Rana – Semnificația Și Simbolismul Viselor

A visa o rană simbolizează o perioadă în care trebuie să fim precauți. Oricât de mult ne-ar da impresia că visele cu o rană ne dau senzația că este ceva rău sau că vom fi răniți, nu este așa! Ele simbolizează faptul că ar trebui să ne oprim și să ne uităm mai mult la ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Vis despre rană

Semnificația visului cu o rană poate încerca să ne arate și faptul că există cineva în apropiere care are sentimente de invidie și care ne poate face rău în vreun fel dacă nu se caută o soluție. Vezi mai jos ce înseamnă să visezi despre o rană.

Visul despre o rană deschisă

Open Wound

Să visezi o rană deschisă înseamnă că trebuie să fii conștient de impulsurile tale și de modul în care ar trebui să le stăpânești în preajma persoanelor cu care nu ai o legătură foarte puternică. Experții susțin că acest tip de vis este legat de cele mai profunde sentimente ale noastre, că există ceva care te rănește și că trebuie să rezolvi cât mai repede acest lucru și să nu ignori deloc acest fapt.

Visul despre o rană vindecată

A visa despre răni deja vindecate pare să ne amintească de ceva din trecut pe care l-am depășit. De obicei, aceste vise apar în viața noastră într-un nou moment emoțional complicat prin care trecem, cu intenția de a arăta că ceva similar a mai fost depășit și că trebuie doar să te străduiești să învingi din nou. Credeți în puterea și potențialul vostru, fără a lăsa frica și nesiguranța să pună stăpânire pe corpul vostru.

Sunt unii care susțin că visele cu o rană vindecată par să indice că începe o fază norocoasă și că ai trecut prin ceva care te durea până atunci, totul datorită alegerilor bune pe care le-ai avut în ultima vreme.

Visezi despre o rană cu mâncărimi

Itchy Wound

Să visezi o rană care te mănâncă înseamnă un semnal de alarmă pentru ca tu să acorzi mai multă atenție relațiilor tale sociale. Este posibil ca acestea să se afle într-o situație delicată, provocând o anumită neliniște în interiorul tău. Acest vis apare tocmai pentru ca tu să încerci să o rezolvi cât mai repede, pentru a evita orice ceartă sau retragere pe care ai putea să o regreți în viitor.

Specialiștii spun că acest vis reprezintă o etapă plină de schimbări pozitive legate de mediul nostru profesional. Dar, pentru a îmbrățișa această fază, va trebui să te debarasezi de unele atitudini care nu sunt sănătoase pentru tine.

Visul despre o rană închisă care se deschide

Să visezi despre o rană închisă care se deschide simbolizează faptul că ceva din trecutul tău în legătură cu cineva nu a fost foarte bine rezolvat și te poate deranja din nou.

Din această cauză, este momentul în care vei avea nevoie de multă reflecție și sinceritate, rezolvând orice restanță astfel încât să nu te împiedice să îți urmezi drumul și momentele frumoase pe care ți le rezervă alături de acea persoană.

Visul despre o rană care nu se vindecă

A visa despre o rană care nu se vindecă are o semnificație foarte asemănătoare cu a visa despre o rană închisă care se deschide, dar este mai mult legată de neînțelegeri recente care au fost prost rezolvate cu un membru al familiei sau cu un partener.

În acest caz, încercați să le rezolvați cât mai repede, fără să tergiversați prea mult din teamă, pentru a putea fi împăcați. Un dialog sincer și prezentarea de scuze, dacă este necesar, sunt esențiale.

Visul despre rana cuiva din altă parte

Să visezi despre o rană la altcineva înseamnă că ai avut un interviu sau că lucrezi deja la ceva ce simți că nu-ți place. Acest tip de situație poate implica teamă, nesiguranță și chiar revoltă, dar înțelege că, în primul rând, ar trebui să fii recunoscător pentru că ai o oportunitate de a lucra într-o perioadă în care șomajul este ridicat și mulți ar face orice pentru a fi în locul lor .

