Picior De Pui Cross – Semnificația Și Simbolismul Viselor

Ce este crucea picioarelor de pui

Crucea Chickenfoot, numită și Crucea lui Nero, este reprezentată de desenarea unui „footfoot” în interiorul unui cerc.

Simbolismul crucii cu picioare de pui

Sub numele de picior de cruce sau Crucea lui Nero, simbolul este considerat anticrist, în timp ce este ca și cum Hristos ar fi fost răstignit cu capul și brațele căzute.

Numele Crucea lui Nero provine de la creatorul său Nero, un împărat roman care a creat-o cu scopul de a-și bate joc de Hristos și de creștini, care au vrut să decimeze. El a dat numele de „semn al creștinului spart” și, datorită designului său, a devenit cunoscut și sub numele de cruce cu picioare de pui.

Toate simbolurile sunt create pentru a identifica grupuri care urmează o anumită credință sau filozofie și, în cazul Crucii lui Nero, este legată de mișcările satanice pentru cei care cred în această origine.

Cu toate acestea, simbolul a fost folosit ca logo al unei Campanii de Dezarmare Nucleară (CND în engleză) pentru a fi cea mai mare mișcare pentru pace în Europa în 1958, din acest motiv, reprezintă și pacea și dragostea, care a fost chiar adoptată ca simbol hippie în anii 1960.

În verde, era un simbol al păcii și al ecologiei. Astăzi simbolul ecologiei este reprezentat de trei săgeți verzi care formează un triunghi.

5/5 - (1 vote)