păstrate, astfel încât, în culturile egiptene, grecești și chineze, menține reprezentarea unei păsări legendare și admirabile, precum și simbolismul său de înviere.

Simbolul puterii

Phoenix are, de asemenea, capacitatea de a se transforma într-o pasăre de foc destul de asemănătoare cu un vultur. Prin moartea sa distinctă, Phoenix a devenit un simbol al forței, nemuririi și renașterii. Este una dintre cele mai concepute forme de oameni care fac tatuaje pentru corp.

Tatuajul

Îndeplinind definiția purtată de mitul Phoenixului, cei care își aleg imaginea caută să-și arate tendința de a depăși, ca o consecință a depășirii unei largi tristețe a suferinței.

Ținând cont de bogăția detaliilor, este adesea realizată pe spate și selectată atât de sexul feminin, cât și de cel masculin. Localitatea este una dintre favorite deoarece, deoarece abordează un desen cu un exces de detalii, are nevoie de un spațiu mai mare. Culoarea este, de asemenea, un alt punct forte al tatuajului Phoenix, este folosit pentru a folosi nuanțe intense, precum roșu sau numai în negru, cu detalii umbrite.

Antonime ale lui Phoenix:

Slăbiciune;
Moarte;

5/5 - (1 vote)