În plus, această oportunitate poate genera surprize pe parcurs, făcându-vă să ajungeți să vă descoperiți un nou talent sau chiar o plăcere în ceva ce ați fost întotdeauna reticent să faceți.

Sunt unii care susțin că acest vis te poate avertiza că acest loc de muncă în care ești nefericit îți poate face atât de mult rău încât îți provoacă depresie sau chiar te împiedică să realizezi ceva mai bun. Gândește-te bine la situația ta actuală și, dacă există o șansă de a te descurca bine în altceva, studiază și luptă pentru asta cât mai curând posibil.

Visul care face rău altcuiva

A visa că rănești o altă persoană are o semnificație foarte asemănătoare cu a visa despre o rană la o altă persoană, deoarece simbolizează faptul că vei trece printr-o provocare în care va trebui să suporți o situație neplăcută, dar că în curând acel moment va trece și chiar te va face să te pregătești pentru ceva mai bun care deja merge spre tine.

De asemenea, acest tip de vis te poate avertiza că ai un șef foarte abuziv și că provoci o relație foarte toxică cu mediul tău de lucru. Dacă îți dai seama că este cazul tău, concentrează-te pe deschiderea unui dialog cu el fără discuții, pentru a nu exista consecințe mai grave.

Visezi despre o rană la picior

Leg Wound

A visa la picioare rănite înseamnă că te simți incapabil să acționezi în fața unei situații. Există ceva sau cineva care vă face să nu mai puteți îndeplini sarcini care până atunci erau simple, împiedicându-vă să vă dezvoltați în cadrul obiectivelor personale pe care le urmăriți, ca și cum vi s-ar fi luat capacitatea de a reuși. Dar nu o crede, respiră adânc și privește la tot ceea ce ai realizat singur, arătând cum poți ieși din această fază nefastă.

Unii susțin că acest vis sugerează că îți petreci prea mult timp îngrijorându-te de direcția în care se îndreaptă viața ta.

Visând despre durerea de picior

A visa despre un picior rănit simbolizează o rană emoțională veche care ți-a modelat personalitatea actuală. Cu toate acestea, acest vis apare tocmai pentru a te atenționa dacă aceste traume vechi nu cumva te determină să nu mai faci mai multe lucruri de teama de a eșua din nou.

Visul despre rana de la mână

Să visezi despre rana de la mână arată că te simți incapabil să te reconectezi fizic cu cineva din cauza unor traume vechi. Acest vis apare pentru ca tu să încerci să rezolvi această problemă cu tine însuți, deoarece acest lucru te împiedică să investești în noi relații sau pur și simplu să atingi pe cineva.

Experții susțin că acest vis reprezintă un strigăt din partea subconștientului tău că te simți incapabil să îți asumi ceea ce crezi că este necesar.

Visul despre o rană la cap

Să visezi despre o rană la cap înseamnă să-ți alertezi subconștientul că îți creezi modalități și idei de a te sabota de teama de a-ți asuma noi responsabilități care vin spre tine. De asemenea, sunt și cei care apără că acest vis este foarte legat de anumite răni din trecut pe care le agiți foarte mult, fără să le lași să se vindece cu puterea timpului.

Visul despre o rană la burtă

Să visezi că ai o rană în burtă sau în stomac indică faptul că te simți incapabil să rezolvi anumite dificultăți care îți ies în cale. Dacă ai văzut că cineva te-a rănit la burtă, este posibil ca acea persoană să încerce să rănească pe cineva din familia ta sau din afacerea ta.

Să visezi despre o rană pe față

Să visezi o rană pe față simbolizează o emoție foarte puternică pe care o simți și care îți provoacă panică și chiar obsesie. Aceste emoții pot varia de la iubire până la teroare din cauza unei situații și acest lucru te face să fii atât de intens cu aceste sentimente încât somnul și viața ta îți scapă de sub control.

Ai grijă dacă se întâmplă acest lucru, deoarece orice lucru în exces sau făcut cu frică poate fi dăunător, inclusiv dragostea! Nu confundați prudența cu frica, un lucru ne învață să facem pași lenți, iar celălalt ne împiedică să facem pași.

5/5 - (1 vote)